Mısır Piramitleri Elektrik Santrali Miydi ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=U9AWf_9eSH8&feature=player_embedded
videoyu az önce izledim adamın söyledikleri gayet mantıklı özellikle tesla'ya girdikten sonra daha mantıklı gelmeye başladı
tabi bi sürü teori çıkarılabilir ama merak ettiğim böyle birşey olabilir mi ?
doğruysa dünya neden hala bunun üzerinde çalışmalar yapmıyor
israil'in sınırsız enerji projeleri kutsal ahite mi dayanıyor
sizin düşüncelerinizi alalım ?
-
videoyu yükleyen harun yahya :)
-
Videonun ilk cümleleri izlememek için yeterli ;
Evrimcilerin dayatmaları...
-
dini - siyasi olaylara takılmamak lazım önce bi izleyin bakalım
şimdi mantıksız gelen mantıksızdır mantıklı olan mantıklıdır bu kadar kesindir.
aslında evrimcilere salladığı için böyle tepki olacağını düşündüm o cümleleri kullanmasa daha iyi olacakmış :W
-
Piramitlerin Bir Tür Enerji Ürettikleri Kanıtlanmış Bir Gerçek. ELektrikten farklı bir Kaynakda Olabilir.... Ancak Elektrik benzeri Olduğu Biliniyor.
Hayat Kaynağı dedikleri bir enerji türü...
Bu Enerji ile ilgili Tarımsal Faliyetlerde deneyler yapıldı.. Çok Ciddi Farklar Görüldü.. O Yüzden O Zamanki İnsanlar Hayat Ateşi Diyorlarmış.
ShockMan tarafından 23/Ağu/12 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
kidi canının uydurduğu bir takım hareketler
-
Tamamını izledim olası bişey ama adamın evrimciler bilmem ne diye saçmalaması hoşuma gitmedi.
Bir harun yahya yapımı daha
Geçenlerde mısır hiyerogliflerinde uzaylılar var diye bi haber çıkmıştı. Böyle teoriler çok. -
ahit sandığına bağlayana kadarki kısım gayet etkiyelici.Tabi bilimsel olarak bu konulardan anlayan kişilerin yorumları daha açıklayıcı olacaktır.
Birde ufaklığımdan beri harun yahya belgeselleri hoşuna gitmiştir ama adnan amcaya baktığımda çok büyük bir tezat içinde buluyorum kendimi.Anonymous filmi gibi bişe mi la bu adam yoksa.
-
yerebatan sarnıcıda
nükleer reaktörmüş zaten
-
The-ExTaCy bunu yazdı
Tamamını izledim olası bişey ama adamın evrimciler bilmem ne diye saçmalaması hoşuma gitmedi.
Bir harun yahya yapımı daha
Geçenlerde mısır hiyerogliflerinde uzaylılar var diye bi haber çıkmıştı. Böyle teoriler çok.Piramitlerdeki Hiyerogrifler de Zamanımız Uçakları Deniz Altısı ve Gemileri Resmedilmiş... Ayrıca Astoronot Resmedilmiş. Buna Ne Diyorsun Hala Teorimi... Kendi Düşüncem Zamanda Yolculuk yaptı Birisi. :)
-
wert bunu yazdı
yerebatan sarnıcıda
nükleer reaktörmüş zaten
adamsın hafız :D