Ne İstiyorsun Benden?
-
süper 1o üzerinden 2o :S
-
güzeL ve tüyler ürpertici.
-
Yazı sanatsal olarak güzel,ama Allah'a isyan etmişsin bu bakımdan çok hoş değil.Aslında karşındaki sürekli senle uğraşan bir insan olsa tam not verirdim.
Gerçekten isyan ettiğin için mi yazdın,yoksa bir anlamda Tanrı'nın mükemmelliğini anlamanın ne kadar zor olduğunu mu anlatmak istedin? -
bende önünde ayakkabılarımı çıkartıp eğilip kalkıp.sonrada verdiği berbat hayatı bi korkak gibi yaşayıp bide buraya gel seni cehenneme koyacam cayır cayır yakacam.hem vermişssin berbat bi hayat istediği hiç bişeyi vermemissin sorada gel, gelde sana bide hesap soracam cehennmde cayır cayır yakacam.bumudur
aklımla kendim düzeltecekmişim düzeltecek aklı sen kader denilen şeyde vermessen nasıl olacak.bunlarıda düşündürten sensin demekki böyle istiyorsun.
ben verdiği adaletsiz hayatta benden hesap sorsada, yinede bana yardımcı olacak en zor anlarım da elimi açıp yardım et dediğimde bi kapı gösterecek olanı istiyorum.
-
İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde, “Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler. Zümer Süresi - 49. Ayet
Andolsun ki, biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallarınızdan, canlarınızdan, ürünlerinizden eksilterek imtihan ediyoruz, Sabredenleri müjdele. Ki onlara bir musibet eriştiğinde "Biz Allah için geldik ve yine O'na döneceğiz." derler. Bakara Süresi - 155. ve 156. Ayet
edit - ilave
-
hasmını yanlış seçmiş bir insanı anlatıyor bence
-
Neden şükretmeyi bilmez bu insanlar ... Neden kendinden daha kötülerinde oldugunu düşünmez ... aklı vermiş ama sadece kafasında sorgulamış, düşünüp yorumlamamış gözlerini açıp hayatı anlamamış bizim deli çoban...
-
KuLa BeLa GeLmez Hak Yazmadıkça
Hak BeLa Yazmaz KuL Azmadıkça ...
-
güzel bir yazı her gün aklımdan gecenleri bu yazıda buluyorum.
-
boş laf hemen öl...