Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
DarkFall bunu yazdı
beyler, adc ve toplane tavsiyeleriniz nelerdir ? ranked serious game ler icin.
Top için darius, phanteon, riven favorilerim :P
-
Büyücü ariyor zannetim :( cahil kalmisim
-
bu arada
- solo top adc kennen
- bot adc kennen
- mid hybird kennen
tavsiyemdir.
kötü oynadıgımı düşünmüyorum kennen ile
kayle ve zed dışında zorlayan pek karakter olmadı.
zhonya kassam kayle'ı alırım ama kasmıyorum full adc kasıyorum, zed de öldüremeden kaçıyor sorun o
-
DarkFall bunu yazdı
beyler, adc ve toplane tavsiyeleriniz nelerdir ? ranked serious game ler icin.
Rankedda oyun taşıyabileceğin herolar şuan metadakilerden söyliyeyim sana ben.
ADC = Lucian, Jinx, Cait (Özellikle Luci önerimdir diğer adclere göre biraz daha yetenek ister ultisi ve diğer skilleri vs.) Meta dışı bir tavsiyede Tristina olsun. Yüksek range ve ignite görevi görebilen bir e skili var olması ve ultisini doğru zamanda kullandığında tfde rakibi dağıtan yada kaçmanı sağlayan herodur. Favori hareketim ise W-Flash-R ile adamı bizim kule altına atıp kesmek :D
TOP = Renekton, Darius, Pantheon ve Jax(Nerften sonra biraz sanki düştü gibi ama çok değil oynayan oynuyor yine). Ama benim favorilerim meta dışı kalıyor biraz Fiora ve Shen.
MID = Orianna, Le Blanc, Gragas, Diana. Oynaması kolay değildir bunların baştan söyleyeyim. Yetenek ve hızlı düşünmen gereken herolardır.
SUP = Braum, Leona, Morgana, Lulu, Tresh, Annie ve çok tercih edilmesede Lux (Oyun başı özellikle Annie ve Lux yüksek hasar veren herolardır. Ap destek heroları kırılgandır ama iş görür özellikle Leona ve Braum sürekli banlandığı içindir.)
JUNG = Lee Sin, Jarvan IV, VI, Udyr ve benim en sevdiğim ve 3 levelde hızlı baskın yapabileceğin herolardan biri olan RAMMUS :)
Dip not : Bunlar benim tercihlerimi ve metada olan bazı heroları gösterir. Kişiye göre değişiklik gösterir. Adc olarak Vayne çok iyi olmasına rağmen mahvolmuşa gelen nerf ile birlikte iyice metanın dışına itildi. Kırılgan olmasına rağmen herzaman iyi adc lerin tercih sebebidir sebebini "gosu" izleyerek öğrenebilirsiniz :D
-
qzkn bunu yazdı
invoker :))
naaptın mubarek :D
-
ben sadece 4 hero ile oynuyorum
topta nasus
jungleda udyr
adc vayne yada twitch
-
banlandım aq ttnet piçi sağolsun :S yarına kadar banladılar inş tarih 7 ye geçince direk açılır 24 saat verdiyse uyuz olurum :S bugün oynıyamadım zaten şimdi iki dakkalığına girdim ban yedik
-
lolü özledim. ashe oynayışım OP ashe ile statik çıkıp atak hızı yapınca maçı çevirdiğim oluyordu. ama ilk 15-20dk minyonlarla idare ediyordum :D
-
hocam dia5 biri olarak sana tavsiyem mid icin ryze ile baslamandir ryze ile kendini gelistirirsen nerdeyse her mid ile duzgun ve seri sekilde combolari kullanabilirsin ryze diger mid champlara gore skillshot agirlikli olmadigi icin cok iyi bir baslangic istedigin butun ozellikler ryzeda mevcut ancak sunu unutmamalisin ki her onune geleni kesmen tamamen farm ve dogru anda dogru skilleri rakibi dodge lamana baglidir yani ole hayda hurra gel kesim bi champ bu oyunda yok senin yetenek ve champa nekadar hakim oldugunla dogru orantili bi durum bu
syndra dogru combo ile ultisinden adam kacamaz
leblanc sonnerfden sonra cok skntili oldu yani yetenek isteyen ve leblanc oynamasini bilen kisilerin elinde etkili artik
ziggs en ufak hatanda cok rahat kesilirsin ama durtme ve lane dondurma ve ustunluk kurmak icin mukemmel bir champ
lux tamamen skillshot metada o yuzden yer bulamiyor cunki tek Iska = oldun
oriana ileri derecede hakimiyet isteyen bir champ duzgun farmla combosu cok can yakior ama baslangic icin iyi bir tercih deil
Twisted ayni sekilde cok ileriyetenek isteyen bir champ baslangic icinen son secmen gereken champ bence
lulu yeni metada bir ilah oldu pek oynamadigim icin birsey soyleyemiycem ama oynayani oyun tasiyor :)
yani ryze senin icin en iyi baslangic aklima gelenler bunlar baska sorun olursa yardimci olmaya calisirim
-
oyun başlarda iyi sarıyorda sonra bunaltıyo onu anladım ben :)
kaç levelsin öncelikle? playerlik çok önemli çünkü bu oyunda.. oynayacağın yerin herolarının hemen hemen çoğunu denemeye çalış özel odada vs botta yoksa ısmarlama ile bu oyunu oynayamazsın.. top oynardım ben jax riven darius oynardım hep , arkadaşlarımın önerdiği heroların çoğunluğuyla da oynayamadım.