Lol De Büyücü Tavsiyesi
-
Absolut bunu yazdı
ben bu riotun ak botlara afk kaldik die 2 hafta ceza verdi birde ustune dia 5den plat 1 e dusurdu ak evlatlari hem ceza verior hem kuem dusuruor allah belalarini versin kasana kadar anamiz aglior
satiorum hesabi plat 1 baya skin champ var 50 lira verene veriorum ak riotun
1 hafta önce aynı sözleri söyledim dereceli girdim alistar oynuyom ilk 3 dakika çıktım sadece oyun çökmesi yüzünden maçı kazandığımız halde bir hafta ban geldi kafayı yiyicem
-
c0nverse bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
ben bu riotun ak botlara afk kaldik die 2 hafta ceza verdi birde ustune dia 5den plat 1 e dusurdu ak evlatlari hem ceza verior hem kuem dusuruor allah belalarini versin kasana kadar anamiz aglior
satiorum hesabi plat 1 baya skin champ var 50 lira verene veriorum ak riotun
1 hafta önce aynı sözleri söyledim dereceli girdim alistar oynuyom ilk 3 dakika çıktım sadece oyun çökmesi yüzünden maçı kazandığımız halde bir hafta ban geldi kafayı yiyicem
ak hem 2 hafta ceza verior oda botlara karsi dereceli falanda deil abi 28 lp den nasil plat 1 57 lp atar deliricem yemin ediorum vallahi vericem 50 verene steam oyun falan da olur dayz falan
Absolut tarafından 18/Tem/14 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler bu oyun içersinde nasıl ss alabilirim ? tavsiye ettiğiniz bir program varmı yani bir tuşa basayım oyunun ekranını çeksin bir klasöre kaydetsin bir kaç kez bastığımdada farklı adda kaydetsin
amk ya bundan sonra resim çekicem şerefsizlik yapıldığında yollıyıcam
kule gitmesin diye bekliyorum minyon kesiyorum lv 4 yukarıdaki malda bana diyorki gank atmıyorsun seni reportlıyıcam diyor küfür ediyor
oyuna başladığımdan beri hayatımda duymadığım küfürleri duydum amk piçlerinden
Bu arada yasuo da alıcam tavsiye edersiniz dimi :D ? bu arada 18 lv lim rünsüz oynuyorum rün dizmeye önem göstereyimmi yoksa böyle kafama göre karakter felanmı alayım
Bandito tarafından 18/Tem/14 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
smite oynayın aga türk çok yok siniriniz bozulmuyor
-
GusFring bunu yazdı
vallaha kardeş nerede türk var orada garip garip şeyler var
deli olucam yeminle ama bundan sonra deli etmeye niyetliyim :D
fraps ile ss alabiliniyo oyunda abuk sabuk durduk yere seni report edicem piç tarzı yazı yazanları alıcam hemen
resim çekip yollıyıcam riot games e -
Bandito bunu yazdı
Beyler bu oyun içersinde nasıl ss alabilirim ? tavsiye ettiğiniz bir program varmı yani bir tuşa basayım oyunun ekranını çeksin bir klasöre kaydetsin bir kaç kez bastığımdada farklı adda kaydetsin
kule gitmesin diye bekliyorum minyon kesiyorum lv 4 yukarıdaki malda bana diyorki gank atmıyorsun seni reportlıyıcam diyor küfür ediyor
Bu arada yasuo da alıcam tavsiye edersiniz dimi :D ? bu arada 18 lv lim rünsüz oynuyorum rün dizmeye önem göstereyimmi yoksa böyle kafama göre karakter felanmı alayım
fanırım f12 ile ss alıyordu oyun klasürünün içine atıyordu
-
Bandito bunu yazdıGusFring bunu yazdı
vallaha kardeş nerede türk var orada garip garip şeyler var
deli olucam yeminle ama bundan sonra deli etmeye niyetliyim :D
fraps ile ss alabiliniyo oyunda abuk sabuk durduk yere seni report edicem piç tarzı yazı yazanları alıcam hemen
resim çekip yollıyıcam riot games eriot pek sallamıyo hocam lol ün forumda bi dolu konu var böyle :/
-
ugur0 bunu yazdıBandito bunu yazdı
fanırım f12 ile ss alıyordu oyun klasürünün içine atıyordu
çok teşekkürler f12 miş
yasuo aldım ama oynaması çok zormuş ya ultisi felan sıkıntı biraz bide q yu isabet ettiremiyorum ben
yasuo tecrübesi olan biri tavsiyede bulunabilirmi yani yasuo ile girdiğimde paso ölüyorum herifin hp az bile kalsa alamıyorum garip garip şeyler oluyor :D tabi oyunun başlarında item dizdikten sonra elbet alabiliyorum
-
az birşey riot point kalmış
zed almamı tavsiye edermisiniz :D bu arada mukayese etmek maksadıyla söylüyorum yasuo aldım hiç oynıyamıyorum iade ettim onu onun yerine zed alıcam zedde yasuo gibi midir ? yasuonun ultisi felan herşeyi garip amk rüzgarı doldurucanda süresi geçmeden birini havalandırıcan felan çok uzun iş hele q su hiç denk gelmiyor :D
-
Bandito bunu yazdı
az birşey riot point kalmış
zed almamı tavsiye edermisiniz :D bu arada mukayese etmek maksadıyla söylüyorum yasuo aldım hiç oynıyamıyorum iade ettim onu onun yerine zed alıcam zedde yasuo gibi midir ? yasuonun ultisi felan herşeyi garip amk rüzgarı doldurucanda süresi geçmeden birini havalandırıcan felan çok uzun iş hele q su hiç denk gelmiyor :D
Zed yasuodan daha zordur oynaması bunu belirteyim hocam sana. Mid için ziggs tavsiye ederim sana. Ad mid içinde riven veya jayce.