Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
hacı kendi karakterini bulmalısın mesela kendımden örnek veriyim.
ben adc oynayan biriyim draven-vayne-cait-mf-jinx favori karakterlerimken ezreal den felan nefret ederım.Yani sana hangisi uyarsa onla oynaman daha mantıklı ilk etapta :d.2 hafta oyuna her girdigimde talonla mid yaptıgımı biliyorum.İlk başlarda ap master felan hey gidi gunler ya. şimdi 2002 li cocuklarla vs atıyoz...
-
Beyler ben de 1 haftadır oynuyorum 10 level hesap var. Bu rünleri 30dan sonra mı ayarlayayım yoksa şimdi mi
-
The_Cure bunu yazdı
Beyler ben de 1 haftadır oynuyorum 10 level hesap var. Bu rünleri 30dan sonra mı ayarlayayım yoksa şimdi mi
30 olunca ayarlarsın. 3.aşama alırsın hepsini. şimdi boşuna ip harcama
-
herlocksholmes bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
bi de biri bana adc ap ad anlatır mı dotada böyle cins cins şeyler yoktu
-
abey bnm rünüm yok hediye etsin birisi rank giriyorum dalga geçiyorlar:(
-
xearth senlik bak stun var damegesi baya yüksek oynaması zor ama alısırsan saglam hero
-
The_Cure bunu yazdıherlocksholmes bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
bi de biri bana adc ap ad anlatır mı dotada böyle cins cins şeyler yoktu
Adc = atack damage carry - saldırı gücü taşıyıcısı bot lane giden uzak saldırı yapan güçlü vuran herolara denir.
Apc = ability power carry - büyü gücü taşıyıcısı mid lane giden büyücü amcalar oluyor.
Solo = top lane giden tek tabancalar olur genelde tanky yada offtank herolardan tercih edilir.
Jungle = adından da belli ormanda sikko sikko takılır yardım ihtiyacı olan yere koşar çok küfür yer.
Support = Destek. Adc yi lanede korur. Tf de takımı korur.
-
herkese çok teşekkürler
arkadaşlar iki sorum var duyduğum kadarıyla her hafta ücretsiz bazı kahramanları deneme için kullanabilir yapıyorlarmış
Eğer ben kendim ip ile bir karakter açarsam bu karakterin bir süresi oluyormu yani 30 gün sonra o karakterin kullanılamaması gibi
-
ugur0 bunu yazdı
abey bnm rünüm yok hediye etsin birisi rank giriyorum dalga geçiyorlar:(
sen bana kostum alsana .D
-
Bandito bunu yazdı
herkese çok teşekkürler
arkadaşlar iki sorum var duyduğum kadarıyla her hafta ücretsiz bazı kahramanları deneme için kullanabilir yapıyorlarmış
Eğer ben kendim ip ile bir karakter açarsam bu karakterin bir süresi oluyormu yani 30 gün sonra o karakterin kullanılamaması gibi
yok hacı açtığın bütün champlar sonsuza kadar kalıyor sende^^
@nevorapat fakirim olum işsizim lan ben:(