Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi
-
http://www.youtube.com/watch?v=9PmMrErwBng
bu videoyu izledikten sonra daha başka bişey demek gelmiyor içimden...
özerklik ilan etmek suç değilmiş.
bayrağımızı indirmeleri normalmiş nerde Ankaradakiler??????
bayrağa ettiğimiz yeminlerimiz nerde ????????????????40 bin vatandaşımız ALBAYRAĞIMIZ İÇİN CANLARINI VERDİ...
kaygusuz tarafından 08/Haz/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir
YAZIK -
KILICH bunu yazdı
Bir sey soracagim...Tokat'lı olan var mı?
Lice'de ölen hainlerin gebermelerini protesto etmek ne alaka???
Bu Tokat bildigimiz Tokat degil mi la????
Vay amk...
Tokatta bürümüş bazı doğulu şerefsizler vardır.
lakin gereken cevap verilmiş ve alayı gereken dersi almıştır.
Tokat sağlamdır merak etmeyin. istanbulda nasıl şerefsizler varsa memleketin heryerine sızmış şerefsizlere dersleri verilir. -
bugun sırnakta kendisi vatanını seven kurt kokenli kardesim basına gelmis olay
eve gecerken mahallede bunu durdurmuslar yere yatırmıslar aramıslar telefonu calıyolarmıs linc ediceklermis .
can havliyle mahallenin bakkalı var ona seslenmis o kurtarmıs .... yazıklar olsun
-
HoLyCat bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Devletin güvenliği açısından karakol yapılmak isteniyor ama karakola karşı çıkan insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir yer orası bu noktada askerin haklı olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına devletin hükümetten bagımsız tek kurumu ve adamlar ülkede terore karşı mücadele ediyor şu noktada. Haklılar yani keşke ölüm olmasaydı ama askere karşı durulmaz hocalar...
Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir?
"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.
Bunun sebebi 90 yıllarda işlenen faali mechul cinayetler olabilirmi ?
Mesut yılmaz - tansu çiller dönemine ait kurulan jitem örgütü ?
Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it kadar değeri yoktur.
Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.
Ordaki halkın tedirginliği bundan dolayı olabilirmi.
Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.
Edit :
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp
inceleyiniz
her faili meçhulün tanıdıgı daga mı cıksın tetörist mi olsun bu mantıga göre ? sanki hiç türk ölmüyor faili meçhulden...böle mantık olmaz.birde adamlar bi bok yiyorlarmış ki faili meçhuller orda olmuş.rahat durmamışlar belli ki.
-
Mx0TBT bunu yazdı
bugun sırnakta kendisi vatanını seven kurt kokenli kardesim basına gelmis olay
eve gecerken mahallede bunu durdurmuslar yere yatırmıslar aramıslar telefonu calıyolarmıs linc ediceklermis .
can havliyle mahallenin bakkalı var ona seslenmis o kurtarmıs .... yazıklar olsun
cocukların elinde molotov varmıs bir yandan bogazından tutuyolarmıs. bi yandan casusu muamelesi yapıyolarmıs
-
By_Gizemli bunu yazdı
yorumları okudumda ne kadar cahilce yorumlar atılmış. ölenler için seviniyorsunuz ya yazık size hemde çok yazık.
yaoo amk. sadece 2 dakika insan gibi düşünün.
iyi olmuş diyen, sevinen haysiyet yoksunları bu görüntüleri izleyin de, kendinizden utanın..
http://www.youtube.com/watch?v=zqc1bzoAnyU
güneydoğuda neler yaşandı neler. milyonlarca insan zorla köylerinden kovdurulup, göçe zorladılar. binlerce insan öldürüldü, katledildi, zındanlara koydular, faili meçhul ölümler v.s. hala da diyorsunuz ki bu halk tc devletinden ne istiyor ?
amk. sizin bir çocuğunuzun tırnağına zarar gelse oflayıp pufluyorsunuz ama kürtlere gelince ohh diyorsunuz.
bu foruma defalarca gerçekleri yazdım, çizdim , size aktardım, gösterdimde ama nafile.
yani ne kadar yazsam boşş amk.
wallahi, billahi u tillahi yoruldum / yorulduk.
+ ne olacaksa artık olsun da, birbirimizden kurtulalım.
https://www.google.com.tr/search?q=%C5%9Fehit&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=lcCUU8r1CsX20gXF64G4BA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=799#q=%C5%9Fehit%20%C3%A7ocu%C4%9Fu&revid=1517660381&tbm=isch&imgdii=_ bakıpta böyle peşmerge it soylarını savunanlara bela okuyorum bela. neyine üzülecem o mezopotamya eşşeğinin? vatan için birşey mi yapmış? islamiyet için mi ölmüş?Gezi parkındaki gibi bir amaç uğrunamı ölmüş? bir kere vergi mi ödemiş? Bu toprağa ne vermiş soruyorum? ölmesi daha iyi en azından toprağa karışıp mineral olacak börtü böcek faydalanacak.
-
Kaynak olarak verdiğin linkin pkk'nın goy goyculuğunu yapan bir site olduğunu umarım biliyorsundur..
Hürriyet, milliyet vs kaynak varmıdır bununla ilgili ?
Çünkü oda tv'nin verdiği hiçbir haberin gerçek olduğuna inanmıyorum şahsen..
-
En büyük sorun şudur: Türk solu diye birşey kalmadı,Sol kürt solu olarak anılmaya başlandı,türk soluna ulusalcı deniliyor artık.İnsanlar solcu olmanın gereği olarak bunu savunmaları gerektiğine inandırıldılar ve bu olay sonucunda ileride yapılacak olan bir özerklik referandumunda büyük çoğunluk özerkliği kabul edecek. tabi tayyarın yüzde 50 si bunların bayrak tutanı olacak diğerleri ise devrimci solcular ve solculuğu yeni tanımış olan yalancıktan kürt solcuları olacak.
Çok üzülerek söylüyorum bunu arkadaşlar ama bence artık çok geç kalındı son kaçınılmaz gibi duruyor..
-
Kutikula bunu yazdı
En büyük sorun şudur: Türk solu diye birşey kalmadı,Sol kürt solu olarak anılmaya başlandı,türk soluna ulusalcı deniliyor artık.İnsanlar solcu olmanın gereği olarak bunu savunmaları gerektiğine inandırıldılar ve bu olay sonucunda ileride yapılacak olan bir özerklik referandumunda büyük çoğunluk özerkliği kabul edecek. tabi tayyarın yüzde 50 si bunların bayrak tutanı olacak diğerleri ise devrimci solcular ve solculuğu yeni tanımış olan yalancıktan kürt solcuları olacak.
Çok üzülerek söylüyorum bunu arkadaşlar ama bence artık çok geç kalındı son kaçınılmaz gibi duruyor..
Kürt solu diye birşey artık yoktur. Pkk ve sempatizanları kürt milliyetçisi faşistlerdir.
Marksizmi kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyor o.ç ları.
-
CEO bunu yazdı
Kaynak olarak verdiğin linkin pkk'nın goy goyculuğunu yapan bir site olduğunu umarım biliyorsundur..
Hürriyet, milliyet vs kaynak varmıdır bununla ilgili ?
Çünkü oda tv'nin verdiği hiçbir haberin gerçek olduğuna inanmıyorum şahsen..
http://www.cihan.com.tr/news/Hakkari-de-askeri-kislayi-boyle-yaktilar_8229-CHMTQ1ODIyOS8x
buyur cihan haber ajansı