folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye

Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne hale geldik..  Bu a. Q evlatları yüzünden dışarı çıkarken bile düşünüyoruz artık. 

Hocam gelmeyin  bu hafta sonu  gerçi öleceğiniz varsa ordada ölürsünüz  ama yinede gelmeyin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/mart-2016-newroz-kutlamalarinin-yasaklanmasi--5067337?a=popular

Bu sebeple bu sene ekstra saldırgan olmaları ihtimali var. İnternette o güne pek çok ihbar olduğu da rivayet ediliyor.

Risk almaya değmeyecek kadar büyük bir şey değilse boşverin derim. Sağlığı riske atmaya gerek yok. Belki patlama olmaz ama gaz gelir, taş gelir, çatışma arasında kalırsınız falan o riske değmez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Kulağıma bir haber geldi bu haftasonu ile ilgili, tanıdık bir gruptan bir elemanın yakın akrabası jandarmada bilmem ne imiş. Ankara  saldırısını önceden söylemiş Ankara yada İstanbulda patlama olacak diye. Bu haftasonu da İstanbulda kalabalık mekanlardan uzak durun demiş patlama istihbaratı var filan diye.

Özellikle 4 muhit söylemiş, Bakırköy, Mecidiyeköy, Üsküdar ve Kadıköy. Buralardan uzak dur hatta mümkünse hiç kalabalığa girme diye.

Siz iyisi mi bu hafta sonu çok aksiyona girmeyin, ne olur ne olmaz.

Benden demesi.

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Her gün metro kullanıyorum, artık ben bile metroda bakınıyorum şüpheli bir tip var mı diye, insan tedirgin oluyor. 

Haftasonu da sınav var, taksim mecidiyeköy dahil tüm yoğun noktalardan geçmek zorundayım. 

Bugün de bir yerlerde haber dolaşıyordu, Alman lisesi tatil olmuş, konsolosluk da kapalıymış. O bölgeye de pek uğramamak lazım bugün.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/almanya-baskonsoloslugu-ile-alman-lisesi-kapali-1-1140413/

http://www.hurriyet.com.tr/alman-lisesinden-sonra-elciliklerine-de-guvenlik-tatili-40070793

Haber sitelerinden başka yerden doğrulayamadım. Bunun aslı astarı nedir? Gerçekse dikkate almak lazım diye düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Hocam bu keko sapiens lerin ne yapacagi pek belli olmaz, malum iyice kudurdular, bu nevruz ciddi olaylar olabilir.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

bu hewallerin götü iyice kaşınmaya başladı.

zaten amaçladıkları kaos ortamı yaratmak.

itibar etmeyin. korkanın çocuğu olmaz

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

Sen gelmeye korkuyorsun.Ya burda yaşayanlar ??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

git hocam neden gitmeyeceksin, ecelin geldiyse bulunduğun il de de olan olur.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Yenilmişiz . Bu algıyı bu kadar kişide sağladılarsa çoktan yenilmişiz

aynen öyle 

Toplam Hit: 15249 Toplam Mesaj: 101
istanbul