Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye
-
Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten
-
o değil de sırt çantasıyla gezmek ayrı bir sıkıntı. her sorduklarında gösteriyorum çantanın içini ama, o aramalarda "tırt" bana göre.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten
hocam yarın kutlama yapmak için iyice karıştıracaklar ortalığı, dikkat edin
@HarmOniya hiç bişey yapmamalarından iyidir, bir de görüyorum yok çantamda gözlük taşıdığım için bakıyorlar, bombacılara bakmak yerine yazan embesiller var.
Bırakın da polis görevini yapsın. Kimseye malum olmuyor, istihbarat da boktan olunca 20 milyon adam içinde 3-5 tane bombacı arıyorsun. Biraz empati kurun amk
ozgunlu tarafından 19/Mar/16 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
biraz önce taksimden 2 katlı esenyurt otobusune bindim adamlar üst katta sigara içip kürtce şarkıyı soyluyorlar allahınn butün kulları orada idi ben dayananayıp sigarayı sondurmesini söyledim butun otobüs sustu dört kisi ile ben kavga ettim .Butun humanist duygularimı yitirdim özellikle guneydogu insanına karşı
bir tanıdığımız bunu yazmış facebookta şimdi gelde hepimiz aynı toprağın insanıyız kardeşiz de :) -
LaNCeLoT bunu yazdı
biraz önce taksimden 2 katlı esenyurt otobusune bindim adamlar üst katta sigara içip kürtce şarkıyı soyluyorlar allahınn butün kulları orada idi ben dayananayıp sigarayı sondurmesini söyledim butun otobüs sustu dört kisi ile ben kavga ettim .Butun humanist duygularimı yitirdim özellikle guneydogu insanına karşı
bir tanıdığımız bunu yazmış facebookta şimdi gelde hepimiz aynı toprağın insanıyız kardeşiz de :)Hocam bin yildir ayni topragin insaniyiz, canakkale de birlikte savastik, kiz alip kiz verdik
-
Malum ırk anasini siktiklerim huzur birakmadilar memlekette
-
ari41 bunu yazdı
Malum ırk anasini siktiklerim huzur birakmadilar memlekette
+1
-
bir yere varamayacağız, "hakaret"lerle. kazanan, yine, aKP olacak.
@Firex`in dediği gibi, "eğitim" ve ihale`leri paylaşmakla olacak gibi geliyor bana.
gücün tek bir kişinin elinde bulunması tehlikeli geliyor bana.
RitmFarbRacourci tarafından 19/Mar/16 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
ben işi bıraktım, leventte çalışıyordum şimdi evdeyim artık..
şaka lan şaka ben çıkmadım kovdular anasını siktiklerim.. (ekonomik daralma)
Bu arada kadıköyde patlama bekliyorum neden derseniz hayvan gibi miting oluyor orada..
-
Noyan bunu yazdı
ben işi bıraktım, leventte çalışıyordum şimdi evdeyim artık..
şaka lan şaka ben çıkmadım kovdular anasını siktiklerim.. (ekonomik daralma)
Bu arada kadıköyde patlama bekliyorum neden derseniz hayvan gibi miting oluyor orada..
aynen hocam kadıköyde bende bekliyorum hatta ankaradan sonra direk kadıköyde bekliyordum taksim 2. öngörümdü