Memur Mesai Saatlerinde Her Namaza Gidebilir Mi?
-
günde beş vakit kitap okusalar bu dünya zaten cennet olur amk
-
swordfish bunu yazdı
Konuyu pic ettigin icin kendini banlamalisin holy..baskasi yapsa banlardiniz
-
EcHoLL bunu yazdı
maaşını ben veriyorsam o memur işini yapıcak o saate başlarım namazına.....
Hassstir lan ordan demek istiyorum, senin verdiğin vergiyi bende veriyorum ve namaz kılmak isteyen istediği gibi kılsın diyorum ona ne diyeceksin ?
(Namaza diye gidip yarım saat takılan ibnelere birşey diyemeyeceğim tabii)
-
Konuyu dağıtmayın kavga çıkacak gene.d Namaz diye değil hocam çalışma saatleri içerisinde başka faaliyetlerde bulunmamak lazım tabi.
-
hala ahlak sahibi olmakla namaz kılmayı bağdaştıranlar var :)
onlar bence hiç kaldırmasınlar kafalarını secdeden daha az tahammül ederiz onlara :D
-
çalışma saatlerine denk gelen 3 vakit namazı totalde 30 dk sürüyor diyelim.
büyük yüzdesi müslüman olan bir ülke için, namaz kılan kılmayan herkese o 30 dk boş zaman olarak verilmeli.
isteyen o boş vaktinde namaz kılsın, isteyen sigara içsin, isteyen istediğini yapsın. sonuç olarak herkes eşit çalışsın.
böylece kimse namaza gidiyom diye 30 dk sallanmaz, samimiyetle ibadet etmek isteyene de edebilme imkanı doğar.
-
EcHoLL bunu yazdı
bende senin gelmişine geçmişine aldığın nefese başlıcam laflarına dikkat et!!! haddinizi bilin...
bladex38 tarafından 11/Mar/14 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Buremba bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
mesele namaz mı yoksa kaybolan 10 dakika mı?
emin ol namazdır. eleman sigaraya sıçmaya deyesdi farklı konuşurdu..
-
EcHoLL bunu yazdı
Kılsınlar tamam da boş zamanlarında kılsınlar. :D
Bu problem değil hacılar ya, istismar edilmediği sürece kılarsa kılsın beni bağlamaz şahsen. Benim işimi aksatırsa orası ayrı mesele. Canımı sıkan tek şey benim vergilerimin diyanete gitmesi. =) -
EcHoLL bunu yazdı
Senin vereceğin parayı çoluk çocuğun boğazına koyacağıma, pislikli popomu temizler atarım daha iyi.
Hak ve özgürlükler için yırtınıyorsun değil mi ? Bak profil kartına ÇAPULCU yazmışsın. Bu ne tutarsız bir bakış açısı ?
Eğer amaçta bir sapma varsa tespit eder, gerekeni yaparsın. Ne günlere uyanıyoruz ya..