folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İstiyorsun Benden?

Ne İstiyorsun Benden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sanırım Ben Neden Yaratırken Bana Sormadı Sorusunun Cevabını Buldum...

Arkadaşlar Yaratırken Sen Ben Onlar Kimse Yoktuki Henüz Yaratmadığına Kalkıp Seni Yaratayımmı YUaratmayayımmı Şeklinde Bir Soru Yöneltmesi Açıkça Mantıksızlıktır. Dolayısıyla Yaratmıştır Bizleri.

Ha Dersinizki Anlık Yaratıp Sosaydı O Zamanda Sıfır Kilometre Beyinle Vereceğiniz Olumlu yada Olumsuz Yanıt Ne kadar Geçerli Olacaktı Yada Ne Kadar Doğru Olacaktı.

Dikkat Çekicidirki Allah İle İlgili Tüm Soru Ve Konular Sonsuz Pencerelere Açılan Dehlizler Gibi Görülmektedir. Bu Bile Onun Ne Kadar Yüce Ve Anlaşılamaz Büyüklükte Olduğunun Adeta İspatı Gibidir. Selametle.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
    -----------------------------

erkan07 bunu yazdı:

:) insan tabiki eşittir yani ein stein ın aklı sende de var ama sende o yeteneği ortaya çıkarabilecek yetenek varmı onu sorgula .

15 er dk lık uykulara dayanabilecekmsin onun gibi?

onun gibi kalemi eline alıp kalem yere düşünce çıkardığı sese ayılıp tekrar edebilecekmisin dersini?

sende o irade varmı onu sorgula.

compinin imzasını oku.

+ sana kim dedi hz.musanın Allaha sitem ettiğini?

bunu anlamayacak kadar basitsin kalkmış neyi sorguluyorsun.

sorularıma ukalaca değil akıllıca cevaplar vereceksen tartışmaya varım,

ilk olarak şuna cevap ver!!

sana kim dediki tanrıya sitem edemesin diye ?
    Kimin basit olduğu ortada....Eğer musanın Tanrı ile konuşmak için çıktığı dağda Tanrıyı göremeyince ''Göremediğim bir Tanrının elçiliğini nasıl yapacağım?'' dediğini ve akabinde cereyan eden olayları bilmiyorsunuz.Zaten benim konumda o değil.Edebi açıdan hikayeyi yorumlamanızı beklerdim...

Saygılar

hayır gayet iyi biliyorum. olayları bilmiyorsunuz diye birşey yok. her okuyan bilir,bilmeyen varsa gayet ayetler gösterilir.

sana kim dedi sitem edemezsin diye ? sormuştum .bunun cevabını öncelikli istemiştim.

namaz kıl demiş oruç tut demiş bunları yapmayıp(dini vecibeleri yerine getirmeyip,görünen oki inanmıyorsun ) hz. musa bile sitem etmiş,sitem etmek hakkım değilmi diye sormak ne kadar edebli ki? bizden edepli bir şekilde yorum bekliyorsun.

en azından inanmadığım bir şeyi sorgulayacak muhattap alacak kadar basit değilim.. içimde kuşku olmadan rahatım ama sen gibilerin içinde hep bir ACABA ! sorusu olacaktır.

inanıyorsan konu sadece sitem etmekse istediğin kadar edebilirsin sitemkar olursun cezasını çekersin.dilersen kendini peygamber dilersen mehdi dilersen şeytan ilan edebilirsin özgürsün:)

inanmıyorsan inanmadığın bir yaratıcının ayetleriyle gelme bana.

yok inanıyorsan niye soruyorsun ? tartışma yaratmak içinmi? içindeki kuşkuyu yok etmek içinmi? öğrenmek içinmi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 8541 Toplam Mesaj: 63