Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
By_Gizemli bunu yazdı
way lo way lo way lo ....
la eğer siz halksanız ben faşisttim. ölen insanlar için seviniyorsunuz ya way halinize.
amk. sen ne zaman istediğin birşey için uğraştın ki özğürlüğü için mücadele veren insanlara laf ediyorsun. evde ayaklarını uzatarak cep telefonundan yada pc üzerinden yazmakla olmuyor bu işler, bunu herkes yapar, önemli olan icraat beyler. yani birşeylerin üstüne gitmek ve başarmak.
amk. halk istemiyorsa kalekol-karakol yapmıyacaksın bu kadar basit. Devlet herşeyi yapar zihniyetini bırakın artık.
birileri de demiş ki güya orda uyuşturucu ticareti yapılıyor ve bunun için kalekol yapacaklar. Amk. uyuşturucu bir tek lice de mi oluyor.
madem öyle diyorsunuz o zaman tc devletinin istediği yere yani tüm bölgelerine kalekol inşa edelim ?
birşeyleri yazarken yani yorum atarken biraz araştırıp öyle gelin. halk bunun için istemiyor olabilir mi? http://www.ihddiyarbakir.org/Map.aspx
Yaşasın Marijunaa !
özgürlüğünü sikeyimmm. devlet kendi topraklarında istediği yeri istediği şekilde kullanma hakkı vardır. eğer orada karakol yapıcam derse yapar buna orada özgürlük adına mücadele ettiklerini zanneden beynini siktiklerimin hiçbir söz hakkı olamaz. halk bunu istemiyor halk dediğin kim ulan. aynı karakollar diğer şehirlerde yada bölgelerde yapılıyor bi sıkıntı çıkıyormu?
önemli olan icraat diyon ya işte icraat ortada sen ve senin gibiler götünüzü yırtın istediğiniz kadar Türkiye Cumhuriyeti devleti şimdiye kadar yapmak isteyipte olmayan hiçbişey yok.
-
Dün orospu cocukları bizim burada demetevlerdeki karakola bomba koymuslar ama imha ettiler farketmeselerdi kim bilir kaç kişi yaralanıp vefat edecekti.Suriyelilerin de Ankara'dan Konyaya bomba yüklü araç ile gidildiği söyleniliyor.https://www.haberturk.com/gundem/haber/955851-konyada-bomba-yuklu-arac-alarmi
Alın size özgürlük!
-
By_Gizemli bunu yazdı
way lo way lo way lo ....
la eğer siz halksanız ben faşisttim. ölen insanlar için seviniyorsunuz ya way halinize.
amk. sen ne zaman istediğin birşey için uğraştın ki özğürlüğü için mücadele veren insanlara laf ediyorsun. evde ayaklarını uzatarak cep telefonundan yada pc üzerinden yazmakla olmuyor bu işler, bunu herkes yapar, önemli olan icraat beyler. yani birşeylerin üstüne gitmek ve başarmak.
amk. halk istemiyorsa kalekol-karakol yapmıyacaksın bu kadar basit. Devlet herşeyi yapar zihniyetini bırakın artık.
birileri de demiş ki güya orda uyuşturucu ticareti yapılıyor ve bunun için kalekol yapacaklar. Amk. uyuşturucu bir tek lice de mi oluyor.
madem öyle diyorsunuz o zaman tc devletinin istediği yere yani tüm bölgelerine kalekol inşa edelim ?
birşeyleri yazarken yani yorum atarken biraz araştırıp öyle gelin. halk bunun için istemiyor olabilir mi? http://www.ihddiyarbakir.org/Map.aspx
Yaşasın Marijunaa !
Senin gibilerin yaşamaya hakkı yok boş yere su hava yiyecek israfı yapıyorsunuz ya , su dediysem içme suyundan bahsediyorum normal çeşme suyunu kullanmıyorsunuz allah için iftira atamam . Ölsenizde toprağa karışıp mineral olsanız bu toprak için bir faydanız olsa ne güzel olur değil mi?
