folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Oynayan Müritler ?

Minecraft Oynayan Müritler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi server tarafını hic bilmedigimden soruyorum. Saçmaysa sövmeyin

Şöyle bişey yapmak mümkünmü? sadece adminin istedigi uyeler dövülebilsin. satolari  yeni gelenlerden bu sekilde guvenlik altına alabiliriz.

Vote kick yada vote ban varmi? olabilirmi?

Yeni haritada ilk olarak ortada buyuk bir düzlük açılsın bence buraya ilk oyundaki gibi buyuk bir kale dikelim. herkezin ufak bir alanı olsun tek odalık. Ticaret fln yaparız. Hemde yeni girenlerin sığınacak biryeri olur ortalığa dirt ev dikmek zorunda kalmaz. Aynı zamanda duyurular, ortak sandık falan güzeldi orda.

Oyun baslamadan dosenmis bir tren yolu olsun bence bir çöle bir karlı yere bir bataklığa bir de ormana çıkan

Bu server open source mu? gerekirse ek yapabilirim biraz kurcalayıp, aklınızda olsun.

aslinda bu eski serverda zaten vardi. x3 un evinin yakinlarinda burasi ozel arazi diye kum toplamama izin vermedi. saniyorum boyle bi mod var ama herkes kullanamiyor

ayrica PyramiD'e katiliyorum got kadar grafigiyle islemciyi yakacak nerdeyse. yok mu bunun grafik paketi biseysi bilgisayari rahatlatacak ?

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

alli bunu yazdı:

HolyOne bunu yazdı:

Şöyle bişey yapmak mümkünmü? sadece adminin istedigi uyeler dövülebilsin. satolari  yeni gelenlerden bu sekilde guvenlik altına alabiliriz.

Yeni haritada ilk olarak ortada buyuk bir düzlük açılsın bence buraya ilk oyundaki gibi buyuk bir kale dikelim. herkezin ufak bir alanı olsun tek odalık. Ticaret fln yaparız. Hemde yeni girenlerin sığınacak biryeri olur ortalığa dirt ev dikmek zorunda kalmaz. Aynı zamanda duyurular, ortak sandık falan güzeldi orda.

Oyun baslamadan dosenmis bir tren yolu olsun bence bir çöle bir karlı yere bir bataklığa bir de ormana çıkan

Bu server open source mu? gerekirse ek yapabilirim biraz kurcalayıp, aklınızda olsun.

aslinda bu eski serverda zaten vardi. x3 un evinin yakinlarinda burasi ozel arazi diye kum toplamama izin vermedi. saniyorum boyle bi mod var ama herkes kullanamiyor

ayrica PyramiD'e katiliyorum got kadar grafigiyle islemciyi yakacak nerdeyse. yok mu bunun grafik paketi biseysi bilgisayari rahatlatacak ?

Torpedo'nun verdiği linktekini indirdim gayet rahatlattı bilgisayarı 

O ilk haritadaki mantık iyiydi aslında ortaya bi kale ordan maden bölgesine ray sonra zamanla genişletilir

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

performans sıkıntısını anti-virüs çıkarıyor ya. Yüklemen yeterli etkisizleştirsen bile yine aynı bok.

i5 4gb ram li laptopta ilk önce çok hafif kasıyordu, optifine yükledim mükemmel rahatladı, sonra virüs girdi bilgisayara nod32 yükledim o gün bugündür kapasam bile antiyi oynatmıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

torpedo_XL bunu yazdı:

Minecraft 1.2.4

İçinde Rei's minimap ve optifine hd a2 yüklüdür.

Ayrıca performans ve stabilite için içindeki lwjgl kütüphanelerini kendi sitesinden en güncel sürüme güncelledim.

Kendi kullandığım minecraft olduğundan biraz optimize ettim.

Optimize edilmiş halde oyunu açmak için .minecraft klasörü içindeki bat dosyalarından kendinize uygun olanı çalıştırın.

Yoksa normal olarak minecraftSP.jar dosyasını çalıştırın.

http://www.mediafire.com/download.php?dx25p9bs5jbykv7

abi sadece jar dosyasini upload etsene :D oyunu niye bastan indiriyoruz =/

Hocam dediğim gibi içindeki lwjgl kütüphanelerini de ayrı olarak kendim güncelledim.

Yine de sadece jar dosyasını isteyenler için upload ettim :)

http://www.mediafire.com/download.php?6ue8cp90jpei03h

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Nefret ediyorum java dan minecraft yüzünden.Call of gibi oyunlar javayla yazılsaymış ne olurmuş kim bilir :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

Nefret ediyorum java dan minecraft yüzünden.Call of gibi oyunlar javayla yazılsaymış ne olurmuş kim bilir :S

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak? programlama dili yazılımcının becersine göre şekil alır, adamlar cross-platform süper iş çıkarmış. directx destekli 3d oyun  yapma amaçları olsa onun gereksinimleri ile yola çıkarlar idi..

OnLyJavaCaNStoPMe OnLyOpenGLCaNStoPMe

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_game_engines

http://jmonkeyengine.com

Not: Java Hater outmost.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

holy nin fikrine katılıyorum ama işi abartıp tekrar kaleleşmeyelim :|

ufak bi kale olsun ortasinda bi fışkiye. herkesin tek odalik klubesi olsun yada bi otel dikelim :F

işte holy nin dediği gibi ortak hibe sandığı, alışveriş/takas, toplantı yapma, duyurular vs için gerekli bencede.

20 blok yüksekliğinde kale duvarı olmasın ama. minimal bişiler olsun :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

dün akşam eski clienti update ederek girdim. arazi işini nasıl halletcez? yetkilliler verebilir demişsiniz. ama benim girdiğim saatte  yetkili kimse yoktu. o nedenle arazi alamadım. kim verecekse, bu akşam arazi istiyorum arkadaşlar.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Market biraz fazla büyük olmus nasil girecek o kadar insan oraya =)

Malları işlenmemiş halde dizebiliriz aslında blok olarak fln

Bu minecratftin sesli iletisim addonu falan yok dimi bu arada? yoksa o iş için extra bir bas konus seyi kuralımmı baska bir serverda olsada olur

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Market biraz fazla büyük olmus nasil girecek o kadar insan oraya =)

Malları işlenmemiş halde dizebiliriz aslında blok olarak fln

Bu minecratftin sesli iletisim addonu falan yok dimi bu arada? yoksa o iş için extra bir bas konus seyi kuralımmı baska bir serverda olsada olur

usta piramidin tepesini uçurtmadın bana içimde kaldı :) bak harita sıfırlandı. içimde patladı.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 27851 Toplam Mesaj: 175