folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye

Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

@Austen hocam,

Adam İstanbul'a nevruza gidicem dememiş, tamam bazı yollar kapalı olabilir, trafik kitlenir vb. ama bu sonuçta İstanbul'a gitmeyi engelleyecek yada İstanbul'da bulunmaya engel olacak bi şey değil bence.

Tedbirli olmak ayrı bişey ya ben evden çıkmayayım aman başıma bişey gelmesin demek ayrı bi şey, terör eylemi olacak diye ömür boyu evde kalamazsın.

Terörün de esas amacı bu, kastettiğim nokta bu.

Sizin dediklerinizden ben şunu anlıyorum, o gün kimse dışarı çıkmasın aman.

En zorlu nevruz, 1 mayıs, gezi eylemlerinde görev aldım.

İstanbul'da olaysız gün olmadığını herkes bilir, Taksim hele ki bu işlerin merkezidir.

Bazı yerlerden uzak olduğun müddetçe başına bi iş gelmez.

yoksa çernobil yiğitleri! gibi ortaya çık, içlerine gir, öyle yap böyle yap hiç bi şey olmaz dediğim yok zaten .

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

İşidi unutmayın bunların arasında canlı bomba patlatabilir 

Ama bence korkmaya gerek yok elinden geldiğince uzak dur sokaklardan 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

gideceğiz yarın yapacak bir şey yok

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

pazar günü bu esenler otogarın oralar nasıl olur oralardada varmı kutlama bilmem ne varsa bende gitmeyeyim

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Memleketin düştüğü hale bak. Doğu Batı'dan güvenilir oldu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

hiçbişe olmaz amk. neyden korkuyor. 

iyi o zaman korkudan kendi memleketimizde dışarıda çıkmayalım. öleceksek ölürüz amk. üç beş şerefsiz bomba patlatıcak diye sokağa çıkmaya korkar olduk. 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı
    Austen bunu yazdı

@ehlikeyif @samaccc

Hocalar, haftasonu nevruz planlanan yerler belli. Oralara giderek kaderinizde var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Ölürseniz kaderleriymiş deriz. Gitmeyenlere de korkaklar deriz.

adam nevruza gideceğim demiyor,  istanbul'a gideceğim diyor.

10 yıla yakın istanbul'da görev yaptım, kaç defa nevruz alanına gittim.

terörün amaçlarından biride insanlar üzerinde korku, tedirginlik oluşturmaktır. tedirgin olmanızı gerektirecek bişi yok bence, ben Van'dayım çekinmeden istediğim yere gidiyorum. @Austen istersen gel bu tarafa?

Hocam sen Cernobil'den sonra televizyona cikip "bizim caylar mis, Turk'e bir sey olmaz" diye aciklama yapip cay icen bakan ekolundensin ama dikkat et onlarin hepsi kanser oldu su an. Nasil boyle yurek yemis cengaver stayla oluyorsunuz ben anlamiyorum ki hic. 

Demirden korksak trene binmezdik :) Hocam insan yaşamının değeri ve ölüm/kaza tehlikesi hakkında uzun uzun tartışılabilir ama ülkemizin hali belli. Koca İstanbul bir haftadır evinde, bugün arkadaşları zor ikna ettim dışarıya çıkabilmek için. Bütün millet aşırı endişeli anne moduna girmiş, gerek yok bu kadar abartıya. Türkiye'de yaşayıpta trafikte ezilme veya ağır kaza tehlikesi geçirmeyen mürid yoktur. Bu durum yola çıkmamızı engellemiyor.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bile isteye ölüme gidilmez ama bende kuzeni ikna ederek gitmen taraftarıyım.

umarım İstanbul`u iyi biliyorsunuzdur. yoksa iş zor. google earth maps yada harita, işe yarar herhalde.

birde `ufak` bir araç kiraladık mi 10 numara.

korkanlara sesleniyorum : arabaya uçağa gemilere binmeyelim. kullanıcı olarak sen dikkat etsen, karşı taraf dikkat etmeyebiliyor. kısaca ölüm, her yerde?!

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Yenilmişiz . Bu algıyı bu kadar kişide sağladılarsa çoktan yenilmişiz

aynen öyle 

Genclerin korkmasi gayet dogaldir diye dusunuyorum.

Sonucta adamlar oyle bir kafa yasiyorki birak teroru bombayi silahi . Adamlar askere gitmekten korkuyor.

(Konu sahibi size soylemiyorum)

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ülkede en çok kürdün bulunduğu memleket istanbul. Nasıl bir patlama bekliyorsunuz ki

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 15235 Toplam Mesaj: 101
istanbul