folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lol De Büyücü Tavsiyesi

Lol De Büyücü Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek

autrox al ve oyunun tadını al :D

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

Kısaca şöyle diyim arkadaşlar

Top ta oynamak için

Renekton mu - Jarvan IV (jung da yapılıyor bunla) - Pantheon mu - Trydramerro :D mu

J4 solonun eski prensi ama artık değil bence j4 jungle herosu artık saydığın dördünden en rahat oynayabileceğin pant, renekton kısmen zor hero, try ise solodo kolay counterlanıyor try ın yeride jungle, solo için pek oynanmasada garende güzel tercih, sonra olaf var gerçek hasarı can çalması güzel oluyor, oyunda tank oynamadığım tek hero var gankplank hiç ezilmedim gp ile bu güne kadar menzilli saldırısı yüksek hasarı ultisi ile diğer koridorlara yardımı ve team fight önceleri ulti ile karşı takımı dağıtabilmesi çok işlevsel

j4 aldım güzelde ultisinden kaaçbilmeleri çok kötü hocam az bi hp ile kaçınca uyuz oluyorum ama güzel fakat daha güzel oynıyabilmek için j4 ile otomatik skill olayını e ve q için aktif etmek gerek

4000 küsür ip var 800 daha kasıp renekton almalımıyım sence ? yani keyifli bir oyun olurmu yada az daha kasıp aatrox mu alayım ?

Bandito tarafından 03/Ağu/14 13:04 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

sana büyük trick veriyom, topda trudle al karşısında kimse duramaz.. teke tekde ultinde varsa kimse trudnle ile uğraşamıyo.. bu aralar jungle da oynuyom resmen takımı taşıyom :D

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

sana büyük trick veriyom, topda trudle al karşısında kimse duramaz.. teke tekde ultinde varsa kimse trudnle ile uğraşamıyo.. bu aralar jungle da oynuyom resmen takımı taşıyom :D

:D onada bakayım hocam teşekkürler

Toplam Hit: 11945 Toplam Mesaj: 115