folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi

Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

haklısınız..

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı

"vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir..." Atatürk

bu yoruma sonuna kadar katılmakla beraber

Caliber bunu yazdı

PKK'yı destekleyenlerle de iç içe yaşadığım için diyebilirim ki bu orada yaşayan ya da PKK türevi zıkkımların işi değil çünkü durumdan memnunlar. Yani hükumeti seviyorlar, yaşananlardan memnunlar çünkü niye olmasınlar abi adamları muhattap sayan zaten mevcut hükumet neyse. Yani benim şahsi kanaatim olayların tamamen provoke amaçlı olduğudur. Ha neyi provoke ediyorlar onu da anlamadım açıkçası. Süreç müreç çükümün ucunda olan bir şey orası ayrı mesele zaten provoke olsa daha iyi ama neyse. Bu kadar ilerlemiş ve muhattap alınmış olan bir düşüncenin tarafları da böyle salakça bir hamle yapmaz ve kimse de yaptırtmaz.

bu yoruma da mantıklı değil demek bana göre değil

Bence de bu it indirilseydi iki taraftanda çatlak bi kaç ses dışında bişey çıkmazdı. Ama inmesi gerekirdi burada sorumlu kimse cezasını çekmeli ve oraya istenmiyor gibi gözüken kalekol gerekirse f16 gerekirse top tüfek destekli 300 kişi çalışıyorsa 1000 kişi gece gündüz demeden 3 5 gün bilemedin 10 gün içinde bitirilmelidir.

https://www.youtube.com/watch?v=b8c-NzoUfqQ

leadertay tarafından 10/Haz/14 09:20 tarihinde düzenlenmiştir

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    torf bunu yazdı

Batıdaki zenginler düşünsün, götler rahat takılıyorlar. Bana ne ya benim bir dikili ağacım bile yok bu ülkede. Açım, sağlık güvencem yok, yaşım 25 ve askerliğimi yaptım. Şu an öğrenciyim. Ama bencil, paragöz, sonradan görme bir topluma bunu anlatmakta mümkün değil tabi. Kaldı ki göz muayenesini bile parayla olduğum bir ülkeyi kürtler daha iyi yöneteceklerse buyursun gelsinler.

aynen

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hayır bunlarda hiçbirşey istemiyor sonra TC bize bağmıyı.Be amına kodugum okul yaptırılıyor molotof atıyorsun karakol yapılıyor roketatarla saldırıyorsun ? Nasıl baksın size TC?

Bilecik'e bekleriz 

http://www.youtube.com/watch?v=8Mo4ioy4Kns&feature=share

0x656e tarafından 10/Haz/14 11:10 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Telekinesis bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Son seçimlerden sonra ne yaptık; gelen iş ilanlarına bakıyoruz, doğrudan parti veritabanlarını kontrol ediyoruz ve ne yapıyoruz; iktidar yanlısı veya doğu kökenli arkadaşları işe almıyoruz... Rizelileri de almıyoruz da o ayrı konu. Yani biz de akıllandık artık... Her birey üstüne düşeni kendi çapında yapsa yeterli olur. Bunların ekmek yememesi için elimden geleni yaparım, alışveriş yapmam, ölse yardım etmem.

İlla ki iç savaşa gidilirse, yol kesmeye istanbulda da başlarlarsa o zaman o hareketi yapanı benzini döker oracıkta yakarım, olmadı en azından av tüfeğiyle vurur yoluma devam ederim, takozu çıkardınmı yarı otomatik av tüfeği 7+1 dir, 4 lü bilyalı fişekle adamın amına korsun, hatta kuş fişeğiyle karnından vurmayı tercih ederim ki aylarca çektikten sonra ölsün orospunun evladı. Benim araçta her daim 5 litre benzin ve av tüfeği bulunur. Aklı başında her adamın da arabasında bulundurması gerekir. Yani iş hayatı tehdidine geldiğinde bu ibnelerin gelmişini geçmişini sikmek farzdandır.

Özetle bu deyuslar bizden değil ve düzelme ümitleri de yok, o yüzden imha edilmeleri gerekiyor. Bunlar asayişin de istikrarın da düşmanı, iktidar bunlara çok büyük imtiyazlar verdi ve bu imtiyazlarla yol kesmeye adam kaçırmaya başladılar, yatırıp bakanları sikseler ohh çok iyi geldi diyecekler götümüz de basurdu bu y.rrak sayesinde kendimize geldik diye demeçte bulunacaklar. Bu piçlerin götleri daha da kalkarsa İstanbulda da yol kesmeye başlayacaklar ve şehrin ne kanlı bir şehir olduğunu acı deneyimlerle öğrenecekler. Halk kendi adaletini sağlamaya başladığında polise de askere de benzemez hayvan leşi gibi sokaklardan arkadaşlarını toplarlar.

