folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İstiyorsun Benden?

Ne İstiyorsun Benden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben cocukken yetimhanede yillarca bekledik lan , Allah buyuk dedik , o goruyordur herseyi , elbet bizide goruyor dedik...yillarca katlandik...sonra baktik olacak gibi degil, kendi isimizi kendimiz hallettik...kucucuk cocuklari oyle bir imtihanla sinamayi Allah'a yakistiramadik , sonra biraz buyuduk ve bu sehrin(adana) "Allah'a kufreden tarafi olduk biz" ...sonra biraz daha buyuduk Allah'tan bizi affetmesini diledik.Affettimi bilmiyoruz , gerci bizde O'nu affettik mi onuda bilmiyoruz...
    sölenecek söz yok sana Allah akıl fikir versin..beterin beteri var sakın sakın sakın unutma
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    zorkaya ve mont-blanc , allah sizden razı olsun, çok istifade ettim ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende akil fikir olmadigina senmi karar vereceksin haci.Kendi dogrularinda yasa.Kendi yasadiklarina konus.Ben kendi yasadiklarimla konusurum.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Ben cocukken yetimhanede yillarca bekledik lan , Allah buyuk dedik , o goruyordur herseyi , elbet bizide goruyor dedik...yillarca katlandik...sonra baktik olacak gibi degil, kendi isimizi kendimiz hallettik...kucucuk cocuklari oyle bir imtihanla sinamayi Allah'a yakistiramadik , sonra biraz buyuduk ve bu sehrin(adana) "Allah'a kufreden tarafi olduk biz" ...sonra biraz daha buyuduk Allah'tan bizi affetmesini diledik.Affettimi bilmiyoruz , gerci bizde O'nu affettik mi onuda bilmiyoruz...
    Iste bu iyiydi...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    böle durumlarda hep aklıma matrix filmi geliyo :|

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Bende akil fikir olmadigina senmi karar vereceksin haci.Kendi dogrularinda yasa.Kendi yasadiklarina konus.Ben kendi yasadiklarimla konusurum.
    çek alayına isyanı aynalarla konuş ozaman en mantıklısı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

iyi olur kuldan bilir kötü olur Allahtan bilir.

inanıp isyan etmek ayrı inanmamak ayrı .

zaten inanmıyorsan isyanın hiç  bir anlamı yok.

yazına gelince, sanki patronundan annenden babandan bahsetmiş gibisin.

Allah herşeyi bıraktı ve seninle uğraştı öylemi:)

birazda bülent ersoyun ,ne istiyorsunuz benden erittiniz damla damla aldığınız yetmedimi üzdünüz beni yıllar gibi bir şarkısı vardı onu andırıyor .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    naber millet :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler ortada bariz bir soru işareti var.

Bazı arkadaslar Allah onlara yada baskalarına eziyet ediyor sonra eziyet edilenin yanına kalıyor zannediyor.Bizim din hocası burda başa gelen  fenalıkların ve acıların sonra mükafatının alınacağı yada günahlardan düşüleceğini söylemişti.Allah kullarının hepsini bir tutar.Bazende kullarını sınar eğer dayanırsanız sonra mükafatı alırsınız.Dayanmazsanız isyan ederseniz lanet okursanız elinizde günahdan başka birşey kalmayacaktır.Tecrübeyle sabittir.

Kader&Kısmet konularıyla ilgili yazıları okuyun sonra biraz daha soru işaretiniz acıklıga kavulacaktır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yaf hoca yazı süper olmuş aynı şekil compi'nin de ama burda bi sorun var yazıyı yazan ve compi aynı temayı işlemiş ama nedense compinin güzel Turk_dirilişin kötü olmuş demek istediğimi anlamıştırlar umarım

işi dine dökmek gereksiz burda bence adam içinde kopan fırtınaları edebi bi şekilde anlatmış orjinal düşünceleri böle deildir eminim compininde böle deildir bu sadece insanların artık bunaldığı içinden çıkılmaz olduğu anlarda bi patlamadır gereksiz yere günahtır delirmişsin felan demeyin

bi knuda size katılıom hayat herkese eşit davranmıo Allah'ta insanlara eşit kaderler vermior bazısını sınıyor yoklukla

bazısını sınıyor varlıkla   kimisi dediğiniz gibi hak yolunda ilerliyor kimisi dağılıp gidiyor yaratana karşı çıkıyor bu arkadaşlarda bunları dile getirmişlerdir belkide onların psikolojisini düşüncelerini Ws.

nese yazsam uzun sürecek demek istediklerimi net bi şekilde ifade edebilmişimdir umarım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 8543 Toplam Mesaj: 63