Minecraft Oynayan Müritler ?
-
edit
-
oyun 1.2.4 e mi çikti şimdi
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Minecraft 1.2.4
İçinde Rei's minimap ve optifine hd a2 yüklüdür.
Ayrıca performans ve stabilite için içindeki lwjgl kütüphanelerini kendi sitesinden en güncel sürüme güncelledim.
Kendi kullandığım minecraft olduğundan biraz optimize ettim.
Optimize edilmiş halde oyunu açmak için .minecraft klasörü içindeki bat dosyalarından kendinize uygun olanı çalıştırın.
Yoksa normal olarak minecraftSP.jar dosyasını çalıştırın.
http://www.mediafire.com/download.php?dx25p9bs5jbykv7
-----------------------------abi sadece jar dosyasini upload etsene :D oyunu niye bastan indiriyoruz =/
-
server hatasi veriyor neden yeni dosyayı indirdim
-
edit
-
Şimdi server tarafını hic bilmedigimden soruyorum. Saçmaysa sövmeyin
Şöyle bişey yapmak mümkünmü? sadece adminin istedigi uyeler dövülebilsin. satolari yeni gelenlerden bu sekilde guvenlik altına alabiliriz.
Vote kick yada vote ban varmi? olabilirmi?
Yeni haritada ilk olarak ortada buyuk bir düzlük açılsın bence buraya ilk oyundaki gibi buyuk bir kale dikelim. herkezin ufak bir alanı olsun tek odalık. Ticaret fln yaparız. Hemde yeni girenlerin sığınacak biryeri olur ortalığa dirt ev dikmek zorunda kalmaz. Aynı zamanda duyurular, ortak sandık falan güzeldi orda.
Oyun baslamadan dosenmis bir tren yolu olsun bence bir çöle bir karlı yere bir bataklığa bir de ormana çıkan
Bu server open source mu? gerekirse ek yapabilirim biraz kurcalayıp, aklınızda olsun.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi server tarafını hic bilmedigimden soruyorum. Saçmaysa sövmeyin
Şöyle bişey yapmak mümkünmü? sadece adminin istedigi uyeler dövülebilsin. satolari yeni gelenlerden bu sekilde guvenlik altına alabiliriz.
Vote kick yada vote ban varmi? olabilirmi?
Yeni haritada ilk olarak ortada buyuk bir düzlük açılsın bence buraya ilk oyundaki gibi buyuk bir kale dikelim. herkezin ufak bir alanı olsun tek odalık. Ticaret fln yaparız. Hemde yeni girenlerin sığınacak biryeri olur ortalığa dirt ev dikmek zorunda kalmaz. Aynı zamanda duyurular, ortak sandık falan güzeldi orda.
Oyun baslamadan dosenmis bir tren yolu olsun bence bir çöle bir karlı yere bir bataklığa bir de ormana çıkan
Bu server open source mu? gerekirse ek yapabilirim biraz kurcalayıp, aklınızda olsun.
-----------------------------C bilen bir adam vote kick ve vote ban olayını halledebilir. Yani JAVA server dosyasının portu C ile dinlenir, bağlanan listelenir, chat kanalı dinlenir, Adminler C dosyasına tanıtılır. Aslında chat kanalından gelen veriye bakmak lazım yani "message:Global:HolyOne;ahanda mesaj" tarzı splitlenebilir birşeyse çok rahat süzgeçten geçirilir çok rahat o sistem yazılır.
-
world guard diye bir mod var holyone şu an kurulu bir araştır belirlenen bölgelerde belirlenen bir ya da birileri hariç kimse müdahele edemiyor bu mod sayesinde. Koruma olayını bu çözüecek diye umut ediyoruz :D
-
bu oyun felaket bişey oyunu açıyorum 10 dk sonra kapanıyor laptop.
-
Holyone'ın dediği şekilde tren yolları döşenebilir creative mod da pek vakit alacağını sanmıyorum.
Kale olayı da olabilir çünkü ilk server gerçekten iyiydi. Öyle olduğunda arazi dağıtımı çok daha kolay olacaktır. Ama işte o zaman da yer altında çok karışıklık oluyordu.
Npc köyü sanırım spawn yerine yakın orayı yıkıp düzleyebiliriz daha sonra oraya kale yaparız.