Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
türkiyedeki dalkavuklar ve bebeler yüzünden west e tasidim hesabi.
tr ye hesap tasima da bedava oldugu icin, oyunun tadini almaya basladim :)
-
dotanın takım oyunu olduğunu düşünüp lolün olmadığını düşünmek bronz kafasından başka birşey değildir.
-
demirci bunu yazdı
türkiyedeki dalkavuklar ve bebeler yüzünden west e tasidim hesabi.
tr ye hesap tasima da bedava oldugu icin, oyunun tadini almaya basladim :)
bugün euw da 9 türk maç attık ve her maç garanti 2 türk oluyo :)
hsyN tarafından 10/Tem/14 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar birşey sorucam
ben hep büyücüyle oynadım şuan malzahar var bide ilk başladığım gün rivan ile oynamıştım hoşuma gitmişti
birşey sorucam şimdi mazaharla kil alabiliyorum malzahardan daha oynaması basit bir karakter varmı ? yani ben bugün orman kısmına giremedim bile bir herif vardı ışınlanıyor felan acayip vuruyordu :D yani hep büyücüyle oynadım ben oyun keyfi acısından warrior tarzlar daha mı iyidir ? yada büyücü iyiyse sydra mı ahrimi alayım malzaharın yerine
2. sorumda çok ölüyorum yav takım kötü olduğunda yani 4 kişiyle mücadele etmek zorunda kalıyorum malzaharla birşey yapamadan kesiyorlar
diyeceğim oyunu daha iyi öğrenmek için hangi tür karakterle oynamak iyidir ? warrior tarzımı büyücümü bunu soruyorum
Bandito tarafından 11/Tem/14 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Bandito bunu yazdı
ben hep büyücüyle oynadım şuan malzahar var bide ilk başladığım gün rivan ile oynamıştım hoşuma gitmişti
birşey sorucam şimdi mazaharla kil alabiliyorum malzahardan daha oynaması basit bir karakter varmı ? yani ben bugün orman kısmına giremedim bile bir herif vardı ışınlanıyor felan acayip vuruyordu :D yani hep büyücüyle oynadım ben oyun keyfi acısından warrior tarzlar daha mı iyidir ? yada büyücü iyiyse sydra mı ahrimi alayım malzaharın yerine
2. sorumda çok ölüyorum yav takım kötü olduğunda yani 4 kişiyle mücadele etmek zorunda kalıyorum malzaharla birşey yapamadan kesiyorlar
diyeceğim oyunu daha iyi öğrenmek için hangi tür karakterle oynamak iyidir ? warrior tarzımı büyücümü bunu soruyorum
her tür karakterle oynayıp kendini geliştirebilirsin hangisi daha kolay diye birşey yok hepsinde bir sorumluluk var, ölme kısmına gelince mesela ben ezdiğim zamanlarda bile orman çıkışında görüşüm yoksa koridorda ilerlemem koridordaki minyonları benim kuleye yakın bir yerde dondurup farmıma bakarım tf lerde risk analizini iyi yapmak lazım hangi tf nin kazanılıp hangisinin kaybedileceğini tahmin edip ona göre girmeye karar verilir yada kaçılır, mid yada adc gibi rollerdeki kırılgan şampiyonlar tf lerde pozisyon alamazsa ve takım kişiyi korumazsa kaçarı yok ölür pozisyonu güzel alıp kendine yaklaştırmadan karşı takımı eritmen gerekir
-
Lotus bunu yazdıBandito bunu yazdı
