Ne İstiyorsun Benden?
-
Çok güzel hacım eline sağlık.
Bekleriz devamını..
-
sanat insanların güzele yönelmesi güzeli tatmasıdır isyana teşvik değildir sen böle düşündükçe zaten daha çoook beklersin ölmeyi ...
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------KuLa BeLa GeLmez Hak Yazmadıkça
Hak BeLa Yazmaz KuL Azmadıkça ...
-----------------------------user banlanmaz rene ban atmayınca
rene ban atmaz "L" yazmayınca :|
-
Bence sen yazma...
-
Ben cocukken yetimhanede yillarca bekledik lan , Allah buyuk dedik , o goruyordur herseyi , elbet bizide goruyor dedik...yillarca katlandik...sonra baktik olacak gibi degil, kendi isimizi kendimiz hallettik...kucucuk cocuklari oyle bir imtihanla sinamayi Allah'a yakistiramadik , sonra biraz buyuduk ve bu sehrin(adana) "Allah'a kufreden tarafi olduk biz" ...sonra biraz daha buyuduk Allah'tan bizi affetmesini diledik.Affettimi bilmiyoruz , gerci bizde O'nu affettik mi onuda bilmiyoruz...
-
Nicke gel
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Ben cocukken yetimhanede yillarca bekledik lan , Allah buyuk dedik , o goruyordur herseyi , elbet bizide goruyor dedik...yillarca katlandik...sonra baktik olacak gibi degil, kendi isimizi kendimiz hallettik...kucucuk cocuklari oyle bir imtihanla sinamayi Allah'a yakistiramadik , sonra biraz buyuduk ve bu sehrin(adana) "Allah'a kufreden tarafi olduk biz" ...sonra biraz daha buyuduk Allah'tan bizi affetmesini diledik.Affettimi bilmiyoruz , gerci bizde O'nu affettik mi onuda bilmiyoruz...
-----------------------------bu güzelmiş ha kim söylemiş bunu ? sen deilsindir heralde
-
yok haci ben yazdim simdi :) kendi hayatima bakarak.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------"Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez. Herkesin kazandığı hayır kendisine, yaptığı kötülüğün zararı yine kendisinedir. Ey Rabbimiz, eğer unuttuk ya da yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme! Ey Rabbimiz, bize bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmeyeceği yükü de yükleme! Bağışla bizi, mağfiret et bizi, rahmet et bize! Sensin bizim Mevlamız, kâfir kavimlere karşı yardım et bize. "
Bakara - 286
-
şahsen olmamış hocam hiç beğenmedim kusura bakma..