Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
o durumda o orospu çocuklarına ateş açmayan askerin .... bütün olan bitene "kınıyorum" demekten başka bi halt yapamayan söz de general olacak dallamaların ...
2.hava kuvveti komutanlığında ki en küçükten en büyüğe rütbesi olupta rütbelerini düşürmeyen tüm genelkurmay başkanlığı üstlerinin tamamının .... hala o komutanlıkta rütbesi olupta istifasını vermeyen tüm komutan bozuntularının ....
Bu devletin bir vatandaşı olarak namusuma el uzatılmış hissediyorum. Bu namussuzlar ise sadece kınıyor!?!. ne hale geldik? daha neler göreceğiz?
attackatak tarafından 09/Haz/14 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu a.g terorist o.ç'ları sanıyorki devletin başında hep akp kalacak illaki bi gün bi vatansever insan evladı gelirde o zaman görürüm ben sizi bakın bakıyım nasıl götünüzden şırıngayla kan alıp içiriyoruz size....
-
-
Andrei bunu yazdı
bunlar daha iyi günlerimiz elhamdülillah.
-
Sayin cok muhterem basbakanimiz, az once gerekeni yapacagini soyledi.. dagilabiliriz.
-
Irklarına küfür etmeye gelmiştim, gideyim bari yasaksa.
-
Bu iyi gunleeimiz.Umarim yalanci cikarim.
-
RETRET bunu yazdıTelekinesis bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Son seçimlerden sonra ne yaptık; gelen iş ilanlarına bakıyoruz, doğrudan parti veritabanlarını kontrol ediyoruz ve ne yapıyoruz; iktidar yanlısı veya doğu kökenli arkadaşları işe almıyoruz... Rizelileri de almıyoruz da o ayrı konu. Yani biz de akıllandık artık... Her birey üstüne düşeni kendi çapında yapsa yeterli olur. Bunların ekmek yememesi için elimden geleni yaparım, alışveriş yapmam, ölse yardım etmem.
İlla ki iç savaşa gidilirse, yol kesmeye istanbulda da başlarlarsa o zaman o hareketi yapanı benzini döker oracıkta yakarım, olmadı en azından av tüfeğiyle vurur yoluma devam ederim, takozu çıkardınmı yarı otomatik av tüfeği 7+1 dir, 4 lü bilyalı fişekle adamın amına korsun, hatta kuş fişeğiyle karnından vurmayı tercih ederim ki aylarca çektikten sonra ölsün orospunun evladı. Benim araçta her daim 5 litre benzin ve av tüfeği bulunur. Aklı başında her adamın da arabasında bulundurması gerekir. Yani iş hayatı tehdidine geldiğinde bu ibnelerin gelmişini geçmişini sikmek farzdandır.
Özetle bu deyuslar bizden değil ve düzelme ümitleri de yok, o yüzden imha edilmeleri gerekiyor. Bunlar asayişin de istikrarın da düşmanı, iktidar bunlara çok büyük imtiyazlar verdi ve bu imtiyazlarla yol kesmeye adam kaçırmaya başladılar, yatırıp bakanları sikseler ohh çok iyi geldi diyecekler götümüz de basurdu bu y.rrak sayesinde kendimize geldik diye demeçte bulunacaklar. Bu piçlerin götleri daha da kalkarsa İstanbulda da yol kesmeye başlayacaklar ve şehrin ne kanlı bir şehir olduğunu acı deneyimlerle öğrenecekler. Halk kendi adaletini sağlamaya başladığında polise de askere de benzemez hayvan leşi gibi sokaklardan arkadaşlarını toplarlar.
Galiba Türkiyedeki tek özel iş veren firma sensin, bu kadar hava bastığına göre. Biz tüm doğulular sıraya girdik retret bizi işe alsın diye yalvarıyoruz zaten. Hiç yakıştıramadım böyle bir ayrımcılığı, doğu kökenlileri önyargıyla yargılamak cidden kötü bişey.
Firma değil holding. Holding patronunun yaptıklarımdan haberi yok. Trojan gibi çalışıyorum. 180 personelin işine maloldum çok huzurluyum. Hepsinin yerine vatan evladı işbaşı yaptı.
ilk 40 ta vardı sanırım holding rize çok acayip olmuş amk .
ek olarak örgüt ve kişi ayrımı yapmayan zihniyetin alayının beynini sikeyim .
dün ermeniydi bugun kürt yarın çerkezler .
-
arkadaşlar 6 sene felan o lojmanlarda kaldım nizamiyeden girmeleri imkansız fakat lojmanın bazı kör noktaları vardı büyük ihtimalle ordan girdi orospu çoçuğu birde giren annesizin çocuk yaşta olduğu için ateş açmamışlar toplu bir giriş olsaydı kesin ateş açarlardı en az 20-25 tane asker duruyor o nizamiyede
overlocker tarafından 09/Haz/14 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
overlocker bunu yazdı
arkadaşlar 6 sene felan o lojmanlarda kaldım nizamiyeden girmeleri imkansız fakat lojmanın bazı kör noktaları vardı büyük ihtimalle ordan girdi orospu çoçuğu birde giren annesizin çocuk yaşta olduğu için ateş açmamışlar toplu bir giriş olsaydı kesin ateş açarlardı en az 20-25 tane asker duruyor o nizamiyede
şehir merkezidir videodaki yer sende atıp tutma lice de öyle bir havalaanı yok ki sadece tugayın helikopter sahasıları vardır.
Gördüğünüz videodaki yer d.bakıra yolcu uçağı ile inenler bilir tam mezarlık noktası.
bu bayrağı indirten olayları buraya taşıyan iktidarın ben mk