Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
Anivia al.
-
TheAvenqer bunu yazdı
peki 1 - 2 soruda ben sorayım kha nın son halıne solo da iş yapar mı eskısı gıbı cunku main heromdu kötü nerf yedı o zamandan beri oynamadım son durumu ne bı şu lucian nın son durumunu soracaktım riot nerf gelecek dedıde bi mesafeyı kısalttı onun dışında buff geldı sizce şuan halen metada yeri var mı yani eskisi gibi garanti pick olarak gözü kapalı alınır mı
kha oynamasini bilene hala op, gecen gun fiora geldi karsima kule altindan cikamadi. lucian pasifinden dolayi en cok secilen adc lerden birisi. ranked da hala en gozde adc
-
demirci bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
peki 1 - 2 soruda ben sorayım kha nın son halıne solo da iş yapar mı eskısı gıbı cunku main heromdu kötü nerf yedı o zamandan beri oynamadım son durumu ne bı şu lucian nın son durumunu soracaktım riot nerf gelecek dedıde bi mesafeyı kısalttı onun dışında buff geldı sizce şuan halen metada yeri var mı yani eskisi gibi garanti pick olarak gözü kapalı alınır mı
kha oynamasini bilene hala op, gecen gun fiora geldi karsima kule altindan cikamadi. lucian pasifinden dolayi en cok secilen adc lerden birisi. ranked da hala en gozde adc
khaya zaten buff geldi taban hasarları arttırıldı.
-
c0nverse bunu yazdıdemirci bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
q +15 hasar. acıkcası pek bir şeyi değiştirmedi khazix hala böcük. eskisi gibi yapmazlar hacı. orman oynanır adcye tek atılır ama cok kasamadıkatan sonra tfden zor cıkar en azından ben çıkamıyorum. luci hem buff yedi hem nerf. ben de takipteyim nasıl etkileyecek diye
-
rocketadam bunu yazdıc0nverse bunu yazdıdemirci bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
q +15 hasar. acıkcası pek bir şeyi değiştirmedi khazix hala böcük. eskisi gibi yapmazlar hacı. orman oynanır adcye tek atılır ama cok kasamadıkatan sonra tfden zor cıkar en azından ben çıkamıyorum. luci hem buff yedi hem nerf. ben de takipteyim nasıl etkileyecek diye
orman zor cidden artık 6 level öncesi kamp temizleme hızı çok düşük luciana da iyi oldu 50 range düştü zorlamaz artık
-
beyler bu oyun beni çok sardı hakkınıda veriyorum ama girdiğim her oyunda bir kaç salak oluyor ve hep kaybediyoruz yani şöyle
sabahtan beri 4 kez kazanmışım 6 kezde kaybetmişiz. Yani 2 tanesi ramak kala süper oyundu fakat diğerlerinin hepsi tırtbitane egolu piç çıktı 10 kişinin arasına girip kil almaya çalışıyor alıyorda ama sonra kesiyorlar ben solo takılıcam diyor kulelerimizin hepsi gitmiş birşeyler ispat etmeye çalışıyor çoçuk :D ters konuşunada kes sesini perma ban attırırım felan lar
hakketen bu oyunu keşke bu 3 ay tatillerinde değilde okul zamanı keşvetseydim büyük oranda bu piççiklerden olmıyacağı için daha iyi olacaktı ama neyse tam piç mevsimi heryer kaynıyor
diyeceğim varmıdır bu işin bir püf noktası güzel geçecek o yunlara girmek istiyorum amk böyle boktan boktan insanlarla muhattap olmak istemiyorum daha oyun başlarken birbirlerine küfür ediyorlar mid benim oç felan ne sikim işse bizim millet girdiği yeri bok ediyor hakketen
Bandito tarafından 17/Tem/14 19:50 tarihinde düzenlenmiştir -
tatillerde cok garip oluyor cidden oyun. bgn denk geldi bi tane numunelik feedledi feedledi bana sövdü adam:D
-
ugur0 bunu yazdı
tatillerde cok garip oluyor cidden oyun. bgn denk geldi bi tane numunelik feedledi feedledi bana sövdü adam:D
piç dolu ya
sabahtan beri doğru düzgün bir oyun oynadım oda biraz evvel bitti :D
yok böyle birşey bitane mal garen vardı kendini kestiriyordu aha dedim gene aynı bok olacak karşı taraf ezecek bizi :D yok fena çarptım adamları backdor manyağı yaptım kaybettiler :D
-
Bandito bunu yazdıugur0 bunu yazdı
piç dolu ya
sabahtan beri doğru düzgün bir oyun oynadım oda biraz evvel bitti :D
yok böyle birşey bitane mal garen vardı kendini kestiriyordu aha dedim gene aynı bok olacak karşı taraf ezecek bizi :D yok fena çarptım adamları backdor manyağı yaptım kaybettiler :D
abi tr de backdoor çok rahat, kimse haritaya bakmıyo. supla lane pushluyorum yoksa kule alıyolar ama niye farm alıyon diye sövmeler filan, euw a geçtim yine türkler var da en azından adam thx diyo mutlu oluyorum. botta 2 kule almışız mide gidiyorum orda da kule alıyoz fed adcmiz sövmeye başlıyo yalnız kaldım keserler beni gel farm alcam diye :( neyse yine sinirlendim
-
ben bu riotun ak botlara afk kaldik die 2 hafta ceza verdi birde ustune dia 5den plat 1 e dusurdu ak evlatlari hem ceza verior hem kuem dusuruor allah belalarini versin kasana kadar anamiz aglior
satiorum hesabi plat 1 baya skin champ var 50 lira verene veriorum ak riotun