folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mısır Piramitleri Elektrik Santrali Miydi ?

Mısır Piramitleri Elektrik Santrali Miydi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

kanıtsız iddiaların saçmalığını anlatmak antitez değildir. genel olarak söylüyorum. kimse alınmasın.

ve gerçekten merak ediyorum, adamlar uçak yaptı diyen hiç mi atölyelerin pistlerin enerji kaynaklarının olmamasını düşünmüyor, problem etmiyor? o kadar mı körcahil düşünüyor? ciddi merak ediyom lan.

Alınmadım ve katılıyorum. Ki zaten olsaydı tabletlerdeki çizimlerden önce onlar bulunurdu diye düşünüyorum.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Düz mantık bilimci bir anlayış yok. Kafalarından yazmışlar

http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

lan madem herifler uçak yapmış uçmuş kaçmış helikopter yapmış o zaman helikopter bulurduk, taş duvara çiviyle yada benzeri ilkel bi şeyle çizilen şeyleri değil.

zaten videonun başında malım ben saçmalamaya geliyorum demiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

3 aaralık 2012 de gezegenler karşılacak filan diyor bi yerde gördüm 

Planetary alignment that will take place Dec 3, 2012 is dead-on alignment with the Pyramids at Giza. Night Sky in Giza, Egypt on December 3, 2012, local time … one hour before sunrise compared with the Pyramids at Giza. 

Planets inline: Mercury / Venus / Saturn

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

lan madem herifler uçak yapmış uçmuş kaçmış helikopter yapmış o zaman helikopter bulurduk, taş duvara çiviyle yada benzeri ilkel bi şeyle çizilen şeyleri değil.

o değil de sorarlar adama madem ne idüğü belirsiz resimlere bakıp helikopter yaptıklarına inanıyon da sayısız ve çok net resimlere bakıp birçok tanrı olduğuna niye inanmıyon :D gerçi onlara da uzaylı diyolardı di mi :D adamlar bizden daha modernmiş ama uzaylıyı uzaylı değil de tanrı zannetmiş vay amk

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

neyse herhalde söylenecek hemen herşey söylendi. birkaç karikatür ile olayı tatlıya bağlayalım.

http://img194.imageshack.us/img194/6945/image001p.jpg

bunu yazan tosun okuyana kosun :D

Prometheus tarafından 25/Ağu/12 19:31 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Piramitler esasen Ashtar kumandanlığının enerji ikmal yeriydi. İçindeki teknoloji Skylopslar tarafından yok edildi.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı

o değil de sorarlar adama madem ne idüğü belirsiz resimlere bakıp helikopter yaptıklarına inanıyon da sayısız ve çok net resimlere bakıp birçok tanrı olduğuna niye inanmıyon :D gerçi onlara da uzaylı diyolardı di mi :D adamlar bizden daha modernmiş ama uzaylıyı uzaylı değil de tanrı zannetmiş vay amk

O Helikopterleri Yaptıklarını Zannetmiyorum.... Bizimkilerdir Gitmişlerdir oralara Geçmişe...        Tanrı diye sandıkları Bizim Zamanımız İnsanları olabilir......   Belkide Bizden Sonraki Nesiller Zamanda Yolcululuk edecek....... Bilemeyiz. :)

ShockMan tarafından 25/Ağu/12 19:33 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    BlackHorn bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı

O Helikopterleri Yaptıklarını Zannetmiyorum.... Bizimkilerdir Gitmişlerdir oralara Geçmişe Tanrı diye sandıkları Bizim Zamanımız İnsanları olabilir......   Belkide Bizden Sonraki Nesiller Zamanda Yolcululuk edecek....... Bilemeyiz. :)

Hocam zaman yolcuğu zaten uzun zamandır yapılıyo. Skylopsların üretip zaman çizgisini bozmak istedikleri aleti şans eseri ashtar kumandanlığı ele geçirince içerisindeki simya taşı teratonlara teslim edildi hocam. Zaman yolculuğunda kuantum protonları uzayı yırtıp ışık hızında bükülmelere sebep oluyo devamında uzay bükülüp 100 sene ileriye atıyo hocam ama zamanını iyi ayarlamak gerekiyo yoksa başka kordinatlara yolluyo hocam. İşte geçmişte mayalara bu teknolojiyi öğretip getiren ashtar kumandanlığının kendisidir. Teratonların zaman yolcuğundaki kısıtları karanlık enerjinin tükenmesinden süregeldiğnden artık yapılamıyo ama çok yapıldı hocam. Newtonunda gelecektn gönderildiği söylenir hocam.

hocam dalgamı geçiyon hocam yoksa ciddimisin anlayamadım hocam :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    BlackHorn bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    nessaj bunu yazdı

O Helikopterleri Yaptıklarını Zannetmiyorum.... Bizimkilerdir Gitmişlerdir oralara Geçmişe Tanrı diye sandıkları Bizim Zamanımız İnsanları olabilir......   Belkide Bizden Sonraki Nesiller Zamanda Yolcululuk edecek....... Bilemeyiz. :)

Hocam zaman yolcuğu zaten uzun zamandır yapılıyo. Skylopsların üretip zaman çizgisini bozmak istedikleri aleti şans eseri ashtar kumandanlığı ele geçirince içerisindeki simya taşı teratonlara teslim edildi hocam. Zaman yolculuğunda kuantum protonları uzayı yırtıp ışık hızında bükülmelere sebep oluyo devamında uzay bükülüp 100 sene ileriye atıyo hocam ama zamanını iyi ayarlamak gerekiyo yoksa başka kordinatlara yolluyo hocam. İşte geçmişte mayalara bu teknolojiyi öğretip getiren ashtar kumandanlığının kendisidir. Teratonların zaman yolcuğundaki kısıtları karanlık enerjinin tükenmesinden süregeldiğnden artık yapılamıyo ama çok yapıldı hocam. Newtonunda gelecektn gönderildiği söylenir hocam.

Vay amk neler dönüyormuş dünyada :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 12211 Toplam Mesaj: 75