folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lol De Büyücü Tavsiyesi

Lol De Büyücü Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

ben bu riotun ak botlara afk kaldik die 2 hafta ceza verdi birde ustune dia 5den plat 1 e dusurdu ak evlatlari hem ceza verior hem kuem dusuruor allah belalarini versin kasana kadar anamiz aglior 

satiorum hesabi plat 1 baya skin champ var 50 lira verene veriorum ak riotun

1 hafta önce aynı sözleri söyledim dereceli girdim alistar oynuyom ilk 3 dakika çıktım sadece oyun çökmesi yüzünden maçı kazandığımız halde bir hafta ban geldi kafayı yiyicem

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

ben bu riotun ak botlara afk kaldik die 2 hafta ceza verdi birde ustune dia 5den plat 1 e dusurdu ak evlatlari hem ceza verior hem kuem dusuruor allah belalarini versin kasana kadar anamiz aglior 

satiorum hesabi plat 1 baya skin champ var 50 lira verene veriorum ak riotun

1 hafta önce aynı sözleri söyledim dereceli girdim alistar oynuyom ilk 3 dakika çıktım sadece oyun çökmesi yüzünden maçı kazandığımız halde bir hafta ban geldi kafayı yiyicem

ak hem 2 hafta ceza verior oda botlara karsi dereceli falanda deil abi 28 lp den nasil plat 1 57 lp atar deliricem yemin ediorum vallahi vericem 50 verene steam oyun falan da olur dayz falan 

Absolut tarafından 18/Tem/14 00:22 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Beyler bu oyun içersinde nasıl ss alabilirim ? tavsiye ettiğiniz bir program varmı yani bir tuşa basayım oyunun ekranını çeksin bir klasöre kaydetsin bir kaç kez bastığımdada farklı adda kaydetsin

amk ya bundan sonra resim çekicem şerefsizlik yapıldığında yollıyıcam

kule gitmesin diye bekliyorum minyon kesiyorum lv 4 yukarıdaki malda bana diyorki gank atmıyorsun seni reportlıyıcam diyor küfür ediyor

oyuna başladığımdan beri hayatımda duymadığım küfürleri duydum amk piçlerinden

Bu arada yasuo da alıcam tavsiye edersiniz dimi :D ? bu arada 18 lv lim rünsüz oynuyorum  rün dizmeye önem göstereyimmi yoksa böyle kafama göre karakter felanmı alayım

Bandito tarafından 18/Tem/14 16:51 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

smite oynayın aga türk çok yok siniriniz bozulmuyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

vallaha kardeş nerede türk var orada garip garip şeyler var

deli olucam yeminle ama bundan sonra deli etmeye niyetliyim :D

fraps ile ss alabiliniyo oyunda   abuk sabuk durduk yere seni report edicem piç tarzı yazı yazanları alıcam hemen
    resim çekip yollıyıcam riot games e

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

Beyler bu oyun içersinde nasıl ss alabilirim ? tavsiye ettiğiniz bir program varmı yani bir tuşa basayım oyunun ekranını çeksin bir klasöre kaydetsin bir kaç kez bastığımdada farklı adda kaydetsin

kule gitmesin diye bekliyorum minyon kesiyorum lv 4 yukarıdaki malda bana diyorki gank atmıyorsun seni reportlıyıcam diyor küfür ediyor

Bu arada yasuo da alıcam tavsiye edersiniz dimi :D ? bu arada 18 lv lim rünsüz oynuyorum  rün dizmeye önem göstereyimmi yoksa böyle kafama göre karakter felanmı alayım

fanırım f12 ile ss alıyordu oyun klasürünün içine atıyordu

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

vallaha kardeş nerede türk var orada garip garip şeyler var

deli olucam yeminle ama bundan sonra deli etmeye niyetliyim :D

fraps ile ss alabiliniyo oyunda   abuk sabuk durduk yere seni report edicem piç tarzı yazı yazanları alıcam hemen
    resim çekip yollıyıcam riot games e

riot pek sallamıyo hocam lol ün forumda bi dolu konu var böyle :/

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    Bandito bunu yazdı

fanırım f12 ile ss alıyordu oyun klasürünün içine atıyordu

çok teşekkürler f12 miş

yasuo aldım ama oynaması çok zormuş ya ultisi felan sıkıntı biraz bide q yu isabet ettiremiyorum ben

yasuo tecrübesi olan biri tavsiyede bulunabilirmi yani yasuo ile girdiğimde paso ölüyorum herifin hp az bile kalsa alamıyorum garip garip şeyler oluyor :D tabi oyunun başlarında item dizdikten sonra elbet alabiliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

az birşey riot point kalmış

zed almamı tavsiye edermisiniz :D bu arada mukayese etmek maksadıyla söylüyorum yasuo aldım hiç oynıyamıyorum iade ettim onu onun yerine zed alıcam zedde yasuo gibi midir ? yasuonun ultisi felan herşeyi garip amk rüzgarı doldurucanda süresi geçmeden birini havalandırıcan felan çok uzun iş hele q su hiç denk gelmiyor :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Bandito bunu yazdı

az birşey riot point kalmış

zed almamı tavsiye edermisiniz :D bu arada mukayese etmek maksadıyla söylüyorum yasuo aldım hiç oynıyamıyorum iade ettim onu onun yerine zed alıcam zedde yasuo gibi midir ? yasuonun ultisi felan herşeyi garip amk rüzgarı doldurucanda süresi geçmeden birini havalandırıcan felan çok uzun iş hele q su hiç denk gelmiyor :D

Zed yasuodan daha zordur oynaması bunu belirteyim hocam sana. Mid için ziggs tavsiye ederim sana. Ad mid içinde riven veya jayce.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 11992 Toplam Mesaj: 115