folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Kadar Koy O Kadar Oy

Ne Kadar Koy O Kadar Oy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

önceki hükümetlerle zam oranlarını karşılaştır o zaman anlarsın. Herkes koyuyor zaten, halk en az koyana oy veriyor.

koyarken yaptığın hizmetde önemli. örn:yollar falan

Arkadaş hep aynı makara tukara..Adam yol yaptırdı dio her akp li..Ne yani yol yaptırdı başı göğe mi erdi?Görende sanıcak ki her saat arabada,otobüste Türkiye turundasın.çok işine yarıyor yollar.Benim halkım aç,işsiz yolu olmuş nolur?Afedersinizde sokayım yoluna yani

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı:

Onur35 sana gülüyorum :) istanbula gel, burası akp ile yürütülüyor, Mpodernliği ve gelişmişliği gör, İzmirdesin, CHP ile yürütülüyorsunuz, Haliniz ortada.. ;Yazık size.. Cidden yazık..

ben de İstanbul'dayım su an, otobüslere yıgılan insanların dramı dısında bir sorunla karsılasmadım ancak İzmir'e "yazık" diyebilecek ne kanıtın var cok merak ediyorum ? CHP, akpye orada fark attıgı icin mi yazık ? yoksa İzmir hakikaten her anlamda boktan bir sehir mi ?

ben İzmir'e bir iki kere gittim, orada yasayan tanıdıklarımız da var, arkadaslarımız da, daha bi tanesinin sikayetini duymadım hatta bazıları İstanbul'dan daha rahat der, bazıları iyice İzmir yobazı olmustur gözü baska sehir görmez, onları saymıyorum da gercekten merak ediyorum "haliniz ortada" derken ne demeye calıstın ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

koysunlar koysunlar iyi oluyor  bu millete çok bile daha benzin 10 Tl olsun  yetmez ama evetciyim bende Yetmez bukadar Sapınıda soksunlar kafası giriyor Sapı lazım millete sapınıda soksunlar yetmez ama evet o yeahh comen :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    Çoğulcu demokrasi işte bu. Saltanatı kaldıran zihniyet neden bugün darbe peşinde? Seçimle iş başına gelen insanlara bu öfke niye?

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

konpi bunu yazdı:
    Çoğulcu demokrasi işte bu. Saltanatı kaldıran zihniyet neden bugün darbe peşinde? Seçimle iş başına gelen insanlara bu öfke niye?

saltanatın,hükümdarlığın etkili olduğu ülkeleri görüyoruz birer birer büyük devletlerin haftalık eğlencesi haline geliyo.saltanatı kadıran Atatrükçü zihniyettir.Atatürkçü zihniyetinde darbeyle hiç alakası yoktur.1. TBMM döneminde Atatürk ün emriyle;askerlik görevine devam edenlerin milletvekili olamaması yönünde kanunun çıkartıldığını bilmiyosundur sen.hiç kimsenin zoruna gitmesin ama halifelikte kalktı saltanatta.bir daha geri gelmemek üzere.geri getirmeye çalışılırsa devreye Burasa Nutku girer.

yani senin dediğin gibi,saltanatı kaldıran zihniyet darbe peşinde falan değil.kaldı ki gündemde darbe diye bi konu yok.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    onur35 bunu yazdı:

konpi bunu yazdı:

saltanatın,hükümdarlığın etkili olduğu ülkeleri görüyoruz birer birer büyük devletlerin haftalık eğlencesi haline geliyo.saltanatı kadıran Atatrükçü zihniyettir.Atatürkçü zihniyetinde darbeyle hiç alakası yoktur.1. TBMM döneminde Atatürk ün emriyle;askerlik görevine devam edenlerin milletvekili olamaması yönünde kanunun çıkartıldığını bilmiyosundur sen.hiç kimsenin zoruna gitmesin ama halifelikte kalktı saltanatta.bir daha geri gelmemek üzere.geri getirmeye çalışılırsa devreye Burasa Nutku girer.

yani senin dediğin gibi,saltanatı kaldıran zihniyet darbe peşinde falan değil.kaldı ki gündemde darbe diye bi konu yok.

Saltanatı savunmuyorum. Kaldı ki kağıttan kaplan diyenler kimler bir bak.

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

konpi bunu yazdı:
    onur35 bunu yazdı:

konpi bunu yazdı:

Saltanatı savunmuyorum. Kaldı ki kağıttan kaplan diyenler kimler bir bak.

sana öyle örnekler veririrm ki çıkamazsın işin içinden.gençliğini dağlarda terörle mücadeleyle geçiren askerlerimiz içerde şuan.gerçekten suçlu olan varsa çeksin cezasını ona itirazım yok.ama adam daha neyle suçlandığını bilmiyo ve eğer suçsuzsa o kadar sene boşuna yatmış olacak.bi akşam haberleri izlerken(her akşam olduğu gibi) yine bu ergenekon dalgalarından biri olmuş.subylar içeri alınmış ve gördüğüm tablo şu: asker tutuklu aracına binerken utandığı için kameralar görüntü almasın diye yüzünü kapatıyo.bu o kadar acı bi tablo ki... o adam kimbilir kaç kere ölümden döndü vatan toprağını çabulculara bırakmamak için.ve eğer gerçekten suçsuzsa buna sebep olanlar bu dünyayı geçtim öbür dünyada hesabını veremezler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

ya hocam yol yaptırmak işin görünür yanı. yol yerine adam su tesisatını baştan yenilese hem daha masraflı olacak hemde kimse o adamı takmıcak ama gel görki o suyu her türlü kullanacaklar. adamlar akıllı milleti bi yol yaparak kandırıyolar en az masraflı ve görünür olan yol oldugundan.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Ak partiyi çekemeyenler patlasın.. Aslında patlaya patlaya bir hal oldular da neyse.. (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:

Ak partiyi çekemeyenler patlasın.. Aslında patlaya patlaya bir hal oldular da neyse.. (:

eğer bi cümle daha yazsaydın "benim partim senin partini döver " yazacağını düşünüyorum :D

Toplam Hit: 10078 Toplam Mesaj: 82