folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi

Lice‘De Hava Kuvvetleri Basılarak Türk Bayrağı İndirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=9PmMrErwBng

bu videoyu izledikten sonra daha başka bişey demek gelmiyor içimden...

özerklik ilan etmek suç değilmiş.

bayrağımızı indirmeleri normalmiş nerde Ankaradakiler??????
    bayrağa ettiğimiz yeminlerimiz nerde ????????????????

40 bin vatandaşımız ALBAYRAĞIMIZ İÇİN CANLARINI VERDİ...

YAZIK

kaygusuz tarafından 08/Haz/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Bir sey soracagim...Tokat'lı olan var mı?

Lice'de ölen hainlerin gebermelerini protesto etmek ne alaka???

Bu Tokat bildigimiz Tokat degil mi la????

Vay amk...

Tokatta bürümüş bazı doğulu şerefsizler vardır.
    lakin gereken cevap verilmiş ve alayı gereken dersi almıştır.
    Tokat sağlamdır merak etmeyin. istanbulda nasıl şerefsizler varsa memleketin heryerine sızmış şerefsizlere dersleri verilir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bugun sırnakta kendisi vatanını seven kurt kokenli kardesim basına gelmis olay

eve gecerken mahallede bunu durdurmuslar yere yatırmıslar aramıslar telefonu calıyolarmıs linc ediceklermis .

can havliyle mahallenin bakkalı var ona seslenmis o kurtarmıs .... yazıklar olsun

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Devletin  güvenliği  açısından karakol yapılmak  isteniyor ama  karakola  karşı  çıkan  insanlar var devletin belkide bölge için stratejik bulduğu bir  yer orası bu noktada  askerin haklı  olduğunu düşünüyorum çünkü asker başlı başına  devletin hükümetten bagımsız  tek  kurumu ve  adamlar ülkede terore  karşı  mücadele  ediyor şu  noktada. Haklılar  yani  keşke  ölüm olmasaydı ama askere  karşı durulmaz  hocalar...

Abicim, karakol istemiyorumun Türkçesi nedir? 

"Biz pkk sempatizanıyız. Karakol falan istemiyoruz YDGH vs asayişden sorumludur" demek gibi bir şey. Karşı çıktığında da yiyiyorsan bir şeyler katlanacaksın mecbur. Fakat bu yapılıyor, bayrak indirene göz yumuluyor. İlginç.

Bunun sebebi 90 yıllarda işlenen faali mechul cinayetler olabilirmi ?

Mesut yılmaz - tansu çiller dönemine ait kurulan jitem örgütü ?

Kimse taraf tuttuğumu sanmasın, PKK yı destekleyen kişi veya kişiler gözümde bir it  kadar değeri yoktur.

Lakin Az geçmişi araştırın, onca insanın babası amcası dayısı yok oldu öldürüldü ve işkence gördü.

Ordaki halkın tedirginliği bundan dolayı olabilirmi.

Not : 20 yaşın altında olan kardeşlerim bu postun altına cevap atmassa sevinirim.

Edit :

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23757526.asp

inceleyiniz

her faili meçhulün tanıdıgı daga mı cıksın tetörist mi olsun bu mantıga göre ? sanki hiç türk ölmüyor faili meçhulden...böle mantık olmaz.birde adamlar bi bok yiyorlarmış ki faili meçhuller orda olmuş.rahat durmamışlar belli ki.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

bugun sırnakta kendisi vatanını seven kurt kokenli kardesim basına gelmis olay

eve gecerken mahallede bunu durdurmuslar yere yatırmıslar aramıslar telefonu calıyolarmıs linc ediceklermis .

can havliyle mahallenin bakkalı var ona seslenmis o kurtarmıs .... yazıklar olsun

cocukların elinde molotov varmıs bir yandan bogazından tutuyolarmıs. bi yandan casusu muamelesi yapıyolarmıs

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı

yorumları okudumda ne kadar cahilce yorumlar atılmış. ölenler için seviniyorsunuz ya yazık size hemde çok yazık.

yaoo amk. sadece 2 dakika insan gibi düşünün.

iyi olmuş diyen, sevinen haysiyet yoksunları bu görüntüleri izleyin de, kendinizden utanın..

