folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lol De Büyücü Tavsiyesi

Lol De Büyücü Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bu mantıkta gidersen hep patlarsın hocam. oyunda kolay karakter kesen öyle harika şampiyon diye bir şey yok. kasmış adam kendisinin ve karşısındakinin skillerini tanıyorsa her türlü keser. 

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

bu mantıkta gidersen hep patlarsın hocam. oyunda kolay karakter kesen öyle harika şampiyon diye bir şey yok. kasmış adam kendisinin ve karşısındakinin skillerini tanıyorsa her türlü keser. 

oyuna başladığım 2. günü yazmıştım o yazıyı

son yazdıklarıma bak oyunu kavramış biriyim şuan ve mage ilede oynamıyorum sadece kinght zamanında mage  hevbesim vardı o yüzden büyücü açtım ilk

Bu arada arkadaşlar siz siz olun her nekadar karşı takımı eziyor olsanızda sakın küçümsemeyin ve oyunun süresi nekadar uzarsa sizin okadar alehinize oluyor. biraz evvel adamları param parça ettik hatta son 2 kulesini aldık anazımbırtının hp sini yarıya indirdik herifler geldi bizim var olan 2 kuleyi alıp patlattılar :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

aslında yok demek yanlış hocam var assas karakterler gayette yerine getiriyorlar bu görevi ama cok kolay eriyorlar biraz çöp kalıyorlar:D

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

aslında yok demek yanlış hocam var assas karakterler gayette yerine getiriyorlar bu görevi ama cok kolay eriyorlar biraz çöp kalıyorlar:D

ya şahsen ben adc oynamaya çalışıyorum diyelim daha oyuna başlayalı 4-5 ay oldu karşındaki şampiyonu ne kadar iyi tanıyorsan o kadar iyi oynuyorsun. komboları biliyorsan yine avantaj olarak öndesin. ne yaptığını bilen adam her türlü taşıyor oyunu ama atarlı bebe gibi ilk vuruşu bala crit gelip de sanki hep öyle vuracakmış gibi gaza gelerek adamı kafalayanlar da var yok değil :D 

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

işte bu soru gibi soru soranlar yüzünden dota 2 :)

canerator tarafından 15/Tem/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

cevap yazan herkese teşekkür ederim

udyr yi nasıl bilirsiniz oynaması zevklimi arkadaşlar ?

Bandito tarafından 16/Tem/14 17:49 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    canerator bunu yazdı

işte bu soru gibi soru soranlar yüzünden dota 2 :)

sen kaynama lan araya jeneratör:D

udyr hem güzel hem sıkıcı:D başlarda açıkçası beni cok sıkıyor, sıkılıyorum oynarken. 1-2itemden sonra ama oldukça iyi adamları peşinden koşturuyorsun:D

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Bandito bunu yazdı

Cangıl udyr fenadır. Ormanı hızlı temizler. Erken levelde hızlı baskın atabilirsin lanelere. İlk itemin ormancı olduğundan hp veren orman şeysi. Yanına mahvolmuş çıkıyosun. Bide üçlü çıkıyosun. Kalanı tank itemleri. Ayakkabı isteğe bağlı olarak mobility yani savaş dışında +105 hız veren. Yada +60 speed ve onu yükseltip +20 hız ekliyosun. Böylece yavaşlatma büyülerinin etkilerinide azaltıyosun kaçarken ve kovalarken on numara oluyor. Oyun başı pek etkili olamayan yani late herosu diyebiliriz. Oynamayı sevdiğim orman herolarındandır zevklidir oynaması. Özellikle düşük canda kaçarken fena sarıyor :D Adam tam yaklaşınca stun vurup kaçıp w açıyorum. Mana varsa yakalamaz kimse beni :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

Cangıl udyr fenadır. Ormanı hızlı temizler. Erken levelde hızlı baskın atabilirsin lanelere. İlk itemin ormancı olduğundan hp veren orman şeysi. Yanına mahvolmuş çıkıyosun. Bide üçlü çıkıyosun. Kalanı tank itemleri. Ayakkabı isteğe bağlı olarak mobility yani savaş dışında +105 hız veren. Yada +60 speed ve onu yükseltip +20 hız ekliyosun. Böylece yavaşlatma büyülerinin etkilerinide azaltıyosun kaçarken ve kovalarken on numara oluyor. Oyun başı pek etkili olamayan yani late herosu diyebiliriz. Oynamayı sevdiğim orman herolarındandır zevklidir oynaması. Özellikle düşük canda kaçarken fena sarıyor :D Adam tam yaklaşınca stun vurup kaçıp w açıyorum. Mana varsa yakalamaz kimse beni :D

onuda alıcam :D

yav bu oyunda piç doluymuş 2 dir kendini karşı takıma bilerek kestirip bizi sinir etmeye çalışan gülme işareti zaaa tarzında yazılar yazan 2 piç yüzünden  2 saatir 60 ip alabildik nalet olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

peki 1 - 2 soruda ben sorayım kha nın son halıne solo da iş yapar mı eskısı  gıbı cunku main heromdu kötü nerf yedı o zamandan beri oynamadım son durumu ne bı şu lucian nın son durumunu soracaktım riot nerf gelecek dedıde bi mesafeyı kısalttı onun dışında buff geldı sizce şuan halen metada yeri var mı yani eskisi gibi garanti pick olarak gözü kapalı alınır mı

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
Toplam Hit: 11948 Toplam Mesaj: 115