folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lol De Büyücü Tavsiyesi

Lol De Büyücü Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Anivia al.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

peki 1 - 2 soruda ben sorayım kha nın son halıne solo da iş yapar mı eskısı  gıbı cunku main heromdu kötü nerf yedı o zamandan beri oynamadım son durumu ne bı şu lucian nın son durumunu soracaktım riot nerf gelecek dedıde bi mesafeyı kısalttı onun dışında buff geldı sizce şuan halen metada yeri var mı yani eskisi gibi garanti pick olarak gözü kapalı alınır mı

kha oynamasini bilene hala op, gecen gun fiora geldi karsima kule altindan cikamadi. lucian pasifinden dolayi en cok secilen adc lerden birisi. ranked da hala en gozde adc

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

peki 1 - 2 soruda ben sorayım kha nın son halıne solo da iş yapar mı eskısı  gıbı cunku main heromdu kötü nerf yedı o zamandan beri oynamadım son durumu ne bı şu lucian nın son durumunu soracaktım riot nerf gelecek dedıde bi mesafeyı kısalttı onun dışında buff geldı sizce şuan halen metada yeri var mı yani eskisi gibi garanti pick olarak gözü kapalı alınır mı

kha oynamasini bilene hala op, gecen gun fiora geldi karsima kule altindan cikamadi. lucian pasifinden dolayi en cok secilen adc lerden birisi. ranked da hala en gozde adc

khaya zaten buff geldi taban hasarları arttırıldı.

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    demirci bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

q +15 hasar. acıkcası pek bir şeyi değiştirmedi khazix hala böcük. eskisi gibi yapmazlar hacı. orman oynanır adcye tek atılır ama cok kasamadıkatan sonra tfden zor cıkar en azından ben çıkamıyorum. luci hem buff yedi hem nerf. ben de takipteyim nasıl etkileyecek diye

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    rocketadam bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    demirci bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı

q +15 hasar. acıkcası pek bir şeyi değiştirmedi khazix hala böcük. eskisi gibi yapmazlar hacı. orman oynanır adcye tek atılır ama cok kasamadıkatan sonra tfden zor cıkar en azından ben çıkamıyorum. luci hem buff yedi hem nerf. ben de takipteyim nasıl etkileyecek diye

orman zor cidden artık 6 level öncesi kamp temizleme hızı çok düşük luciana da iyi oldu 50 range düştü zorlamaz artık

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

beyler bu oyun beni çok sardı hakkınıda veriyorum ama girdiğim her oyunda bir kaç salak oluyor ve hep kaybediyoruz yani şöyle

sabahtan beri  4 kez kazanmışım 6 kezde kaybetmişiz. Yani 2 tanesi ramak kala süper oyundu fakat diğerlerinin hepsi tırt

bitane egolu piç çıktı 10 kişinin arasına girip kil almaya çalışıyor alıyorda ama sonra kesiyorlar ben solo takılıcam diyor kulelerimizin hepsi gitmiş birşeyler ispat etmeye çalışıyor çoçuk :D ters konuşunada kes sesini perma ban attırırım felan lar

hakketen bu oyunu keşke bu 3 ay tatillerinde değilde okul zamanı keşvetseydim büyük oranda bu piççiklerden olmıyacağı için daha iyi olacaktı ama neyse tam piç mevsimi heryer kaynıyor

diyeceğim varmıdır bu işin bir püf noktası güzel geçecek o yunlara girmek istiyorum amk böyle boktan boktan insanlarla muhattap olmak istemiyorum daha oyun başlarken birbirlerine küfür ediyorlar mid benim oç felan ne sikim işse bizim millet girdiği yeri bok ediyor hakketen

Bandito tarafından 17/Tem/14 19:50 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

tatillerde cok garip oluyor cidden oyun. bgn denk geldi bi tane numunelik feedledi feedledi bana sövdü adam:D

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı

tatillerde cok garip oluyor cidden oyun. bgn denk geldi bi tane numunelik feedledi feedledi bana sövdü adam:D

piç dolu ya

sabahtan beri doğru düzgün bir oyun oynadım oda biraz evvel bitti :D

yok böyle birşey bitane mal garen vardı kendini kestiriyordu aha dedim gene aynı bok olacak karşı taraf ezecek bizi :D yok fena çarptım adamları backdor manyağı yaptım kaybettiler :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı

piç dolu ya

sabahtan beri doğru düzgün bir oyun oynadım oda biraz evvel bitti :D

yok böyle birşey bitane mal garen vardı kendini kestiriyordu aha dedim gene aynı bok olacak karşı taraf ezecek bizi :D yok fena çarptım adamları backdor manyağı yaptım kaybettiler :D

abi tr de backdoor çok rahat, kimse haritaya bakmıyo. supla lane pushluyorum yoksa kule alıyolar ama niye farm alıyon diye sövmeler filan, euw a geçtim yine türkler var da en azından adam thx diyo mutlu oluyorum. botta 2 kule almışız mide gidiyorum orda da kule alıyoz fed adcmiz sövmeye başlıyo yalnız kaldım keserler beni gel farm alcam diye :( neyse yine sinirlendim 

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

ben bu riotun ak botlara afk kaldik die 2 hafta ceza verdi birde ustune dia 5den plat 1 e dusurdu ak evlatlari hem ceza verior hem kuem dusuruor allah belalarini versin kasana kadar anamiz aglior 

satiorum hesabi plat 1 baya skin champ var 50 lira verene veriorum ak riotun

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 11993 Toplam Mesaj: 115