Memur Mesai Saatlerinde Her Namaza Gidebilir Mi?
-
ibadet ozgurlugu kapsamındaysa, boku yedi devlet. Benim inancıma gore haftaiçleri çalısmak gunah. memur olunca goruscez :P
-
ne yorumlar dönmüş, kardeşim ister devlet dairesi olsun ister özel sektör olsun, namazını adam akıllı kılarsan sorun çıkmaz, abdestini alırsın gün içinde öğle ile ikindi tek abdest ile kılarsın, o kadar zor durumda felaket derece iş varsa farzı kılarsın. bir namazı yarım saat 1 saate çıkartmadığın müddetçe kimsenin takacağını bile sanmıyorum. yok benim param vs diyen arkadaşlara da, adam sigara molasına da çıkıyor ona bakarsan, veya akşamdan kalma veznede oturuyor tamamen verimsiz, veya doğası gereği hiç bir kötülük yapmasa da verimsiz 3 dklık işi 15 dk da yapabiliyor.
paralarını ben veriyorsam muhabbetine girecekseniz, gidin vezneye namaz kılan adama durumunuzu anlatın, size çıkarsın harçlık niyetine 5tl verip "senin verginden bu vakte kadar bana düşen bu hadi şimdi siktir git" desin, sonra dumur olun. biraz anlayış, en çok saygı size, bize saygı sıfır mına koyim. özgürlük adalet yol su elektrik vs vs.
-
bu ne biçim konu abicim! Benim en ufak bir yorumum bile silinirken underzero nerdesin!
-
askerde de namaz kılcam ayağına cuma günü haftalık bakımdan kaçan çok koyu müslüman tanıdım
+ namaz kaç dk sürüyor ? 5-10 dk ise gidebilir bence
ek olarak empati yapıyorum şu an bizim ofiste namaz kılmaya müsait yer yok
yakınlardada camii yok 5-10 dk ya çıkamaz işin içinden her türlü yancaz öbür tarafta
snnyk tarafından 11/Mar/14 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
EcHoLL bunu yazdı
maaşını ben veriyorsam o memur işini yapıcak o saate başlarım namazına.....
Katılıyorum +
Konu inanç özgürlüğüyse adam ben puta tapıyorum putum bana iş saatlerinde hergün 3 saat gezmemi emrediyor dese görürüm ben inanç özgürlüğü diye yırtınanları ;)
tamam senin namazına karışmayacaksak sende bu adamın özgürlüğüne karışmıyacan
ayrıca benim paramla çalışıyorsun dediğim memurlardan varsa bağcılarda çalışanlar al paranı diyecek delikanlılar gideceğim versin hakkımı sözümü onlar için geri alacağım istediği gibi gitsin namazına her vergi döneminde verecek ama paramı
SeRDaR tarafından 11/Mar/14 18:16 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Öyle bişey varsa ben de zeusa tapinmaya gideim arada sırada
hahahahaha bende,
ben her sabah 9-13 arasi ibadet edebilirim.
-
HannibALgan bunu yazdıgünde beş vakit kitap okusalar bu dünya zaten cennet olur amk
Çok tutarsızsın özgürlükçü takılıyorsun ama bu yazdığın yazıyla özgürlükcülüğünle çelişiyorsun. yani fake ass özgürlükcüsün niggı
-
SeRDaR bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
maaşını ben veriyorsam o memur işini yapıcak o saate başlarım namazına.....
Katılıyorum +
Konu inanç özgürlüğüyse adam ben puta tapıyorum putum bana iş saatlerinde hergün 3 saat gezmemi emrediyor dese görürüm ben inanç özgürlüğü diye yırtınanları ;)
tamam senin namazına karışmayacaksak sende bu adamın özgürlüğüne karışmıyacan
ayrıca benim paramla çalışıyorsun dediğim memurlardan varsa bağcılarda çalışanlar al paranı diyecek delikanlılar gideceğim versin hakkımı sözümü onlar için geri alacağım istediği gibi gitsin namazına her vergi döneminde verecek ama paramı
@echoll sanki trilyonlar veriyon amk verdiğin vergileri toplayıp çıkarsan çalışan memura ya 50 krş ya da 1 lira düşüyordur.
ben sana her ay yolluyum o parayı sus
CAgAtAy tarafından 11/Mar/14 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Memur mesai saatlerinde çalışma çalışmıyor namaza gidince herkes köpürüyor burasıda böyle bi memleket işte.. Ayrıca zeusa tapan binlerce kişi bulursanız hakkınızı verirler kişiye özel din özgürlüğü hangi ülkede varmış siz hayal mdünyanızla reel dünyanızı ayırt edemiyorsunuz herhal
Nikoteen tarafından 11/Mar/14 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ee şimdi ben geldim devlet dairesine adamlar namazda. ne olucak benim iş?