Minecraft Oynayan Müritler ?
-
Ben voxelbox ta takılıyorum arada, aklıma yeni fikirler geldikçe yardırıyorum :D
-
bir ara bende açmaya kalktım ama açmak için vps lazımmış öle kaldı. bende özledim valla. keşke açılsada gene kassak.
ayrıca, alınacak kişileri referns ile alalım bencede.
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/
-----------------------------hocam belirli kişiler olmasında birçok kişinin bana katılacağını düşünüyorum çünkü;
geçen sefer de sadece tahribat üyeleri olsun oyun boka sarmasın denildi.. herkes eyv. dedi ilk hafta çok iyiydi sonradan olaylar sarpa sardı.
sonradan gelen birkaç kişi çok bozdu ve bu yüzden güzelce oyununu oynayan insanlar bırakmak zorunda kaldı. Misal: ReaMLiS
o yüzden eğer birileri kurucaksa belirli kişileri alalım derim ben.
-----------------------------Hocam bencede belirli kişiler olmalı fakat "bence gerçekten belli süredir forumda etkinlik gösteren kullanıcılar gelsin." açılımına pek uyduğumu düşünmüyorum forumu sürekli takip ediyorum ama yorum konusunda olsun konular konusunda olsun pek varlık gösteren biri değilim bunu kast ettim oynamak istiyorum ama alınmama gibi bi durumla karşı karşıya olduğumu düşünüyorum
-----------------------------yok hocam o anlamda söylemedim yanlış kullandım/anlaşıldı sanırsam.
forumda uzun zamandan beri var olan kullanıcıları alabiliriz.
aslında referans ile de olabilir gerçekten.
eğer server'ı açabilirsek bence ayarlayabiliriz güzelce. ama önce bir server açılsın.
sonuç olarak server sahibi ben olmıcam server'ı kuracak arkadaş daha iyi bilir ben sadece fikirlerimi söylüyorum. : )
-
çizik, açılması dileğiyle
-
elimde server olsa hemen kurabilirdim ama elinde server olupta kuramayacak bir arkadaş olursa yardımcı olurum + olarak plugin leri falanda kurarız worldguard kurdummuydu önüne gelen yakıp yıkamaz ortalığı ama böylede yerleşimin çok düzenli olması gerekiyor. yani resmen bir şehir inşaedilecek bunun içinde çalışkan gamemode lar gerekecek.
edit : oyunda en az 3 op olması düşüncesindeyim böylece daha iyi bir yönetim olabilir.
-
adını bilmiyorum ama bence şu 16x16 lık alanı tescilleyen plugin olmamalı çünkü oynarken mesela ben __hsyn__, hahaburger, fausugurun evleri birbirimize çok yakındı ve tek maden kullanıyorduk 3 ünüz den evinin altından geçiyordu ortak bir madendi buları yapamazyız
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------adını bilmiyorum ama bence şu 16x16 lık alanı tescilleyen plugin olmamalı çünkü oynarken mesela ben __hsyn__, hahaburger, fausugurun evleri birbirimize çok yakındı ve tek maden kullanıyorduk 3 ünüz den evinin altından geçiyordu ortak bir madendi buları yapamazyız
-----------------------------hocam şöyle birşey var worldguard la seçtiğin alanlara birden çok kişi ekleyebiliyorsun yanılmıyorsam böylece ortak kullanan kişileri bir birlerinin alanlarına eklemek çözüm olabilir.
-
edit
-
açılsın temiz bir şekilde oynamak isterim
-
Birisi komple 0 dan server vps filan masraflarını yazabilir mi buraya?