Mısır Piramitleri Elektrik Santrali Miydi ?
-
ajan1111 bunu yazdıwert bunu yazdı
yerebatan sarnıcıda
nükleer reaktörmüş zaten
adamsın hafız :D
skdfhlsdhg<l :D:D
-
wert bunu yazdı
yerebatan sarnıcıda
nükleer reaktörmüş zaten
Dikilitaşlarda soğutma bacalarıymış.
-
wert bunu yazdı
yerebatan sarnıcıda
nükleer reaktörmüş zaten
Bu ne biçim bı yorum be, :))))
-
zaten o piramitler acaip yapıtlar. içinden herşey çıkar. gizli odalar falan..ne bilim oranın röntgeninin çekmek lazım içini görmek için..
-
THT2005 bunu yazdı
zaten o piramitler acaip yapıtlar. içinden herşey çıkar. gizli odalar falan..ne bilim oranın röntgeninin çekmek lazım içini görmek için..
Hazine Peşindesin demi.. :)
Bilimsel Odaklan.!
-
-
hepsinin bir açıklaması var,
zamanında helikopter denizltıda çıktı denildi ancak o fotoğrafların şoplanmış olduğu çarpıtıldığı orjinal fotğraflar incelendikten sonra anlaşıldı,
mısırda elektrik efsanesi eric von daniken'in safsatalarından başka birşey değildir,
evrimi reddetmek içinse kümülatif bilgiyi reddedecek raddeye gelmiş bu yobaz görünümlü misyoner cahil eşrafın haliyse içler acısıdır.
O lamba dedikleri mısırda bir çiçeği temsil eder ve mısır mitolojisinde önemli bir yeri vardır, şarap küplerine pil diyen insanların mısır hiyerogliflerini incelemesini zaten beklemiyorum.
Piramit şekliyse ilk yerleşik uygarlık olan mısırda yüksek katlara ulaşılabilen en kolay mimari yapıdır, yok içinde enerjiymiş oymuş buymuş, hepsi safsata hepsi yalandır.
sonuç olarak mısırda gizemli açık kapılar bulunuyor evet ancak bu boşlukların cahillik ve hurafe mermerleriyle örülmesi gerçeği değiştiremez.
-
bizim bölümde hocalarla konuştuk bunu biz, muhabbeti oldu bir ara, olmaz öyle şey dedi, açıkladı filan. Şu an ayrıntıyı hatırlamıyorum.
-
ShockMan bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Hazine Peşindesin demi.. :)
Bilimsel Odaklan.!
yok hocam hazine peşinde değilim..Bilimsel olarak diyorum zaten..
-
iyi de hz musanın peşine gidiyormuş larit enerji için firavun çok saçmaca geldi yeniden bir tane daha yapılamazmıydı :) saçma geldi bana