Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye
-
şişli ama neresi, sakat yeri de var sakin yerleri de..
-
Ben varım ben.
-
Bosverin daha cok yarismaya katilirsiniz, bir tanesini es gecin nolacak
-
gelmeyin
-
Yenilmişiz . Bu algıyı bu kadar kişide sağladılarsa çoktan yenilmişiz
-
la bişey olmaz olm ya suriye sanki amk abartmayın bahane arıyonuz ha.. bu millet bu kadar korkak değildi harbi asimile olan bizmişiz idda edildiği gibi güneydoğu değil
-
Easx bunu yazdı
Valla benim, sevdigim insanlarin guvenligi "istikrar"dan daha onemli. Bence de istanbula ankaraya gelmeyin nevruz bunlarin yillik hewallenmeleri, ne olacagi belli olmaz. Belki hicbir sey olmayacak ama ya olursa deger mi daha sonra bin tanesine girebilecegin bir yarisma icin?
Edit. Asimile olmusuz bu kadar korkak degildik falan ne demek? Yasiniz kac nerde yasiyorsunuz bu cengaverlik nerden geliyor? Olayin ciddiyetini anlamiyorsunuz herhalde sokakta kendi halinde yururken olen insanlar uzaklardan hikaye gibi geliyor.
izzmarit tarafından 17/Mar/16 09:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Easx bunu yazdı
istanbulda izin verilmedi nevruz etkinliklerine çok büyük olay çıkaracaklar, ne gerek var.
yollar kapanacak, hareket edemeyeceksin zaten bi yerden bi yere gidemeyeceksin.
ne gerek var ki eziyet çekmene
-
izzmarit bunu yazdıEasx bunu yazdı
Valla benim, sevdigim insanlarin guvenligi "istikrar"dan daha onemli. Bence de istanbula ankaraya gelmeyin nevruz bunlarin yillik hewallenmeleri, ne olacagi belli olmaz. Belki hicbir sey olmayacak ama ya olursa deger mi daha sonra bin tanesine girebilecegin bir yarisma icin?
@ozgunlu
Hayır demek istediğim gidin dışarı çıkalım değildi. Koskoca devlet ne hale geldi. Vatandaşlar artık devletin o çıkacak olayları bastıramayacağını düşünüyor.
Doğal olarak büyük bir tehlike var ortada elbette mantıklı olan gidip risk almamak. Cesaret ile aptallık arasında ince bir çizgi vardır. Göz göre göre bu risk alınmaz elbette.
Ama şaşırmamak elde değil. Geldiğimiz hale bak.
-
şişliin neresi hocam?
mecidiyeköy tarafını patlatır bu piç kuruları.
mecidiyeköy metrobüste her gidişimde kavga ediyorum biri pkklı solcu gazetesi dağıtıyor biri hükümete sallıyor diğeri pkk poşusu satıyor.
mecidiyeköy de çok pkklı solcu piç maalesef.