Kuruldu, Irkçı Partimizde Var Artık
-
Pkk bu ülkenin ortağı olduğunu söyler, maoucu diyenler var, ama kendim Güney doğuda yaşarım henüz maocu terimini duymadım, ne olduğunu bile bilmiyorum, iyi bildiğim şey pkk kendisini türkiyenin ortağı olarak görüyor, ve yarısının kendisine ait olduğunu söyler, onun derdi ile ülkede kafatasçılık edenlerin dertleri aynı, sonuç ülke yıkılacak bunu görmemek için kör olmak gerek.. Biz burada elimizden geldiğince bu zihniyeti düzeltmeey gayret ediyoruz, pkk fikrini taşıyan arkadaşları aydınlatmaya uğraşıyoruz.. neyse makalelerim var, hayırsızlık işlerle uğraşmayında neyi tartışıyorsanız tartışın.. Benim pilim doldu sanırım.
-
krypt bunu yazdı
Bundan 6 - 7 yıl önce burda her fikirden adam sövmeden, saymadan tartışırdık lan. Taban tabana zıt fikirli olduğumuz adamlarla burda tartışıp sonra geyik falan yapabiliyorduk. Çoğu küstü gitti siteye. Bir kısmıyla hala görüşürüm. Kimse sövmüyo diye gıcıklığına en çok ben sövüp ban yerdim :D
o zamanları biliyorum ve beni bu siteye üye yapan arkadaşla çoğu fikrim uyuşmaz ama bir masa etrafında oturur sabahlara kadar sohbet ederdik. burası da öyle dediği için zaten üye oldum bende. hala da bunu korumaya çalışyıorum ama adam ırkçıyı pkk gibi marksist leninist eli kanlı bir örgüte eş koşarsa kendimi tutmam artık.
-
Son durum ne? 2-2 mi?
-
Ya ne kardeşi arkadaş, bir suriyeliyle, pakistanliyla nasıl kardeş olabilirim. Iyyy midem kalkti amk.
-
Adamlardaki pişkinliğe bak amk biri Türksen uluman lazım diyecek öteki yaveride bana sövdüler diye ağlayacak sen bir ulusa sövüyosun o ne olacak?
he şunuda koyayım şurayada belki bakar ilham alırsınız biraz;
1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Pisibaliqi tarafından 06/Oca/18 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -

-
@Baturay_Turkmen
kardeşim bırak şu avelleri çoğu komünist, akepeli, hırt
ne demiş bak İsmail Gaspıralı
Türklüğün düşmanı çoktur ama, Türklüğü savunanın düşmanı daha çoktur.
ne demiş Ömer Seyfettin
İslamcılık adı altında Türk düşmanlığı yapan soysuzlardan nefret ediyorum.
ve Ulu Türkçü Gökbilge Hüseyin Nihal ATSIZ'da demiş ki
Bütün Türkleri bir arada görmek istemeyenler, Türk olmayanlardır.
boşver kısaca mesajları okudukça götümle güldüm
yok neymiş dna testi yok neymiş kafatasçı yok neymiş islamda bu yazıyo
kendilerini avutup dursunlar klavye bebeleri
-
Yok arkadaş, bir tanesi bile iki kelimeyi yanyana getirip yaftalamadan, hakaret etmeden, sövemeden bir şey söyleyemiyor.
Türk ulusunun başına gelmiş en kötü şey sizsiniz de haberiniz yok hocam. Aynen devam.
-
RimPalace bunu yazdı
kardeşim bırak şu avelleri çoğu komünist, akepeli, hırt
ne demiş bak İsmail Gaspıralı
Türklüğün düşmanı çoktur ama, Türklüğü savunanın düşmanı daha çoktur.
ne demiş Ömer Seyfettin
İslamcılık adı altında Türk düşmanlığı yapan soysuzlardan nefret ediyorum.
ve Ulu Türkçü Gökbilge Hüseyin Nihal ATSIZ'da demiş ki
Bütün Türkleri bir arada görmek istemeyenler, Türk olmayanlardır.
boşver kısaca mesajları okudukça götümle güldüm
yok neymiş dna testi yok neymiş kafatasçı yok neymiş islamda bu yazıyo
kendilerini avutup dursunlar klavye bebeleri
Hocam bakın soy olarak değil belki, ama siz ne kadar Türk iseniz bizde vatandaşlık bağı ile o kadar Türküz.. Türklüğü birleşmemiz kenetlenmemiz gereken kilit noktası olarak görüyoruz, bu nedenle Atatürk Ne mutlu Türkim diyene demiştir.. , söylemlerimde inanın bana Soyuna hayranlık besleyen bir Türkü Rencide edici bir anlam kesinlikle yoktur, ve burada tanıdığım kadarıyla, siz ülkemizdeki insanlarımıza ülkeye ihanet etmedikleri sürece kötü gözle bakmayacak bir kimsesiniz.
Türk soyuna saygım sonsuzdur, sadece varsa sizde de böyle bilgisiz gençler, onlara ülkedeki insanları benim soyum var diyerek ezmesinler, işte efendim İstiklal marşı benim soyuma yazıldı, bana ve soyuma aittir gibi şeyler demesinler, işte ben o ezen kimselere Kafatası Türkçüleri diyorum, ve ben onları pkk ile eş değer görüyorm..
Sizin gibi naif Soyuna hayran ve Atasına saygılı kimselere en ufak bir sözüm olmamıştır, olmazda. Tüm yazılarınızı takip ederim, şimdiye kadar normal bir insanı rencide eden bir şey yazdığınızı görmedim.. Asla Kafatasçı olarak sizin gibi birisini veya Türkçüleri tarif etmiş değilim..! Türkçülerin ön ayak olarak tüm yurdun insanlarını kenetlemesi gerektiğini düşünüyorum. Neyse, Selametle..
-
krypt bunu yazdı
Yok arkadaş, bir tanesi bile iki kelimeyi yanyana getirip yaftalamadan, hakaret etmeden, sövemeden bir şey söyleyemiyor.
Türk ulusunun başına gelmiş en kötü şey sizsiniz de haberiniz yok hocam. Aynen devam.
Hiç tartışmaya gerek yok adamım, Arkadaşın maksadını aşan şeyler yazdı bence bunun kendisi de farkında Sen insanları köpek yerine koyarsan sana tepki elbette senin dilinde olur.
Bi insan ırkçı olabilir solcu olabilir liberal olabilir demokrat olabilir putperest mecusi olabilir Kürt olabilir Türk olabilir biz kimse ne şu olsun ne bu olsun diyoruz ancak sen insanların düşüncelerinden dolayı belirli bir kalıba sokarsan senide kalıba sokarlar bundan da gocunmaman gerekir.
Hayır anlamadığım bir konu
Arapçı partiye ok
Kürtçü partiye ok
Türkçü partiye kafatasçı ırkçı bu ikiyüzlülüktür. Sen birilerine köpek deme hakkını veya ima etme hakkını kendinde bulursan insanlarda sana sövme hakkını kendinde bulur bu kadar açık net.
Zira adam kafataşçı ırkçıda olabilir bu sana yine de bu şekilde bir ima etme hakkı vermez.