folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Oynayan Müritler ?

Minecraft Oynayan Müritler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

yav faction felan önemli değilde public olmasın whitelist olsun tbt içi olsun gene herkes girmesin serverın biyerine etmesinler. bu mesajda up olsun

edit: unutmuşum server mümkünse 1.2.3 olsun alper 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Lambo bunu yazdı:
    -----------------------------

server mümkünse 1.2.3 olsun alper 

aynen katılıyorum 1.2.3 olsun ama halledilebiliniyorsa chepper lar evlere zarar vermsinler patlayınca 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

__hsyN__ bunu yazdı:

hypnot1c bunu yazdı:

__hsyN__ bunu yazdı:

hypnot1c bunu yazdı:

server ı public yapmak demek çoluk çocuğun dolması demek(başka minecraft serverlarda oynıyanlar bilir) benim düşüncem sadece tbtliler. Mod olayina gelirsek tbt ortaminda oyunun huzur ve refahı bozulduğu için faction mod şart gibi ve anti xray kurulması taratafrayım. 

x3 söylemişti antixray kastırır diye, ayrıca public değil zaten sadece tbt oluyor whitelist var önceki konuda olduğu gibi whitelist e eklenir heralde

fazla etkisini görmedim ben anti xray kurulu bir serverda oynamıştım borwnun server ı hatta

hocam bu xray mevzusu olunca ben meraktan bi kurdum zaten hiç bi yararı yok sadece kazdığın yerleri veya lavları görebiliyorusn ama önündeki nesnenin ne olduğunu anlayamıyorsun oyun bok oluyor kimse xray kullanmaz heralde, kullanırsa da ayıptır, şerefsizliktir

var hocam emin ol tbt ortamı denildi biri gelip her yeri s2ti yani güven sarsıldı emin ol çıkar. Genel olarak millet bir oyunu aramadan önce hileyi arıyor. kaldı ki xray modu değil sadece bir çok değişik mod var xray e denk hile denilebilecek.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

antixray kurarim serverde ki guc tuketimine bagli olarak aktif durur. kastirmaya falan yol acarsa kaldiririm. 

eger sadece tbt ici olacaksa ki oyle gozukuyor, factions kurmam cunku zaten fazla kisi olmayiz o zaman, oyle olunca her klan 2-3 max 5 kisi olur, sacma sapan biseye doner oyun factions olunca kalabalik olmak gerekiyor ve factions ile tbtyi bolmeye gerek yok.

1.2.3 icin server surumu beta halde, ama kurup denerim. 1.2.3 var bende de, guzel olmus oyun acikcasi, 1.2.3 taraftariyim bende.

Yalniz, kisilerin birbirlerinin evlerine zarar vermemesi olayini ben kendim bi eklentiyle halledicem. evlerinizi yapacaginiz araziyi vericem ben size, siz o arazi disina cikamayacaksiniz. isterseniz arazinizin disina istediginizi yapabiliceksiniz (baskasinin arazisi haric) ancak eger ben size o araziyi vermediysem, baskalari gelip yikabilicek (adamin insafina kalmis tabii) 

#ek olarak: eski haritayi kullanabiliriz ama o harita cok kalabalik oldu ve boyutu buyuk, serverde olmayacak kisilerin evleri olacak ve yeni surum ile uyusmuyor, bu yuzden sifirdan baslayacak harita, belirteyim dedim. 

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

whitelist e neye göre almak lazım oyuncuları ayırt da edilmiyor ki. öbür serverda sen camiyi talan eden deyyus u yakalamıştın galiba tek kişinin işiyse iyi ama bi kaç kişiyse aynı şeyler yaşanabilir  gibi duruyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Lambo bunu yazdı:

whitelist e neye göre almak lazım oyuncuları ayırt da edilmiyor ki. öbür serverda sen camiyi talan eden deyyus u yakalamıştın galiba tek kişinin işiyse iyi ama bi kaç kişiyse aynı şeyler yaşanabilir  gibi duruyo

eski serverden tanidigim ve sitede aktif gozuken kisileri alirim onun disinda almam diye dusunuyorum. yonetici olarakta bir iki kisiyi atamayi dusunuyorum. ancak herkesin isi varmis. surekli olarak server basinda durabilecek kimse pm atmadi bana. 

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

edit

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

__hsyN__ bunu yazdı:

x3uqm4 bunu yazdı:

antixray kurarim serverde ki guc tuketimine bagli olarak aktif durur. kastirmaya falan yol acarsa kaldiririm. 

eger sadece tbt ici olacaksa ki oyle gozukuyor, factions kurmam cunku zaten fazla kisi olmayiz o zaman, oyle olunca her klan 2-3 max 5 kisi olur, sacma sapan biseye doner oyun factions olunca kalabalik olmak gerekiyor ve factions ile tbtyi bolmeye gerek yok.

1.2.3 icin server surumu beta halde, ama kurup denerim. 1.2.3 var bende de, guzel olmus oyun acikcasi, 1.2.3 taraftariyim bende.

Yalniz, kisilerin birbirlerinin evlerine zarar vermemesi olayini ben kendim bi eklentiyle halledicem. evlerinizi yapacaginiz araziyi vericem ben size, siz o arazi disina cikamayacaksiniz. isterseniz arazinizin disina istediginizi yapabiliceksiniz (baskasinin arazisi haric) ancak eger ben size o araziyi vermediysem, baskalari gelip yikabilicek (adamin insafina kalmis tabii) 

#ek olarak: eski haritayi kullanabiliriz ama o harita cok kalabalik oldu ve boyutu buyuk, serverde olmayacak kisilerin evleri olacak ve yeni surum ile uyusmuyor, bu yuzden sifirdan baslayacak harita, belirteyim dedim. 

bende yeni sürüm taraftarıyım daha iyi, hocam valla büyüksün

bide ayetler filan yazıp insanların dinleriyle dalga geçmezseniz çok mutlu olurum :(

katılıyorum ...

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

x3, 1.2.3. olması güzel. birde eski-yeni, sen biliyorsun az çok eski serverdaki insanları. birbirlerine kefillikde iste istersen. haritanın büyük olması daha iyi. çünkü küçük haritada sonradan maden sıkıntısı çekmeyelim?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

x3, 1.2.3. olması güzel. birde eski-yeni, sen biliyorsun az çok eski serverdaki insanları. birbirlerine kefillikde iste istersen. haritanın büyük olması daha iyi. çünkü küçük haritada sonradan maden sıkıntısı çekmeyelim?

edit: boş göndermiş mesajı tekrar yazayım

abi orda büyükten kasıt haritanın boyutu, yoksa dünya aynı dünya tabiki. bi sürü oyuncunun zımbırtısı felan oldugundan yani 

Toplam Hit: 29451 Toplam Mesaj: 175