folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Kadar Koy O Kadar Oy

Ne Kadar Koy O Kadar Oy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Ak partiyi çekemeyenler patlasın.. Aslında patlaya patlaya bir hal oldular da neyse.. (:

Yaş kaç?

Şaban pabucu yarım çık dışarıya oynayalım yada biz biz arabayız önümüze gelene çarparızzz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

ülke hızla taşeronlaştırılıyor.siz hala yol da yol..size canlı yaşadıgım olayı söyleyeyim: kuzenim, 2 sene önce memur oldu.ama o kurumda, o görevde, o seneden sonra memur alımı hiç olmamış.yerine bir taşeron şirketiyle anlaşmışlar gariban milleti 600 liraya it gibi çalıştırıyorlar.he bu arada kuzenim 1400 liranın üstü maaş alıyor.yani sizin yaptıgınız işte 1400 lira almanız gerekirken 600 lira verip yarabbi şükür! dedirtiyorlar millete

he yol işine gelince; akp öncesi halktan ne kadar vergi alınıyordu ve kaç çeşit vergi vardı şimdi akp döneminde ne kadar ve kaç çeşit vergi alınıyor?o kadar vergiyle az bile yol yapıldı söyliyim.ama bu sorumu: "siz gençler bilmezsinizi,bu ülke neler yaşadı, biz tüp kuyrugunda bekledik hey yavrum hey!" diyen 23 yaşında ama 80 li dönemleri yaşayan polizei abimiz cevaplasın.

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

thanatosus bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Ak partiyi çekemeyenler patlasın.. Aslında patlaya patlaya bir hal oldular da neyse.. (:

Yaş kaç?

Şaban pabucu yarım çık dışarıya oynayalım yada biz biz arabayız önümüze gelene çarparızzz..

Benim yaşım belli.. Kurduğum cümle yazılanlara bir tepkiydi, tabi anlayana.. Diğer Hükümetler ne yaptı? Tartışmasız en iyi hükümet bu hükümet.. Tekrarlıyorum, çekemeyenler hem çatlasın hem patlasın. Eleştirenler sussun, İCRAATLAR konuşsun.. E varsa diğer hükümetlerin icraatları, o destekleyen arkadaşlarda buyursun sergilesin..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:

thanatosus bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Yaş kaç?

Benim yaşım belli.. Kurduğum cümle yazılanlara bir tepkiydi.. Diğer Hükümetler ne yaptı? Tartışmasız en iyi hükümet bu hükümet.. Tekrarlıyorum, çekemeyenler hem çatlasın hem patlasın. Eleştirenler sussun, İCRAATLAR konuşsun.. E varsa diğer hükümetlerin icraatları, o destekleyen arkadaşlarda buyursun sergilesin..

Eleştirenler neden susuyor merak ettim ileri demokrasilerde böyle işliyor heralde.Alışacağız tabi daha yeni geldi demokrasi memlekete öyle hemen benimseyemiyoruz.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

21.yy'da halâ parti falan tartışıyorsunuz peh

Allah Türktür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

bu kodugumun yuzde 10 baraji durdukca hep bir iki parti anca girebilecek meclise zaten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:

thanatosus bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Yaş kaç?

Benim yaşım belli.. Kurduğum cümle yazılanlara bir tepkiydi, tabi anlayana.. Diğer Hükümetler ne yaptı? Tartışmasız en iyi hükümet bu hükümet.. Tekrarlıyorum, çekemeyenler hem çatlasın hem patlasın. Eleştirenler sussun, İCRAATLAR konuşsun.. E varsa diğer hükümetlerin icraatları, o destekleyen arkadaşlarda buyursun sergilesin..

Eleştirenler sussun diyor adam efsane :|

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Oylar HEPAR`a maksat bi bok olacağından değil yumruğunu masaya vuracak birileri çıkmalı akp nin karsısına, CHP ve MHP  muhalefetin "M" sini yapamıyorlar...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

Oylar HEPAR`a maksat bi bok olacağından değil yumruğunu masaya vuracak birileri çıkmalı akp nin karsısına, CHP ve MHP  muhalefetin "M" sini yapamıyorlar...

asker olmasaydım oy verirdim ama askerim malesef..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    oylarını HEPAR'a veren arkadaşları oyunu AKPye verecek biri olarak can-ı gönülden destekliyor ve tebrik ediyorum. neden mi: belki hatırlarsınız genç parti vardı. DYP ve MHP'nin barajın altında kalmasını sağlamış ve AKP'yi babalar gibi tek başına iktidar yapmıştı. haydi anti AKP'ciler. oylar HEPAR'a. kim tutar sizi beeeee.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 10076 Toplam Mesaj: 82