Memur Mesai Saatlerinde Her Namaza Gidebilir Mi?
-
EcHoLL bunu yazdı
maaşını ben veriyorsam o memur işini yapıcak o saate başlarım namazına.....
mesele namaz mı yoksa kaybolan 10 dakika mı?
-
Valla bizim din hocası kılıyor 10 dakka geç geliyor bazen derse + cuma namazlarına gidiyorlar(Sanırım cuma vakitleri dersi boş) ayrıca okulda mescit var ist.eyen hoca gidip namazını kılabiliyor
-
EcHoLL bunu yazdı
anlayışına hayran kaldım!
-
Çok enteresan şeylere takılıyorsunuz keşke benimde böyle küçük dertlerim olsa.
-
valla yönetmeliğini bilmem ancak benim verdiği vergiyle maaşını alan memur mesai saatleri içinde böyle birşey yapıyorsa ve bana öteki tarafta biri bunu sorarsa;
http://www.youtube.com/watch?v=hQ6-w1zWRWc
misal vezneye bakıyosun.. saat 3 de ezan okundu.
3 vezne var 30 kişi sıra bekliyor. işlem 3 dakika sürüyor. normal şartlarda 30 dakikada vatandaşın işinin görülmesi lazım.
sen ibadete gittiğin için veznedar sayısı 3 den 2 ye düştü,
vatandaşın tamamının işi 30 değil toplamda 45 dakikada görüldü.
20 vatandaş işini 30 dakikada halletti..
kalan 10 tane vatandaşın sırasıyla 3, 3, 6, 6, 9, 9, 12, 12, 15, 15 dakikasını yani toplamda 90 dakika insan ömrü çalmış oldun.
öyle ibadet olmaz.
(bkz: hesaplayan adam)
-
sigara içmeye, hava almaya çıkabiliyorsa namaz kılmaya yada ibadetini yapmayada gidebilir.
-
Namaz kılmayanın mesai başında geçirdiği süre ne olacak ? Etik mi sence bu ? Yada sigara içmeyen adamın mesai başında fazladan geçirdiği süre ?
Sanalcaptan tarafından 11/Mar/14 17:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuyu pic ettigin icin kendini banlamalisin holy..baskasi yapsa banlardiniz
-
Ohhooo devlet dairelerinde millet altılı yedili cinili cibili çatara patara Cumaya camiye namaza gidiyo biride cıkıp bublar camiye gidiyo demiyo ki.... Kpnuyu okuyunca sasirdim 2 3 kisinin namaza hitmesini takan mi var diye
-
EcHoLL bunu yazdı
Senin bakis acina gore sanki namaz kilan adam 10 dk kaytariyorda namaz kilmayan serefsiz kaytarmiyor.
En azindan namaz kilan adamda allah korkusu vardir isini aksatip kimsenin hakkina girmekten korkar.diger totoslarda o da yok
swordfish tarafından 11/Mar/14 17:22 tarihinde düzenlenmiştir