folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye

Kuzenim İstanbula Gitmeye Korkuyor Nevruz Var Diye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    o değil de sırt çantasıyla gezmek ayrı bir sıkıntı. her sorduklarında gösteriyorum çantanın içini ama, o aramalarda "tırt" bana göre.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Ne diyecegimi bilmiyorum gercekten

hocam yarın kutlama yapmak için iyice karıştıracaklar ortalığı, dikkat edin

@HarmOniya hiç bişey yapmamalarından iyidir, bir de görüyorum yok çantamda gözlük taşıdığım için bakıyorlar, bombacılara bakmak yerine yazan embesiller var.

Bırakın da polis görevini yapsın. Kimseye malum olmuyor, istihbarat da boktan olunca 20 milyon adam içinde 3-5 tane bombacı arıyorsun. Biraz empati kurun amk

ozgunlu tarafından 19/Mar/16 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

biraz önce taksimden 2 katlı esenyurt otobusune bindim adamlar üst katta sigara içip kürtce şarkıyı soyluyorlar allahınn butün kulları orada idi ben dayananayıp sigarayı sondurmesini söyledim butun otobüs sustu dört kisi ile ben kavga ettim .Butun humanist duygularimı yitirdim özellikle guneydogu insanına karşı

bir tanıdığımız bunu yazmış facebookta şimdi gelde hepimiz aynı toprağın insanıyız kardeşiz de :)

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

biraz önce taksimden 2 katlı esenyurt otobusune bindim adamlar üst katta sigara içip kürtce şarkıyı soyluyorlar allahınn butün kulları orada idi ben dayananayıp sigarayı sondurmesini söyledim butun otobüs sustu dört kisi ile ben kavga ettim .Butun humanist duygularimı yitirdim özellikle guneydogu insanına karşı

bir tanıdığımız bunu yazmış facebookta şimdi gelde hepimiz aynı toprağın insanıyız kardeşiz de :)

Hocam bin yildir ayni topragin insaniyiz, canakkale de birlikte savastik, kiz alip kiz verdik

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Malum ırk anasini siktiklerim huzur birakmadilar memlekette

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tcvatandasi
    tcvatandasi's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı

Malum ırk anasini siktiklerim huzur birakmadilar memlekette

+1

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bir yere varamayacağız, "hakaret"lerle. kazanan, yine, aKP olacak.

@Firex`in dediği gibi, "eğitim" ve ihale`leri paylaşmakla olacak gibi geliyor bana.

gücün tek bir kişinin elinde bulunması tehlikeli geliyor bana.

RitmFarbRacourci tarafından 19/Mar/16 18:56 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

ben işi bıraktım, leventte çalışıyordum şimdi evdeyim artık..

şaka lan şaka ben çıkmadım kovdular anasını siktiklerim.. (ekonomik daralma)

Bu arada kadıköyde patlama bekliyorum neden derseniz hayvan gibi miting oluyor orada..

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

ben işi bıraktım, leventte çalışıyordum şimdi evdeyim artık..

şaka lan şaka ben çıkmadım kovdular anasını siktiklerim.. (ekonomik daralma)

Bu arada kadıköyde patlama bekliyorum neden derseniz hayvan gibi miting oluyor orada..

aynen hocam kadıköyde bende bekliyorum hatta ankaradan sonra direk kadıköyde bekliyordum taksim 2. öngörümdü

Toplam Hit: 14565 Toplam Mesaj: 101
istanbul