Minecraft Oynayan Müritler ?
-
Ya kasmayın dediler ama ben kaptırdım gidiorum cole piramit diktim simdi sfenks dikiorum :) daha ne kadar gider bu harita tahminen?
-
x13 hacım bu senin minecraft kurdugun shellde baska onemli bişeyin yoksa banada acount verirsen baya adam edebilirim sana. Otomatik harita backupi, istatistik sayfasi vs...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya kasmayın dediler ama ben kaptırdım gidiorum cole piramit diktim simdi sfenks dikiorum :) daha ne kadar gider bu harita tahminen?
-----------------------------hayır olamaz pramit benim işim :D
neyse bende 65x65 yaparım :D
-
beyler öğrenmiş olduk ki holynin gerçek işi müteahhitlikmiş, dikti 5 dkda çöle piramidi bide üşenmeden dayadı döşedi çiçek böçekle etrafını
Ek olarak bende yeni yeni öğrendim, şimdi uğraşıp duruyoruz sıfırlanılacak deniliyor, 1.2.4 e geçtikden sonra herhangi bir kapanma sıfırlanma vs durumu olmaz dimi ?
-
harita sıfırlanmayacakmışcasına bişeyler yapıyorum. ev hoşuma gitmedi yıktım yeniden yaptım. alt kata karpuz tarlası yaptım pistonlu.
sıfırlanırsa tekrar yaparım üşenmeden.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya kasmayın dediler ama ben kaptırdım gidiorum cole piramit diktim simdi sfenks dikiorum :) daha ne kadar gider bu harita tahminen?
-----------------------------hayır olamaz pramit benim işim :D
neyse bende 65x65 yaparım :D
-----------------------------Hocam o kadar kasmana gerek yok ben 23*23 yaptım sanırım=) seninki benimkinden 4 tane alır oyle yaparsan =)
yanlız sandstone ile çöle yapiorum, eger 65*65 yapalım dersen ortaklik teklif edeyim, benimkini yikip malzemeleri kullanabiliriz =)
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------beyler öğrenmiş olduk ki holynin gerçek işi müteahhitlikmiş, dikti 5 dkda çöle piramidi bide üşenmeden dayadı döşedi çiçek böçekle etrafını
Ek olarak bende yeni yeni öğrendim, şimdi uğraşıp duruyoruz sıfırlanılacak deniliyor, 1.2.4 e geçtikden sonra herhangi bir kapanma sıfırlanma vs durumu olmaz dimi ?
-----------------------------Hocam daha sfenks dikecem heybetli binalar dikecem
-
sifirlansin da ben de geleyim yaa.hic bilmiyorum ama acayip merak ettim! :)
-
benim ekran kartı kaldırmıyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------benim ekran kartı kaldırmıyo
-----------------------------oha ne ozellikler istiyo ki la ? oyle fotolardan bakinca ben de eski bi oyun dedim :D