Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık
-
MaviEkran bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Hocam parantezin içi ile dışı arasında bir tezat yok mu?
"Ne mutlu Türküm diyene" sözünün meali gibi. Türk hissedenleri ve Türküm diyenleri, bu medeniyetin bir parçasi olanları kastediyor. Safkan ırk olayının imkansız olmasından dolayı, anadil ve bu kültüre ait olma şeklinde bir çerçeve var.
Turklugunu sonradan hatırlayan kısmı da, Türk-İslam ucube sentezi rüyasından uyanıp, İslam'ı üzerinden atıp köklerine donenleri işaret ediyor olabilir.
islam ı üzerinden atmayı açıklayabilir misin tükçülük önündeki engel islam değil beyinler islam sana öz benliğini bırak mı diyor ?
-
hasato bunu yazdıMaviEkran bunu yazdıkrypt bunu yazdı
"Ne mutlu Türküm diyene" sözünün meali gibi. Türk hissedenleri ve Türküm diyenleri, bu medeniyetin bir parçasi olanları kastediyor. Safkan ırk olayının imkansız olmasından dolayı, anadil ve bu kültüre ait olma şeklinde bir çerçeve var.
Turklugunu sonradan hatırlayan kısmı da, Türk-İslam ucube sentezi rüyasından uyanıp, İslam'ı üzerinden atıp köklerine donenleri işaret ediyor olabilir.
islam ı üzerinden atmayı açıklayabilir misin tükçülük önündeki engel islam değil beyinler islam sana öz benliğini bırak mı diyor ?
İslam'da milletcilikten ziyade ümmetçilik, ümmet birliği vardır.
“Ümmetimin helâk olması üç şeyden ileri gelecektir: “Kaderiye (‘kişi kendi fiilinin yaratıcısıdır’ cümlesinde ifadesini bulan, kaderi inkâr dâvâsı). Unsuruyet dâvâsı (ırkçılık) ve dinî meselelerde gevşeklik etmek.” (Taberanî, Mu’cemüs Sağir, 158)
Bir diğer Hadis-i Şerif: “Asabiyet dâvâsına kalkışan, onu yaymaya çalışan, bu dâvâ uğrunda mücadele eden kimse bizden değildir” (Ebu Davut, Edeb, 121)
Bir başka Hadisleri: “Kim hevasına uyarak bâtıl yolda cenk eder, kavmiyetçiliğe çağrıda bulunur veya kavmiyetçiliğin sevkiyle öfke ve tehevvüre kapılırsa cahiliye ölümü üzere ölür.” (İbni Mace, Fiten, 7) -
Haberlerde vidyosunu gördüm, tiyatro gurubu gibi geldiler bana. Kendi kendilerine oy verirlerse 20-30 oy alırlar.
-
TaRuZ bunu yazdı
Haber değeri yok. Irkçıların partisi olmaz. Ve mkyb; senin kapatırlar şeklindeki söyleminr katılmıyorum. Bir iki yıl içerisinde gündeme oturtup, ondan sonra saçma sapan işler yaptırıp olayı kafatasçılık boyutuna getirecekler. Ondan sonra da ırkçılığı milliyetçilik düzlemine indirip, son yıllarda kabaran milliyetçiliği dizginleyecekler.
Şahsi kanaatim. O yüzden oyun kuruculara lazım o parti.
Nokta.
-
MaviEkran bunu yazdıhasato bunu yazdıMaviEkran bunu yazdıkrypt bunu yazdı
İslam'da milletcilikten ziyade ümmetçilik, ümmet birliği vardır.
“Ümmetimin helâk olması üç şeyden ileri gelecektir: “Kaderiye (‘kişi kendi fiilinin yaratıcısıdır’ cümlesinde ifadesini bulan, kaderi inkâr dâvâsı). Unsuruyet dâvâsı (ırkçılık) ve dinî meselelerde gevşeklik etmek.” (Taberanî, Mu’cemüs Sağir, 158)
Bir diğer Hadis-i Şerif: “Asabiyet dâvâsına kalkışan, onu yaymaya çalışan, bu dâvâ uğrunda mücadele eden kimse bizden değildir” (Ebu Davut, Edeb, 121)
Bir başka Hadisleri: “Kim hevasına uyarak bâtıl yolda cenk eder, kavmiyetçiliğe çağrıda bulunur veya kavmiyetçiliğin sevkiyle öfke ve tehevvüre kapılırsa cahiliye ölümü üzere ölür.” (İbni Mace, Fiten, 7)işinize gelince kullandığınız hadis ve ayetleri dünyayı daha yaşanılabilir kılmak noktasındada kullansanız keşke bu konuylada alakalı hadis ve ayetler var işin özeti hayata baktığın pencere esas olandır yok islam şuna engel buna engel artık bırakın bu safsataları kendimi bildim bileli aynı tatışmalar ve buna karşın aynı cevaplar dünyayı kurtarmaya ancak kendin hırs kibir kötülük vb.duygulardan kurtararak başlayabilirsin sitemim sana değil islamda kendi çıkarlarına göre 1-2 ayeti hadisi benimseyip bunların ardına sığınanlara bu durumun puta tapmaktan farkı yok
-
ExpirE bunu yazdı
allah akıl fikir versin halen % 100 bilmem ne ırkından olduğunu düşünen akılsız insanlar var :D allah aşkjına söyleyin bana bundan 50 kuşak önce türk yada kürt olduğunu düşünen savaşta bir şekilde tecavüz yada kız alıp verme ile başka ırktan gen karışımı olmadığını iddia eden var mı :D
Az daha zorlaşan burda orospu çocuğu olmayan var mı diyeceksin mubarek
-
ilteris bunu yazdıExpirE bunu yazdı
allah akıl fikir versin halen % 100 bilmem ne ırkından olduğunu düşünen akılsız insanlar var :D allah aşkjına söyleyin bana bundan 50 kuşak önce türk yada kürt olduğunu düşünen savaşta bir şekilde tecavüz yada kız alıp verme ile başka ırktan gen karışımı olmadığını iddia eden var mı :D
Az daha zorlaşan burda orospu çocuğu olmayan var mı diyeceksin mubarek
tecavüze ugrayanlar orospumu oluyor
-
Ben 100% Türküm. O salaklara ancak gülerim. MHP'nin çakması olamktan başka bir yere varamazlar. Kendi logo'ları bile yok, işaretleri bile çakma.
-
emrah20 bunu yazdı
Ben 100% Türküm. O salaklara ancak gülerim. MHP'nin çakması olamktan başka bir yere varamazlar. Kendi logo'ları bile yok, işaretleri bile çakma.
etil alkol kör eder, kimyasal etil alkol kör eder ve ben %100 türküm :D anlıyorum hocam
do_som tarafından 05/Oca/18 21:14 tarihinde düzenlenmiştir -
MHP ve başındaki Bahçelinin eseri bu partilerin hepsi. İYİ partide, buda, bunun gibi türeyen partilerde. MHP yetmeyince insanlar eksiklerini farklı yerlerden tamamlamaya çabalıyor. Sonuç ? Hüsran.