folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Kadar Koy O Kadar Oy

Ne Kadar Koy O Kadar Oy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

ByALeX bunu yazdı:

thanatosus bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Ak partiyi çekemeyenler patlasın.. Aslında patlaya patlaya bir hal oldular da neyse.. (:

Yaş kaç?

Şaban pabucu yarım çık dışarıya oynayalım yada biz biz arabayız önümüze gelene çarparızzz..

Benim yaşım belli.. Kurduğum cümle yazılanlara bir tepkiydi.. Diğer Hükümetler ne yaptı? Tartışmasız en iyi hükümet bu hükümet.. Tekrarlıyorum, çekemeyenler hem çatlasın hem patlasın. Eleştirenler sussun, İCRAATLAR konuşsun.. E varsa diğer hükümetlerin icraatları, o destekleyen arkadaşlarda buyursun sergilesin..

Eleştirenler neden susuyor merak ettim ileri demokrasilerde böyle işliyor heralde.Alışacağız tabi daha yeni geldi demokrasi memlekete öyle hemen benimseyemiyoruz.

Cümleyi anlamak istediğin gibi anlıyorsun (:
    Eliştirmeyin demedim.. Lakin önce diğer hükemetlerin icraatlarını ve mevcut hükümmetin icraatlarını karşılaştırın ondan sonra eleştirin (eleştirilecek birşey bulabilirseniz tabi) anlamında yazdım.. Tabi yapacak birşey yok, herkes anlamak istediği gibi anlıyor (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 10850 Toplam Mesaj: 82