-
yaoo siz neden anlamak istemiyorsunuz , gözünüzü seveyim medyada izlediğinizi buraya getirip + güvenipte yorum yapmayın.
barış süreci başladığından beri pkk kırsak kesimde karşılıklı çatışmaya girmedi / girmezde. silah falan yok ortada, tamamen sivil ve silahsız insanlar var orada, bakış açınızı biraz değiştirirseniz görürsünüz herşeyi ...
herşey CB seçimi için hazırlanmış bir senaryodur.
amk. bir tane bakan çıkıpta demiyor ki öyle yada böyle mecbur kalındı. çünkü silahla ateş açıldı karşılık verildi diye.
tc devletinin en tepesinde ki adam ne yapıyor şimdi bugun bir tane heyet imralıya gönderip , olanları iletip, özürü iletip gelecekler.
bu da imha videosu
http://www.imctv.com.tr/2014/06/04/licede-askerden-imha-anonsu
By_Gizemli tarafından 09/Haz/14 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
By_Gizemli bunu yazdı
yaoo siz neden anlamak istemiyorsunuz , gözünüzü seveyim medyada izlediğinizi buraya getirip + güvenipte yorum yapmayın.
barış süreci başladığından beri pkk kırsak kesimde karşılıklı çatışmaya girmedi / girmezde. silah falan yok ortada, tamamen sivil ve silahsız insanlar var orada, bakış açınızı biraz değiştirirseniz görürsünüz herşeyi ...
amk. bir tane bakan çıkıpta demiyor ki öyle yada böyle mecbur kalındı. çünkü silahla ateş açıldı karşılık verildi diye.
tc devletinin en tepesinde ki adam ne yapıyor şimdi bugun bir tane heyet imralıya gönderip , olanları iletip, özürü iletip gelecekler.
bu da imha videosu
tc devleti nedir amk ? Beğenmiyorsan git Amerikada,İngilterede falan yaşa.Gerçi onlar seni konsolosluğun kapısından bile sokmazlar o da doğru.
Git çeçenistanda,somalide,cibutide yaşa o zaman.Bu ülkeyi hak etmiyorsun.
-
By_Gizemli bunu yazdı
bu da imha videosu
doğru olmayan bir şeyi söyle? :D video ne güzel asker uyarmış, teröristide imha ederiz demiş, ne güzel amk işte yaooo.
-
u235 bunu yazdıBy_Gizemli bunu yazdı
bu da imha videosu
tc devleti nedir amk ? Beğenmiyorsan git Amerikada,İngilterede falan yaşa.Gerçi onlar seni konsolosluğun kapısından bile sokmazlar o da doğru.
Git çeçenistanda,somalide,cibutide yaşa o zaman.Bu ülkeyi hak etmiyorsun.
bu adam bir hewal o halde nediye tutuluyorki banlamıyorlar her halinden konuşma şeklinden yazısından anlaşılıyor tarafsız ayağına safını belli ediyor inceden ben bir pkklıyım diyor :D tc devleti diyor
-
eee şimdi suriyede bekleneni alamadılar, olaylar durulmaya başladı. sıra Türkiye'nin huzurunu bozmaya geldi tabi, bunlar savaş istiyor başka çaresi yok ama bizim ordumuzda okadar cesaret göremiyorum malesef... Koskoca Şanlı Al Bayrağımız için yüzbinlerce şehit verdiğimiz kutsal değerimizi indirmelerine bile izin veren bir ordudan bir umudum yok malesefki... O yüzden askerden bukadar uzak duruyor genç evlatlarımız... Bir ümit bir cesaret alamıyor kimse... Asker sadece yere paspas çekip sigara izmariti toplamak için yoktur! O Bayrağı koruyacaksın! İster Türk Kürt Alevi ne olursa olsun o bayrağı indirenin Kıbrısta yapıldığı gibi kafasını uçuracaksın. Bez parçası diyenler olmuş, sonu pamuktan olmalı bunu diyenin.
-
insan gercekten su yorumlara hayret ediyor. insanliktan cikmis, sorgulama yeteneginizi kaybetmissiniz. bu kadar soyluyorum.
-
anarsistherif bunu yazdı
insan gercekten su yorumlara hayret ediyor. insanliktan cikmis, sorgulama yeteneginizi kaybetmissiniz. bu kadar soyluyorum.
Sorgulamadan kasıt nedir merak ettim?