Ne Kadar Koy O Kadar Oy
-
Ben Ak Partiliyim Diyorum Onu Destekliyorum Ama Ondan Daha iyi Bir Parti Gelsin idareci Gelsin CHp Den Olsun Chp li Olurum Ülkeme Kim Hizmet Ederse Kim Vatandaşi Rahat Ettirirse Onun Yanındayim Partiler Liderler Gelip Geçicidir Asıl Olan Bu Ülkedir Ekonomidir Gelişmedir Bu Hizi Kesmeyecegini Ülkeyi idare Edebilecegini Düşüneyim Chp Ye Kılıçtar Ogluna Bile Veririm Ama Görüyorumki Bu Kiş Çok Saf Kullanılan Biri Birgün Ak Diyor Ertesi Gün Kara Diyor Söyleyincede Şaka Yapmiştim Gerçek Mi Anladınız Diye Dönüyor Bu Gibi Sözü Özü Bir Olmayan Birine Oy Vermem Kimse Vermez Reklamda Fasulya Tartmayla Aile Sigortasi Getireceegim 600 Tl Verecegim Demeyle Olmuyor.
Aile Sigortasine Gelince Zaten Artık Var 18 yaş Altı Cocuklar Sigortali Genel Saglık Sigortasi ile 5 kişilik Bir Ailede 1 Kişi Bile Pirim Odese Aile Sigortali Sayilacak.
-
cehalet diz boyu. 10 sene içerisinde birçok kişi o kadar çok fazla pişman olacak. umarım insanların gözleri açılır. durum vahim.
" Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler "
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
başkası gelse farklı mı olacak sanıyosun ? x partisi başa geçicek diyelim ülkedeki yerler gene satılacak.AKP'ye bok atmanın alemi yok
-----------------------------çeşitli yerlerin satıldığını kabul etmişsin.ama ben şunu anlamıyorum.başkası gelsede satacak nasılsa satcaksa akp satsın mantığını çözemiyorum.bu sadece milli varlıkların bir kaç aylık karına satılması konusunda değil diğer konulardada böyle.nerden biliyorsun diğer partilerinde aynı şeyi yapacağını
stma derken vakıflar yasasından ve tekel,türktelekom vs gibi milli varlıkların satılmasından bahsediyorum.
bu yazdıklarını neye dayanarak sölüyosun..Ben Türkiye'nin elden gitmesini istiyorum gibi bi cevap sergilemişsin.2 dakikada vatan haini yapıverir bu insanoğlu bizi... -
Cado_ bunu yazdı:
istanbul modernlik? gelişmişlik? ahashfuahfbalsı abi kıçımla gülüyorum şuan sana yazık cidden yazık
aç mısın açık da mısın ? hayat koşulların allah bilir benden de iyidir.İstanbul gibi güzel bi şehire bok atmak yakışmaz hocam. -
Saybirs bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
Saybirs bunu yazdı:
başkası gelse farklı mı olacak sanıyosun ? x partisi başa geçicek diyelim ülkedeki yerler gene satılacak.AKP'ye bok atmanın alemi yok
-----------------------------çeşitli yerlerin satıldığını kabul etmişsin.ama ben şunu anlamıyorum.başkası gelsede satacak nasılsa satcaksa akp satsın mantığını çözemiyorum.bu sadece milli varlıkların bir kaç aylık karına satılması konusunda değil diğer konulardada böyle.nerden biliyorsun diğer partilerinde aynı şeyi yapacağını
stma derken vakıflar yasasından ve tekel,türktelekom vs gibi milli varlıkların satılmasından bahsediyorum.
bu yazdıklarını neye dayanarak sölüyosun..Ben Türkiye'nin elden gitmesini istiyorum gibi bi cevap sergilemişsin.2 dakikada vatan haini yapıverir bu insanoğlu bizi...
-----------------------------hocam nerden çıkardın seni vatan haini yaptığımı ya,estağfurullah.öle bi hakkımda yok lüksümde yok.ben sadece unutulan bi kaç asadan bahsettim hatırlatmak amacıyla.yanlış anlamışsın.ben yanlış ifade ettysem k.bakma
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------Saybirs bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
Saybirs bunu yazdı:
bu yazdıklarını neye dayanarak sölüyosun..Ben Türkiye'nin elden gitmesini istiyorum gibi bi cevap sergilemişsin.2 dakikada vatan haini yapıverir bu insanoğlu bizi...
-----------------------------hocam nerden çıkardın seni vatan haini yaptığımı ya,estağfurullah.öle bi hakkımda yok lüksümde yok.ben sadece unutulan bi kaç asadan bahsettim hatırlatmak amacıyla.yanlış anlamışsın.ben yanlış ifade ettysem k.bakma
çeşitli yerlerin satıldığını kabul etmişsin demişsin.Tayyip sattı adamı vatan haini kabul ettiniz.Bana dolaylı yoldan vatan haini demeye çalışıyosun (bilmeden) -
çeşitli yerlerin satıldığını kabul etmişsin demişsin.Tayyip sattı adamı vatan haini kabul ettiniz.Bana dolaylı yoldan vatan haini demeye çalışıyosun (bilmeden)
-----------------------------hocam yok öle bişey diyorum :D vallaha yok.satıldığını bende kabul ediyorum.tekel satılmadımı.ben kabul ediyorum.sende kabul ediyosun.ve ikimizde vatan haini değiliz.daha ne diyim :D
-
tek salam parti bana göre şuan hepar ama hem medyanın ibneliği hem halkın cahilliği gümbürtüye gidicek diğer küçük partilerle aynı kefeye konması için ne götlük varsa yaptı medya
-
Zorla gelmiyorlar başa seçilerek geliyorlar yazıyı yazana acayip koymuş ama bu durum,
-
Saybirs bunu yazdı:
Cado_ bunu yazdı:
istanbul modernlik? gelişmişlik? ahashfuahfbalsı abi kıçımla gülüyorum şuan sana yazık cidden yazık
aç mısın açık da mısın ? hayat koşulların allah bilir benden de iyidir.İstanbul gibi güzel bi şehire bok atmak yakışmaz hocam.
nerde oturuyorsun merak ettim? hayat koşulları iyi olunca yaşadığın şehir modernmi oluyor? modernliği açıklarmısın bana?