Minecraft Oynayan Müritler ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------@ramlis
yapma yav :D o zaman server yönetimini sinusX e ya da hyton1c e kitleyelim :P
boşta mısınız siz?
-----------------------------
ramlis sende katıl dicem ama oyundan mı bıktın yoksa işler mi yoğun bilemiyecem. bi şekilde sende ol oyunda iyi kaynatıyoduk :D. bu öneride güzel hipnotic zaten oyunda mühendis gibiydi mübarek :D -
şu anda açık olan varsa hamachide ntoplanalım sonrada server kurulursa direk oraya geçeriz hamachiye beklerim
ağ adı: asiminnesli
şifresi :asim111
-
oyunun versiyonu 1.2.3 se geliyim
-
Lambo bunu yazdı:
-----------------------------oyunun versiyonu 1.2.3 se geliyim
-----------------------------benim pc eskilerden kalma olduğu içn kuramıyorum ben kasıp kalıyor gel sen kur
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Lambo bunu yazdı:
-----------------------------benim pc eskilerden kalma olduğu içn kuramıyorum ben kasıp kalıyor gel sen kur
benim de farklı bir durumum yok ne yazıkki -
Lambo bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Lambo bunu yazdı:
benim de farklı bir durumum yok ne yazıkki
-----------------------------server kurabilecek adam aranıyor o zaman 2 kişi oynamaya hazır
-
Server kurmada tam anlamiyla yardimim dokunmaz basit olarak hamachiden birkaç kere kurdum tecrübem bu :) ama her zamanda dedigim gibi deneme yanailma ve internette araştırmayla edinilen bilgiye göre sorunlar geçte olsa çözülebilir. Yardim etmek isterim ama haftaya benim midtermler başlıyor midterm haftasi. Sınavlar biterse zamanim var seve seve yardım ederim ama başımızdan çeken biri lazım.
-
edit
-
ben açarım açmasına da ilgilenemem beyler. yönetici olurum yönetirim diyen varsa pm atsın. nasıl bi server istediğinizi söyleyin ayarlamaya çalışalım.
-
yukarı bak !
ee kurulucak mı server ?