




Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
Batıdaki zenginler düşünsün, götler rahat takılıyorlar. Bana ne ya benim bir dikili ağacım bile yok bu ülkede. Açım, sağlık güvencem yok, yaşım 25 ve askerliğimi yaptım. Şu an öğrenciyim. Ama bencil, paragöz, sonradan görme bir topluma bunu anlatmakta mümkün değil tabi. Kaldı ki göz muayenesini bile parayla olduğum bir ülkeyi kürtler daha iyi yöneteceklerse buyursun gelsinler.
torf tarafından 09/Haz/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir -
genel kurmay başkanlığı serin kanlı olmak lazım diyor. bunlar ajan arkadaşlar hepsi dışarıdan gelen 5 - 10 dolara bu işi yapan ajanlardır. ülkemizde iç savaş çıkartmak istiyorlar. serin kanlı olmak lazım. oyuna gelmemek lazım
-
MIT'in başındaki Hakan Fidan tutmuştur bunları dimi..
Zaten bi oyuna gelmeyenler akpkklılar..
-
"vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir..." Atatürk
-
-
PKK'yı destekleyenlerle de iç içe yaşadığım için diyebilirim ki bu orada yaşayan ya da PKK türevi zıkkımların işi değil çünkü durumdan memnunlar. Yani hükumeti seviyorlar, yaşananlardan memnunlar çünkü niye olmasınlar abi adamları muhattap sayan zaten mevcut hükumet neyse. Yani benim şahsi kanaatim olayların tamamen provoke amaçlı olduğudur. Ha neyi provoke ediyorlar onu da anlamadım açıkçası. Süreç müreç çükümün ucunda olan bir şey orası ayrı mesele zaten provoke olsa daha iyi ama neyse. Bu kadar ilerlemiş ve muhattap alınmış olan bir düşüncenin tarafları da böyle salakça bir hamle yapmaz ve kimse de yaptırtmaz.
Caliber tarafından 10/Haz/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
alın okuyun la
https://eksisozluk.com/entry/43371526
-
ultrAsker bunu yazdı
alın okuyun la
https://eksisozluk.com/entry/43371526
okudum malın teki kürt seviciliği yapmış.. Konuyla alakası nedir?
-
Pkk ne istyor diye.bi analiz okuyun bi.
http://www.zaman.com.tr/mobile_detailHeadline.action?newsId=2223367
HeYeT tarafından 10/Haz/14 08:54 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdıultrAsker bunu yazdı
alın okuyun la
https://eksisozluk.com/entry/43371526
okudum malın teki kürt seviciliği yapmış.. Konuyla alakası nedir?
ibneler gezi feat lice yapıyolar.
vatan savunması ne zaman gezi ile alakadar oldu götverenler ya. Gezi çok ayrı bir olaydı, Lice ayrı bir olay.
Herkes PKK'nın tarihini unuttu amına koyim pkk sempatizanlığı yapıp piçleri haklı göstermeye çalışıyor.
Bilmeyenler okusun amk: http://tr.wikipedia.org/wiki/PKK