http://www.youtube.com/watch?v=zqc1bzoAnyU

güneydoğuda neler yaşandı neler. milyonlarca insan zorla köylerinden kovdurulup, göçe zorladılar. binlerce insan öldürüldü, katledildi, zındanlara koydular, faili meçhul ölümler v.s. hala da diyorsunuz ki bu halk tc devletinden ne istiyor ?

amk. sizin bir çocuğunuzun tırnağına zarar gelse oflayıp pufluyorsunuz ama kürtlere gelince ohh diyorsunuz.

bu foruma defalarca gerçekleri yazdım, çizdim , size aktardım, gösterdimde ama nafile.

yani ne kadar yazsam boşş amk.

wallahi, billahi u tillahi yoruldum / yorulduk. 

+ ne olacaksa artık olsun da, birbirimizden kurtulalım.

https://www.google.com.tr/search?q=%C5%9Fehit&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=lcCUU8r1CsX20gXF64G4BA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=799#q=%C5%9Fehit%20%C3%A7ocu%C4%9Fu&revid=1517660381&tbm=isch&imgdii=_ bakıpta böyle peşmerge it soylarını savunanlara bela okuyorum bela. neyine üzülecem o mezopotamya eşşeğinin? vatan için birşey mi yapmış? islamiyet için mi ölmüş?Gezi parkındaki gibi bir amaç uğrunamı ölmüş? bir kere vergi mi ödemiş? Bu toprağa ne vermiş soruyorum? ölmesi daha iyi en azından toprağa karışıp mineral olacak börtü böcek faydalanacak.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Kaynak olarak verdiğin linkin pkk'nın goy goyculuğunu yapan bir site olduğunu umarım biliyorsundur..

Hürriyet, milliyet vs kaynak varmıdır bununla ilgili ?

Çünkü oda tv'nin verdiği hiçbir haberin gerçek olduğuna inanmıyorum şahsen..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

En büyük sorun şudur: Türk solu diye birşey kalmadı,Sol kürt solu olarak anılmaya başlandı,türk soluna ulusalcı deniliyor artık.İnsanlar solcu olmanın gereği olarak bunu savunmaları gerektiğine inandırıldılar ve bu olay sonucunda ileride yapılacak olan bir özerklik referandumunda büyük çoğunluk özerkliği kabul edecek. tabi tayyarın yüzde 50 si bunların bayrak tutanı olacak diğerleri ise devrimci solcular ve solculuğu yeni tanımış olan yalancıktan kürt solcuları olacak.

Çok üzülerek söylüyorum bunu arkadaşlar ama bence artık çok geç kalındı son kaçınılmaz gibi duruyor..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

En büyük sorun şudur: Türk solu diye birşey kalmadı,Sol kürt solu olarak anılmaya başlandı,türk soluna ulusalcı deniliyor artık.İnsanlar solcu olmanın gereği olarak bunu savunmaları gerektiğine inandırıldılar ve bu olay sonucunda ileride yapılacak olan bir özerklik referandumunda büyük çoğunluk özerkliği kabul edecek. tabi tayyarın yüzde 50 si bunların bayrak tutanı olacak diğerleri ise devrimci solcular ve solculuğu yeni tanımış olan yalancıktan kürt solcuları olacak.

Çok üzülerek söylüyorum bunu arkadaşlar ama bence artık çok geç kalındı son kaçınılmaz gibi duruyor..

Kürt solu diye birşey artık yoktur. Pkk ve sempatizanları kürt milliyetçisi faşistlerdir.

Marksizmi kullanarak birşeyler yapmaya çalışıyor o.ç ları.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Kaynak olarak verdiğin linkin pkk'nın goy goyculuğunu yapan bir site olduğunu umarım biliyorsundur..

Hürriyet, milliyet vs kaynak varmıdır bununla ilgili ?

Çünkü oda tv'nin verdiği hiçbir haberin gerçek olduğuna inanmıyorum şahsen..

http://www.cihan.com.tr/news/PKK-sempatizanlari-2-Hava-Kuvveti-Komutanligi-ndaki-Turk-bayragini-indirdi_8213-CHMTQ1ODIxMy8x

http://www.cihan.com.tr/news/Hakkari-de-askeri-kislayi-boyle-yaktilar_8229-CHMTQ1ODIyOS8x

buyur cihan haber ajansı 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 25598 Toplam Mesaj: 177