folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Kadar Koy O Kadar Oy

Ne Kadar Koy O Kadar Oy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Onur35 sana gülüyorum :) istanbula gel, burası akp ile yürütülüyor, Mpodernliği ve gelişmişliği gör, İzmirdesin, CHP ile yürütülüyorsunuz, Haliniz ortada.. ;Yazık size.. Cidden yazık..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

önceki hükümetlerle zam oranlarını karşılaştır o zaman anlarsın. Herkes koyuyor zaten, halk en az koyana oy veriyor.

koyarken yaptığın hizmetde önemli. örn:yollar falan

ne yolu? zaten yolları hükümet yapmak zorunda.avrupa birliğinden para alıyorlar bunun için.her hükümet yapıyor yol.mis gibi para geliyor ceplerine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    istanbul modernlik? gelişmişlik? ahashfuahfbalsı abi kıçımla gülüyorum şuan sana yazık cidden yazık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Ben yazıdaki her şeye katılıyorum.çünkü gözlemlerin hepsi doğru...

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Cado_ bunu yazdı:
    WALLACEs bunu yazdı:

önceki hükümetlerle zam oranlarını karşılaştır o zaman anlarsın. Herkes koyuyor zaten, halk en az koyana oy veriyor.

koyarken yaptığın hizmetde önemli. örn:yollar falan

ne yolu? zaten yolları hükümet yapmak zorunda.avrupa birliğinden para alıyorlar bunun için.her hükümet yapıyor yol.mis gibi para geliyor ceplerine

hocam 80 yılda kaç km yol yapılmış 8 yılda kaç km yapılmış git bi araştır. senin dediğine göre diğerleri yol parasını cebe atıyomuş o zaman saçmalama.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    araştır bakalım o yollar kaç yılda bir sökülüp tekrar yapılıyor? o yapılan paralar nerelere gidiyor?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

WALLACEs bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

iyi yönetmek sadece yol yapmak değildir ki.hükümet sadece ulaşım bakanlığından oluşmuyo.en fazla 1 ay önce yapılan dünyanın en zenginleri araştırmasına bak.türkiyeden 38 tane Türk var o listede.gelir dağılımı sıfır.ülke zenginleştikçe vatandaş fakirleşiyo.zengin daha çok zengin fakir daha çok fakir oluyo.

ben zaten misal olarak yolları söyledim biçok hizmet var hepsi önemli ama jackdaniel'in dediği gibi söyle şu adam Akparti'den daha iyi yönetir ülkeyi de ona verelim oyumuzu. Chp bakıyorum hiç bi planı yok 600 Tl veririm ee nasıl olcak bu benim adım Kemal diyo. Mhp desen oda öyle hiç bi yol haritası yok. Diğerleri zaten bitik partiler. 

normal şartlarda senin dediğin doğru aslında.ülkeyi iyi yönetecek kişiye oy verilmelidir.ama ülkeyi kötü yöneten partiyede,alternatifi yok diye tekrardan oy verirlmemeli bence.eğer ki akp nin iyi yönettiğini düşünüyosan tabiki vereceksin oyunu.ben şuna inanıyorum.akp ye oy verenlerin %99 u bu ülkenin iyiliğini istedikleri için oy veren kişiler.akp den umutlu olan kişiler ama bana göre yanlış açıyla bakıyolar duruma.benim düşüncemde bu

dediğin gibi ülkenin iyiliği için akp ye oy atan çok bunda çok haklısın ama ben kendi gözlemim olarak baktığımda aslında o kadar da kötüye gitmiyoruz, umarım daha da iyiye gideceğine inanıyorum. Gözlemlerimden bi kaçı şöyle mesela; en önemli sorunlarımızdan biri işsizlik, buna çözüm bulunamadığını 8 yıldır yerinde sayıldığını söylüyor biçok kişi. 2002'de asgari ücretli iş bulmak kolay değildi. Bulan da büyük bi sevinçle işe girerdi ama şimdi asgari ücretli iş bulmak çok kolay yani bu durumu aştılar şimdi sıra bu asgari ücretin yükseltilmesinde. Esnafa gelince tabiki batıp çıkanlar olacak ticaret bu sonuçta ama eskisine göre esnaf daha iyi kazanıyor bunu rahatlıkla görebiliyorum. Şuanki en büyük sorunlardan biri benzin fiyatı, evet doğru devlet çok fazla vergi koyuyor ama sebebini şuna bağlıyorum. Esnafların içinde olduğumdan çok iyi biliyorum insanımız vergi kaçırmak için her yolu deniyor. Dünyanın en katı vergi kanunları bizde olmasına rağmen açığını bulup vergi kaçırabiliyorlar bu ülkede, devlette alamadığı vergiyi akar yakıttan çıkarıyor diye düşünüyorum.

