Mısır Piramitleri Elektrik Santrali Miydi ?
-
torpedo_XL bunu yazdıBlackHorn bunu yazdıShockMan bunu yazdıPrometheus bunu yazdınessaj bunu yazdı
lan madem herifler uçak yapmış uçmuş kaçmış helikopter yapmış o zaman helikopter bulurduk, taş duvara çiviyle yada benzeri ilkel bi şeyle çizilen şeyleri değil.
zaten videonun başında malım ben saçmalamaya geliyorum demiş.
o değil de sorarlar adama madem ne idüğü belirsiz resimlere bakıp helikopter yaptıklarına inanıyon da sayısız ve çok net resimlere bakıp birçok tanrı olduğuna niye inanmıyon :D gerçi onlara da uzaylı diyolardı di mi :D adamlar bizden daha modernmiş ama uzaylıyı uzaylı değil de tanrı zannetmiş vay amk
O Helikopterleri Yaptıklarını Zannetmiyorum.... Bizimkilerdir Gitmişlerdir oralara Geçmişe Tanrı diye sandıkları Bizim Zamanımız İnsanları olabilir...... Belkide Bizden Sonraki Nesiller Zamanda Yolcululuk edecek....... Bilemeyiz. :)
Hocam zaman yolcuğu zaten uzun zamandır yapılıyo. Skylopsların üretip zaman çizgisini bozmak istedikleri aleti şans eseri ashtar kumandanlığı ele geçirince içerisindeki simya taşı teratonlara teslim edildi hocam. Zaman yolculuğunda kuantum protonları uzayı yırtıp ışık hızında bükülmelere sebep oluyo devamında uzay bükülüp 100 sene ileriye atıyo hocam ama zamanını iyi ayarlamak gerekiyo yoksa başka kordinatlara yolluyo hocam. İşte geçmişte mayalara bu teknolojiyi öğretip getiren ashtar kumandanlığının kendisidir. Teratonların zaman yolcuğundaki kısıtları karanlık enerjinin tükenmesinden süregeldiğnden artık yapılamıyo ama çok yapıldı hocam. Newtonunda gelecektn gönderildiği söylenir hocam.
Vay amk neler dönüyormuş dünyada :D
Hakketen Vay ki ne vay.
Bahsettiklerin zamanda yolculukmu etmişler. :))
ShockMan tarafından 25/Ağu/12 21:50 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdı

3 aaralık 2012 de gezegenler karşılacak filan diyor bi yerde gördüm
Planetary alignment that will take place Dec 3, 2012 is dead-on alignment with the Pyramids at Giza. Night Sky in Giza, Egypt on December 3, 2012, local time … one hour before sunrise compared with the Pyramids at Giza.
Planets inline: Mercury / Venus / Saturndostum bundaki tek enteresan nokta 3 gezegeninde aynı anda görünmesidir bence yoksa piramitlerin tepesinde güzekmüşler ya da bizim evin üstünde görünmüşler bi şey dğeişmez ha eğer ki Satürn en sağdaki piramit in tepesine daha yakın olsaydı allah allah derdim ama bnce pek bi şeyi yok .
-
BlackHorn'un Yazdıkları okadar sürükleyiciki soluksuz okudum vallaha.
Hocam kitap yazsan iyi satarsın. Çoğu Uzay filmlerine sağlam rakip olacak bir hikaye :)
edit// Yöneticilere sesleniyorum kaldırın nolur adamın yasağınıda devam yazsın. Hikaye yarım kaldı
piskopatix tarafından 25/Ağu/12 22:34 tarihinde düzenlenmiştir -
piskopatix bunu yazdı
BlackHorn'un Yazdıkları okadar sürükleyiciki soluksuz okudum vallaha.
Hocam kitap yazsan iyi satarsın. Çoğu Uzay filmlerine sağlam rakip olacak bir hikaye :)
edit// Yöneticilere sesleniyorum kaldırın nolur adamın yasağınıda devam yazsın. Hikaye yarım kaldı
He Vallahi Banı Kaldırılsa İyi Olacak.... Becede Hikaye Yarım Kalmasın. Mundar Olmasın... :)
ShockMan tarafından 25/Ağu/12 22:39 tarihinde düzenlenmiştir