Ne Kadar Koy O Kadar Oy
-
bende diyorum ki siz görmüyorsunuz herşey gülistanlık değil ama ükenin de ne kadar geliştiğini görmüyecek değilim yok parsel parsel satıyo yok şu yok bu bunlar yemiyor artık diğer hükümetlerin ne kadar toprak sattığı görünüyor kayıtlarda boşuna kıvranmayın
-
şunu çok ama çok iyi düşünün. insanlar neden vekil adayı olur ?
seni düşündüğü içinmi? memleketi düşündüğü içinmi? yoksa kendini düşündüğü içinmi?
başka şık varsa söyleyin.Aylığı süper , dokunlumazlığı var. emeklilik misler gibi.
Bende 11 000 tl olan vergi borcunu yapılandırmak için kuyrukta bekliyorum .Bunu ödemek için kredi çekiyorum. Polise tokat atan bdp li vekil o....pusunun maaşını ödemek için!
-
Hepar'ı denemek lazım
-
Hepsine verin oyu gitsin ya değer mi birbirinize girmeye :P
-
bilmece bunu yazdı:
-----------------------------
Hepar'ı denemek lazım
-----------------------------hepar baraja bile yaklaşamaz hocam. hepar'ı desteklemek akp'yi desteklemekten farkı yok. eğer akp hükümetinden memnun değilseniz ilinizde akp dışında en çok oya sahip olduğunu düşündüğünüz partiye oy verin.
-
bu sitedeki herkesi aklı başında sanardım. ama çoğunluğu harbiden gerizekalıymış. artık buna inandım.. bu kadar kör olamaz insanlar bu kadar cahil olamaz.. yada belkide bu kadar aç gözlü bu kadar bencil olamaz..
-
En son ne zaman oy verdiğimi unuttum ak.
-
hocam insanlar salak değil elbette genç arkadaşlar eskiyi bilmediği için genellikle chp tutarlar, delikanlıyız diye geçicenenler ve vatanını diğer insanlardan daha çok sevdiğini zanneden gençlerde mhp ye kurtarıcı ve kendilerini savunucu olan kürtlerin çoğunluğuda bdp yi seçer...
eski bilen bilir, yağ kuyrukları, tüp kuyrukları.. bilmiyorsanız o yılların filmlerini izleyin o bile yeter bilmeye.. çünkü filmler gelende zamanını yansıtır ve bide sağcı solcu kavgaları, mahalleler çöp içinde çöp arabaları gelmezdi...
Şuanda neler oluyor?: Yollarımız çok güzel mesela kastamonuya giderken fark ettim geçen yıl yollar yapılmış he şu bolu tüneli yokmu çok rahat gerçekten özellikle büyük kamyon şoförlerinin ordan geçerken dua etmeleri lazım bu adama... gitmeyen bilmez tek şeritti eski yolu dağa tırmanıyordu ve önönüzde kocaman bi kamyon geçemiyorsunuz saatlerde git babam git :))) ve son çıkan aflar.. her borca af çıktı.. bi komşum dedi ki 8500 borcum vardı vergi için 4000 bine düştü.. ne güzel bi olay.. hizmet edene oy verilir, oy verenler akılsız değil.
-
sokoban bunu yazdı:
Türkiye'de oy verilebilecek tek bir parti bile yok malesef.
----------------------------- -
PoLiZei bunu yazdı:
hocam insanlar salak değil elbette genç arkadaşlar eskiyi bilmediği için genellikle chp tutarlar, delikanlıyız diye geçicenenler ve vatanını diğer insanlardan daha çok sevdiğini zanneden gençlerde mhp ye kurtarıcı ve kendilerini savunucu olan kürtlerin çoğunluğuda bdp yi seçer...
eski bilen bilir, yağ kuyrukları, tüp kuyrukları.. bilmiyorsanız o yılların filmlerini izleyin o bile yeter bilmeye.. çünkü filmler gelende zamanını yansıtır ve bide sağcı solcu kavgaları, mahalleler çöp içinde çöp arabaları gelmezdi...
Şuanda neler oluyor?: Yollarımız çok güzel mesela kastamonuya giderken fark ettim geçen yıl yollar yapılmış he şu bolu tüneli yokmu çok rahat gerçekten özellikle büyük kamyon şoförlerinin ordan geçerken dua etmeleri lazım bu adama... gitmeyen bilmez tek şeritti eski yolu dağa tırmanıyordu ve önönüzde kocaman bi kamyon geçemiyorsunuz saatlerde git babam git :))) ve son çıkan aflar.. her borca af çıktı.. bi komşum dedi ki 8500 borcum vardı vergi için 4000 bine düştü.. ne güzel bi olay.. hizmet edene oy verilir, oy verenler akılsız değil.
-----------------------------işte mantık bu.yollar çok güzel,tünelimiz var o halde iyi yönetiliyoruz.iyi yönetmek yol,yapmak değildir.o yol zaten senin hakkın.ama bizi bu zamana kadar hakkımız olan şeyden mahrum bırakıp azar azar verince minnettar kalıyoruz.sadaka devlet anlayışı buna deniyor.çıkan aftan bahsetmişin.o komşunun zaten borçlu olduğu miktar 4000 lira(ana para).8500 faiziyle birlikte olan borç.yoksa kimse kimseye "tamam boşver geri kalanıda bizden olsun demiyo".peki neden hükümet geçen sene veya 2 sene sonra değilde seçimlere yaklaşınca böyle bişey yaptı?.bu af çıkmasaydı şuan borcunu ödeyen çoğu kişi ödeyemeyecekti kabul ediyorum.ama zamanlaması çok önemli.bu af ile birlikte yaklaşık 50 milyon tl devletin kasasına girecek.seçim çalışmaları ve seçim reklamları olarak bize geri dönecek.
bu gün ahmet Türk(!) denilen hain,kürt halkın önünde konuşurken,"sesimizi Tunus ve Mısır halkından daha fazla duyuracağız" diyor.bu gücü ona veren şuanki hükümet ve hükümetin demokratik açılım dediği zırvadır.
sen hangi düşüncede olan bi gençsin??? derin blgilerini bizle paylaş Türk Gencine yol göster