her tür karakterle oynayıp kendini geliştirebilirsin hangisi daha kolay diye birşey yok hepsinde bir sorumluluk var, ölme kısmına gelince mesela ben ezdiğim zamanlarda bile orman çıkışında görüşüm yoksa koridorda ilerlemem koridordaki minyonları benim kuleye yakın bir yerde dondurup farmıma bakarım tf lerde risk analizini iyi yapmak lazım hangi tf nin kazanılıp hangisinin kaybedileceğini tahmin edip ona göre girmeye karar verilir yada kaçılır, mid yada adc gibi rollerdeki kırılgan şampiyonlar tf lerde pozisyon alamazsa ve takım kişiyi korumazsa kaçarı yok ölür pozisyonu güzel alıp kendine yaklaştırmadan karşı takımı eritmen gerekir
öyle yapıyorum. yavaş yavaşda öğrenmeye başladım karakterleri zaten
alkali yi kasma işi zor yani başlarda çok zorlanıyorum eğerki bir kaç kill başlarda alıp düzgün item yaparsam süper gidiyorum ama çoğunluk olarak bizim takımda bir kaç tane mal oluyor onlar yüzünden kasamıyoruzda hep teslim olup duruyorlar :D
şimdi bir karakter daha açmak istiyorum. Çok uzun süredir gördüğüm güçlü ve skilleri güzel olan (hp doldurma felan ) master yi var, jax var skillerini bilmiyorumda iyi oynıyan birine denk gelirsem oyunda mahvediyordu bizi kazanana kadar akla karayı seçiyorduk oyunu :D
xzin zao var bide fakat master yi daha ağır basıyor hemde ucuz :D sizin tavsiyeleriniz neidr
-
Bandito bunu yazdıLotus bunu yazdıBandito bunu yazdı
alkali yi kasma işi zor yani başlarda çok zorlanıyorum eğerki bir kaç kill başlarda alıp düzgün item yaparsam süper gidiyorum ama çoğunluk olarak bizim takımda bir kaç tane mal oluyor onlar yüzünden kasamıyoruzda hep teslim olup duruyorlar :D
şimdi bir karakter daha açmak istiyorum. Çok uzun süredir gördüğüm güçlü ve skilleri güzel olan (hp doldurma felan ) master yi var, jax var skillerini bilmiyorumda iyi oynıyan birine denk gelirsem oyunda mahvediyordu bizi kazanana kadar akla karayı seçiyorduk oyunu :D
xzin zao var bide fakat master yi daha ağır basıyor hemde ucuz :D sizin tavsiyeleriniz neidr
masterın eziyet olmasının sebebi sizin takımın oynamaması herkesin görevini yaptığı bir takıma master tehlike oluşturamaz tek stun a ölür çünkü, jax hafif off tank olunca soloda terör estirir combosu inanılmaz hasar verir, xin bence koridorda oynamaya uygun değil jungle için muhteşem ama karşı takımın jungleında en sevmediğim heroların başında gelir xin, full tank çıksa bile e ile üzerine atılıp q,w yaptığı zaman inanılmaz hasar veriyor
Lotus tarafından 15/Tem/14 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Bandito bunu yazdı
şimdik akali ile 6olmadan iş yapman zor hacı abi, heleki lane de dürtme potansiyeli yüksek bi adam gelmişse karsına ağlarsın:D ama 6dan sonra lane de olmuyorsada, sürekli dolaşacaksın özellikle aşağı fln gang atacan sürekli öyle kasmaya bakacan. 1-2itemden sonra ztn tutulmuyor kolay kolay.
master evet güzel heleki 2-3itemi bitirdikten sonra tutulmuyor. jungle da kasıyorsun genelde ztn, ama şöyle birşey var kasmak için laneleri boşluyorsun gang atmıyorsun fln bazen sıkıntı olabiliyor ama late e uzadımı da ister istemez kasıyor master haliyle tek başına oyun taşıyabiliyor. hepsinden ziyade jax kesinlikle al oyna derim. sadece 2iteme bakıyor 'mahvolmuş kralın kılıcı ve üçlü kuvvet' bu ikisinden sonra tutulmuyor gibi nerdeyse^^ -

ahhh ahhh.... hastasıyım
-
orihanna hacı abi ama zor. ultiyi cok kendi uzerimde atmışlığım var. ryze al hiç olmassa solo yaparsın:)
bir de ne olacak bu khazix in hali buff geliyor mu bilen var mı?