sadece ekonomik durumdan ve ekonomiye bağlı durumlardan söz etmişsin.ekonomi çok önemli ama önemli olan başka şeylerde var.vakıflar yasası diye bişey yazdım az önce.seneler önce hükümet tarafından kabul edildi.içeriğini oku bence.ermeni sınır kapısının açılması bu konuyu da araştırmalısın.deniz feneri bu konuyu araştırmana bile gerek yok aslında az çok bilgi sahibisindir.bu bahasettiğim konular zaman içerisinde unutuldu.belki seneler boyunca kimsenin aklına bile gelmicek.ama umarım her şey çok geç olmadan tekrar hatırlarız.ayrıca demokratik açılım diye bişey başlattılar.buna gerek varmıydı.ben okulda kürt arkadaşımla birlikte oturuyodum.aynı otobüse biniyodum.benim gibi oda vergisini ödüyodu.oda askere gidiyodu.birilerine Kürt hakkı,Türk hakkı dersen ikilik yaratırsın.ve halkı Türkler ve Kürtler olarak 2 ye böldüler.onun dışında türbanı gündeme getirdiler.herkes köpürdü.ve halkı türbanlı-türbansız,dindar-dinsiz diye 2 ye böldüler.insanların arasına ne kadar çok fitne sokarasan olağanüstü durumda o kadar kolay yok edersin. benim söylemek istediğim ekonomik durumudan çok ülkenin bütünlüğünün tehlike altında olduğu.farklı yönden bakıyorum.

senin bahsettiğin konulardada bi kaç şey sölicem.asgari ücretli iş bulmak şuanda kolay değil,önceden de kolay değildi.ama eskiye göre çok önemli bi fark var.asgari ücretle çalışan bir kişi ekonomik açıdan hangi konumda bulunuyo?açlıkmı yoksa yoksullukmu.asgari ücretle minimum ihtiytaçlarını bile karşılayamıyo ki.aileasini geçindirmek için asgari ücretli işte çalışan bi kişi evini geçindirebilirmi?

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

Onur35 sana gülüyorum :) istanbula gel, burası akp ile yürütülüyor, Mpodernliği ve gelişmişliği gör, İzmirdesin, CHP ile yürütülüyorsunuz, Haliniz ortada.. ;Yazık size.. Cidden yazık..

işte sen bu kadar dar düşüncelisin.yerel yönetimle ülke yönetiminin ne alkası var.eğer bidaha doğcak olsam ve seçme hakkım olsa önce Türk olmayı sonrada İzmirli olmayı seçerdim.modernlik dediğin ne senin? eğer izmire işin düşerde gelirsen bana haber ver.seni gezdiriyim.belki metrobüs falan göremezsin ama insanların farklılığını görürsün.ben istanbula geldim bi kaç yıl önce.inasanlar sinir küpü ya.ben sana acımıyorum isatanbullularada acımıyorum.öyle bi lüksümde yok zaten.konu istanbul izmir meselesi değil.ülke genelini konuşuyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

AK Partiliyim Daha iyisi Varsa Söyleyin Ona Oy Vereyim..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

AK Partiliyim Daha iyisi Varsa Söyleyin Ona Oy Vereyim..

hocam demokratik bi ülkede yaşıyosak herkes istediği parti ye oy verir.asen hükümetin icraatlarını beğeniyoasun demek ki ondan oy veriyosun.ama ak partliyim demen bile yanlış bence.bende galatasaraylıyım.bi farkı varmı.

Toplam Hit: 10077 Toplam Mesaj: 82