Minecraft Oynayan Müritler ?
-
Merhaba müritler.
Biliyorsunuz son olarak topluca x3uqm4'nın kurduğu serverda minecraft oynuyorduk ta ki oyunu boka batıran 1-2 kişi gelene kadar.
Ben ortamı çok özledim ve bilgisayar başında canım sıkılmaya başladı yavaştan.
Oynayan müritler nerelerde oynuyor acaba hala bir server kurulabilir mi ?
Yeniden başlayalım müritler hep beraber !
@MOD
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Minecraft-Sunucusu-155956/
Bu konudan devam arkdaşlar
-
Dahe yeni çıktım oyundan texture derliyorum kendime :)
çok güzel arsa da dogdum he tarzancılık oynuom kendi kendime.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Dahe yeni çıktım oyundan texture derliyorum kendime :)
-----------------------------single da mı oynuyorsun abi ya ?
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Dahe yeni çıktım oyundan texture derliyorum kendime :)
-----------------------------
single da mı oynuyorsun abi ya ?
-----------------------------ben biz multiplayer oynarken netbooktan oynuyordum hatırlarsan o zaman da daha çok (server in kapanmasına dogru ) single oynamaya başladım
hem daha güncel hem tüm dünya senin felan şimdi aldım sonunda laptop umu rahat rahat kasıom kendi halimde napim kimse kalmadı.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
single da mı oynuyorsun abi ya ?
-----------------------------ben biz multiplayer oynarken netbooktan oynuyordum hatırlarsan o zaman da daha çok (server in kapanmasına dogru ) single oynamaya başladım
hem daha güncel hem tüm dünya senin felan şimdi aldım sonunda laptop umu rahat rahat kasıom kendi halimde napim kimse kalmadı.
-----------------------------anladım abi bende takılıcak bir yerler arıyorum ama. minecraft forumlarına bakıyorum hergün 10 tane açılıyorsa aynı gün 10 tane server da kapanıyor güvenemiyorum.
-
Valla olursa geliriz bende bizim ünili arkadaşlarla kurduğumuz serwerda oynuyorum bu aralar. O ortami bir daha bulabilirmiyiz bilmiyorum ama birinin demsi lazım buyrun minecraft serwer açıldı diye yoksa o iş zor gibi bu arada şöle bir resim buldum eskilerden :D
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------Valla olursa geliriz bende bizim ünili arkadaşlarla kurduğumuz serwerda oynuyorum bu aralar. O ortami bir daha bulabilirmiyiz bilmiyorum ama birinin demsi lazım buyrun minecraft serwer açıldı diye yoksa o iş zor gibi bu arada şöle bir resim buldum eskilerden :D
-----------------------------abi bence birileri kursa yine ve sadece tahribat ve tahribat içinden de gerçekten güvendiğimiz müritleri alsak daha iyi olur bence.
tabi elinde vps olan adam yok fazla onuda ayarlamak lazım şimdi :W
-
bende host varda vps değil... vps olsa 25gb trafik yeterdi ya... aslında server kurulur da batırılmaması için para istenmesi lazım bence... gerçi türkinsanının napacağı belli değil, parasını verdim dağıtmak hakkım diyecek birisi illaki çıkar ya..
-
Walla bende açmak istiorumda hiç bilmiorum nasıl kurulur server tarafı modları vs
aşina olan birileri varsa kuralım
-
ben geldim, açabilirim serveri ama çok meşgulum, başka birisine devredebilirim yönetmesi için belki. işleri bi yoluna koyayım haber vericem ben.
-
server şeylerini verebilecek var mı bi deniyeyim.