Ne İstiyorsun Benden?
-
Doğarken verdiğin ceza yetmedi mi? Daha maç başlamadan neden beni 1-0 mağlup bıraktın? Neydi o küçük bedenimden istediğin? Revamıydı 3 yaşında ki çocuğu akciğerden mahrum bırakmak? Sen değilmiydin bununla yetinmeyip kolumu yakan ve buna rağmen benimle uğraşan? Oysa sen göndermiştin beni buraya hemde bana sormadan... Bumuydu senin adaletin? Neden beni bütün ülkülerimden uzaklaştırdın? Ailemin üstüne şehadet yağmuru yağdırırken neden bana bir damlayı reva gördün? Neden o yeşil elbiseyle yanına gelmemi istemedin? Neden o çocuksu olduğum yıllarda beni o havasız parmaklıklı tabutlara mahkum ettin? Ne istiyordun benden? O yaşımda beni yarım yamalak bırakan birine eğilmemi mi? Ben direttikçe daha çok geldin üstüme. Milyarlarca insan içinde ki tek uğraşın benmiydim? Beni ben yapan tek şeyden aklımdan ne istiyorsun şimdi? Yetmedi mi bu bütün yaptıkların? Ellerimin titremesi, gördüğüm kabuslar, döktüğüm yaşlar yetmedi mi? Yetmedi mi içime akıttığım kanlar? Madem suçsuzsun neden tek delili ortadan kaldırmak için uğraşıyorsun, yani beni? Biliyorum benimle uğraşmaktan vazgeçmeyeceksin. Öyleyse pes ediyorum. Beni buraya göndediğin gibi, yanına çağır artık!... Senden tek ve ilk isteğim bu. Neden almıyorsun yanına? O kadar deneme neden fiyaskoydu? Daha fazla mı uğraşmak istiyuorsun? Buna daha fazla dayanamayacağım. Biliyorum biletim yok yanına gelmeye ama bu gece yanına kaçak olarak geleceğim ve yüzüne soracağım. NE İSTİYORSUN BENDEN?
Not:Çalıntı değil alınteridir!.
-
:S tüylerim diken diken oldu :S
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Neden hacım? -
Sevgili arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Benzer hikayelerimin de yayınlanması için olumlu veya olumsuz tepkileri görmem lazım.
-
güzel şeyler olur hoca :W
tam destek :W
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
Neden hacım?
Nedenmi?Ap açık bir isyanın göz yaşlarını anlatmışsın...Bir isyanın göz yaşları ve isyan edenin kendisine biçtiği yanlış son...
-
lordvader89 bunu yazdı:
Nedenmi?Ap açık bir isyanın göz yaşlarını anlatmışsın...Bir isyanın göz yaşları ve isyan edenin kendisine biçtiği yanlış son...
Yanlış değil hacım doğru olanı bu... İsyan etmek veya edebilmek ise bana göre bir sanat dalıdır.Bende bu alanda VIP kartlı devlet sanatcısı... -
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
Yanlış değil hacım doğru olanı bu... İsyan etmek veya edebilmek ise bana göre bir sanat dalıdır.Bende bu alanda VIP kartlı devlet sanatcısı...
İnsanın çeresiz anında ölümü seçmesi bazen doğru olmaz...Sonuçta "Ölüm" var "Ölüm" var...İnsan bu gibi durumalra bu güne oynamalı.yaşadığı an için oynamalı bu oyunu...
Pes etmek kime yakıştı Dünya'da korkaklardan başka?
-
haddinden fazla sert
-
güzel fakat bir o kadar da ilginç
-
Haddini aşmışsın.
Allaha sanki okul arkadasınla konusuyor gibi yazı yazmışsın.Saygı çerçevesinde yazsaydın daha güzel olurdu + Allaha isyan boş yere günah işlemekden başka birşey değildir.
Onun planlarına ve sana vereceklerine yada alacağına kimsenin aklı yetmez.
Nese şiire gelelim.Bence pek iyi değil ama yinede 10 üzerinden 6 alırsın