folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    krypt bunu yazdı

Hocam birincisi mürit benim arkadaşım değil. Kendisiyle herhangi bir muhabbetim yok. O yüzden mürit adına konuşmuyorum da benim Arap sevicilere ya da Kürt ırkçılarına falan okey dediğim nerede görülmüş? Burada yıllarca din kavgası yapmaktan dimağim kurudu da girmiyorum artık o konulara. Hakkaten, bu konulara da girmeyeyim artık lan.

Bunu yazmaya gelmiştim ben de. Ortalık 56 olmuş. Krypt ile değil reelde tanışıklık, tahribat üzerinden tek bir pmleşmemiz bile yoktur. Gerçek adını bile bilmem.

Bir diğer mesele ise siz hastasınız değerli arkadaşlar. Bunu kabul edin. Bir Türk olarak (kafatasımı ölçtürmedim, izninizle) yazdığım anlattığım şeyler ortada ve gün gibi açıkken kendinizden olmayanı dışlamak ve Türk saymamak gibi bir manyaklığın sahibisiniz. Bunun iki sebebi var, birincisi cahilsiniz hem de zır cahil. İkincisi psikolojik problemleriniz var. Eziklik mi, narsistlik mi borderline mı şizofreni mi bilmiyorum. Ama hasta olduğunuz kesin. Kimin Türk olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz?

Her seferinde yazmayayım diyorum ama cehaletiniz karşısında çıldırmamak elde değil. Sizin bu ülkede de Türkistan coğrafyasında da karşılığınız yok. Bunu kabul edin. En ağababanız Atsız salağıydı. Hep söylediğim gibi, çok iyi bir romancı ve şairdir. Ancak ötesine geçememiştir. Kendi kendine düşman üretmeler, karşı argüman sunanları tek potada toplamalar, kardeş bak falanca ne demiş filanca ne demiş diyerek papağanlık yapmalar. Bu kadar embesil olmayın yahu.

Edit: Krypt'ın dediği gibi gayet sağlam tartışmalar dönerdi burda. DkN vardı mesela. O da Türkçüydü. Ama bu ergenler gibi değildi. Okuyan bilen biriydi. Küstürdüler gitti o ayrı mesele.

literatur tarafından 07/Oca/18 16:39 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Etmik olarak konuya bakarsak, hiç bir Irk'ı Dna ile tanımlayamayız. Bir kaç Soy grubu var. Bunlar arasında Türk diye bir soy yok. Bu soy grupları zamanla göç ettiler, dağıldılar ve alt soylar oluştu. Avrupalılar İndo-German soyundan gelirler. Bu günkü Hindistan bölgesinden göç etmişler. Hitler'in meşhur Aria soyundan gelenler aslında Alman'ların kendisi değil, İran'lılar. Belki Aria kelimesi Almacada etkileyici bir sözdü, belki de Hitler bir Cahildi. Biz altay soyundan geliyoruz. Boylar arasındaki bir savaş esnasında izleyici konumunda olan Çinliler galip gelen boy için Türk tanımını kullanmışlar. Bunun anlamı güçlü olanlarmış. Türk olarak adlandıranlar Oğuz boyundan olanlar. Türk kelimesi aslında Türkçe değil. Oğuz boyundan gelenler hepsi Türk. Şimdi aramızdaki Kraldan kralcı olanlara gelelim. Onlar kendi soylarını (hangi boy'dan geldiklerini) gerçekten biliyorlarmı ?

