folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Oynayan Müritler ?

Minecraft Oynayan Müritler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben voxelbox ta takılıyorum arada, aklıma yeni fikirler geldikçe yardırıyorum :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bir ara bende açmaya kalktım ama açmak için vps lazımmış öle kaldı. bende özledim valla. keşke açılsada gene kassak.

ayrıca, alınacak kişileri referns ile alalım bencede.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

OdiN bunu yazdı:
    -----------------------------

angelofhope bunu yazdı:

OdiN bunu yazdı:

Hocam belirli kişiler aktif olan falan diyosunuz bende istiyorum ama geçen seferde oynuyodum adam gibi ama kapandı :/

hocam belirli kişiler olmasında birçok kişinin bana katılacağını düşünüyorum çünkü;

geçen sefer de sadece tahribat üyeleri olsun oyun boka sarmasın denildi.. herkes eyv. dedi ilk hafta çok iyiydi sonradan olaylar sarpa sardı.

sonradan gelen birkaç kişi çok bozdu ve bu yüzden güzelce oyununu oynayan insanlar bırakmak zorunda kaldı. Misal: ReaMLiS

o yüzden eğer birileri kurucaksa belirli kişileri alalım derim ben.

Hocam bencede belirli kişiler olmalı fakat "bence gerçekten belli süredir forumda etkinlik gösteren kullanıcılar gelsin." açılımına pek uyduğumu düşünmüyorum forumu sürekli takip ediyorum ama yorum konusunda olsun konular konusunda olsun pek varlık gösteren biri değilim bunu kast ettim oynamak istiyorum ama alınmama gibi bi durumla karşı karşıya olduğumu düşünüyorum

yok hocam o anlamda söylemedim yanlış kullandım/anlaşıldı sanırsam.

forumda uzun zamandan beri var olan kullanıcıları alabiliriz.

aslında referans ile de olabilir gerçekten.

eğer server'ı açabilirsek bence ayarlayabiliriz güzelce. ama önce bir server açılsın.

sonuç olarak server sahibi ben olmıcam server'ı kuracak arkadaş daha iyi bilir ben sadece fikirlerimi söylüyorum. : )

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

çizik, açılması dileğiyle

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

elimde server olsa hemen kurabilirdim ama elinde server olupta kuramayacak bir arkadaş olursa yardımcı olurum + olarak plugin leri falanda kurarız worldguard kurdummuydu önüne gelen yakıp yıkamaz ortalığı ama böylede yerleşimin çok düzenli olması gerekiyor. yani resmen bir şehir inşaedilecek bunun içinde çalışkan gamemode lar gerekecek.

edit : oyunda en az 3 op olması düşüncesindeyim böylece daha iyi bir yönetim olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

adını bilmiyorum ama bence şu 16x16 lık alanı tescilleyen plugin olmamalı çünkü oynarken mesela ben __hsyn__, hahaburger, fausugurun evleri birbirimize çok yakındı ve tek maden kullanıyorduk 3 ünüz den evinin altından geçiyordu ortak bir madendi buları yapamazyız  

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

adını bilmiyorum ama bence şu 16x16 lık alanı tescilleyen plugin olmamalı çünkü oynarken mesela ben __hsyn__, hahaburger, fausugurun evleri birbirimize çok yakındı ve tek maden kullanıyorduk 3 ünüz den evinin altından geçiyordu ortak bir madendi buları yapamazyız  

hocam şöyle birşey var worldguard la seçtiğin alanlara birden çok kişi ekleyebiliyorsun yanılmıyorsam böylece ortak kullanan kişileri bir birlerinin alanlarına eklemek çözüm olabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

edit

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

açılsın temiz bir şekilde oynamak isterim

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Birisi komple 0 dan server vps filan masraflarını yazabilir mi buraya?

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 27608 Toplam Mesaj: 175