Galiba Türkiyedeki tek özel iş veren firma sensin, bu kadar hava bastığına göre. Biz tüm doğulular sıraya girdik retret bizi işe alsın diye yalvarıyoruz zaten. Hiç yakıştıramadım böyle bir ayrımcılığı, doğu kökenlileri önyargıyla yargılamak cidden kötü bişey.

Firma değil holding. Holding patronunun yaptıklarımdan haberi yok. Trojan gibi çalışıyorum. 180 personelin işine maloldum çok huzurluyum. Hepsinin yerine vatan evladı işbaşı yaptı.

ilk 40 ta vardı sanırım holding rize çok acayip olmuş amk .

ek olarak örgüt ve kişi ayrımı yapmayan zihniyetin alayının beynini sikeyim . 

dün ermeniydi bugun kürt yarın çerkezler . 

Hocam Çerkesleri niye katıyorsun ki araya? Anne ve baba tarafından belki de hiç karışım olmadan Çerkesim. Ama Çerkesler ne zaman ayrımcılık yapan bir millet oldu. Hatta millet özellikleri bile semboliktir artık. Dil bilenimiz kalmadı. Ne mutlu Türküm Diyene!

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı
    torf bunu yazdı

Batıdaki zenginler düşünsün, götler rahat takılıyorlar. Bana ne ya benim bir dikili ağacım bile yok bu ülkede. Açım, sağlık güvencem yok, yaşım 25 ve askerliğimi yaptım. Şu an öğrenciyim. Ama bencil, paragöz, sonradan görme bir topluma bunu anlatmakta mümkün değil tabi. Kaldı ki göz muayenesini bile parayla olduğum bir ülkeyi kürtler daha iyi yöneteceklerse buyursun gelsinler.

aynen

Yanlış düşünüyorsunuz Amerika'daki sosyal Güvenlik sistemini bilseniz böyle düşünmezdiniz ama derseniz ki bizim rakibinin isveç Norveç haklısınız bu kekolar bizi o seviyeye çıkarır 

Edit RTE yine üste çıktı zeytinyağı gibi,  kovdu iki kişiyi iki atar yaptı tamam 

mataramasuko tarafından 10/Haz/14 11:14 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muş Milletvekili Demir Çelik, “1 Temmuz’a kadar toplumun sivil demokratik örgütlüğünü yasal güvenceye kavuşturmazsanız, Terörle Mücadele Kanunu’nu kaldırmazsanız, Avrupa Konseyi bölgesel yerel yönetimler özerklik şartını kabul etmezseniz savaş kapınızı çalıyor” dedi.

Adamlar artık açık açık tehtit ediyor , 

Koltuk sevdası için , Cebini doldurmak için ülkeyi bu hale sokan , Şerefimizi Haysiyetimizi ''Katil piçle görüşerek bu kadar tavizi vererek '' iki paralık

eden zihniyetin ALLAH bin belasını versin . 

Artık öcalan dan gelen yorumları düşünceleri fikirleri dinler olduk tv lerde . Bu hükümet acık ve net bir şekilde bayrağı , toprağı , Bu milleti satmiş ve teslim etmiştir.

Benim için artık bu hükümetin yükümlülüğü yoktur  . 

Ne mutlu TÜRKÜM diyene !!!!!

Dilimin yettiği yerde dilimle , gücümün yettiği yerde bileğimle gereken cevap kayıtsız kalmadan misliyle verilecektir.

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
    20 Ekim 1927

yan cizdim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Halkdan tepki gelince ordu operasyon başlatmış 2 tanede genelkurmaydan adamı atmışlar güya.

Halkın sesinin artık çıkması lazım terörü sineye çekmeyin artık.

u235 tarafından 10/Haz/14 11:50 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

alın okuyun la

https://eksisozluk.com/entry/43371526

okudum malın teki kürt seviciliği yapmış.. Konuyla alakası nedir?

ibneler gezi feat lice yapıyolar. 

vatan savunması ne zaman gezi ile alakadar oldu götverenler ya. Gezi çok ayrı bir olaydı, Lice ayrı bir olay.

Herkes PKK'nın tarihini unuttu amına koyim pkk sempatizanlığı yapıp piçleri haklı göstermeye çalışıyor. 

Bilmeyenler okusun amk: http://tr.wikipedia.org/wiki/PKK 

Gezi parkında kimse terör yandaşı değildi.Devlet,millet düşmanı yoktu.Apayrı şeyler.

Liceyle gezi parkını bir tutanların yorumlarını okumayın bile direk boşgeçin.

Toplam Hit: 23513 Toplam Mesaj: 177