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Etmik olarak konuya bakarsak, hiç bir Irk'ı Dna ile tanımlayamayız. Bir kaç Soy grubu var. Bunlar arasında Türk diye bir soy yok. Bu soy grupları zamanla göç ettiler, dağıldılar ve alt soylar oluştu. Avrupalılar İndo-German soyundan gelirler. Bu günkü Hindistan bölgesinden göç etmişler. Hitler'in meşhur Aria soyundan gelenler aslında Alman'ların kendisi değil, İran'lılar. Belki Aria kelimesi Almacada etkileyici bir sözdü, belki de Hitler bir Cahildi. Biz altay soyundan geliyoruz. Boylar arasındaki bir savaş esnasında izleyici konumunda olan Çinliler galip gelen boy için Türk tanımını kullanmışlar. Bunun anlamı güçlü olanlarmış. Türk olarak adlandıranlar Oğuz boyundan olanlar. Türk kelimesi aslında Türkçe değil. Oğuz boyundan gelenler hepsi Türk. Şimdi aramızdaki Kraldan kralcı olanlara gelelim. Onlar kendi soylarını (hangi boy'dan geldiklerini) gerçekten biliyorlarmı ?

bir tarafından uydurmak deyiminin en güzel hali bu yorumda olsa gerek.

edit : ilaveten Türk kelimesi Göktürk yazıtlarında TÜRÜK olarak geçer ve manası Türeyen demektir. 

Baturay_Turkmen tarafından 07/Oca/18 17:11 tarihinde düzenlenmiştir

Ne Mutlu Türk Doğana..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı

At yalanı sikeyim inananı

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı

At yalanı sikeyim inananı

hocam babanın babasının babasının babasının ...........x50. babasının kim olduğunu biliyomusun?

daha da ileri gitsem mesela x i 175.000.000 ile çarpsak bir balığa giderdik desem ne dersin?

yada daha da basitleştirerek bir soru sorayım bir kişi 100 kuşak önce bir savaşta ganimet olarak ele geçirilen bir kadının soyundan gelip gelmediğini ne bilebilir. Şunu demek istiyorum yani saf ırk safsatasına inanan arkadaşlarımız bir rumdan ermeniden yada bir ingilizcen ortaya çıkmadığını ne bilebiliyor.

DNA açısından soruyorum kimsenin ne hissettiği kimseyi ilgilendirmez. Saf ırktan geliyorum lafı gerçekten çok saçma ve bilimsellikte uzak.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Son durum ne? 2-2 mi? 

Güldürdü :))

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek

Pardon, ben öyle olarak hatırlamıştım. İlk Çin Hanedanlarının anlatımlarında geçmiş Türk kelimesi.

Kaynak : http://akademikperspektif.com/2015/01/21/turk-adinin-ilk-ortaya-cikisi-anlami-ve-yayilisi/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

Ben ırkçıyım akrdeşim benim görüşümde Bu ülkede azınlıkların tek hakkı vardır o da Türk'e hizmet etmehakkı dedim.

Bu Ülkede Kürtler ve Suriyeliler coğunluk , Türkler ise azınlıktır. Türkler kendi ozvatanında parya... 

Abdullah Ocalan bu ülkenin meclislerin ovülmüş , ovülmesi gecmiş akrabaları milletvekili olmuş. Kimse buna tepki gostermemiş. Kalkmışlar şimdi azınlıkların tek hakkı Türke hizmettir bilmem ne. Uyanın şu gaflet uykusundan , cıkın şu hayal dünyasından.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

@emrah20 sen nasıl bir trollsün :))) %100 Türküm diyordun. Şimdi senin gibi Irkcı %100 Türk arkadaşlarınla tartışıyorsun. Bi tartışmadan duramıyorsun tebrikler seni sevdim 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Ben Irkçıyım demiyorum, Türk'üm diyorum. Türklük genetikte olmaz, soyda olur. İşe genetik açısından bakacak olursak, tabii'ki Anadolu topraklarına gelene kadar bir Rus ninem, iki Moldavyalı teyzem olmuştur. Saf Irk diye bir şey yok. Ama tarih içinde araya karışmış bir kaç dışarıdan katılım öz olanı bozmaz. Onlar bizden olmuş olurlar. Ben konulara siyah, beyaz bakmam.

Toplam Hit: 17883 Toplam Mesaj: 154
ırk parti ırkçı parti ötüken