Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..
-
Ben düşüncemin arkasındayım arkadaş.Adamın kendi ağzından birşey söylemesi olayı değiştirmiyor.Bugün dtp başkanı şerefsizle yada barzaniylede röportaj yapsalar aynı şeyleri zırvalıyorlar.Hepimiz kardeşiz ayağı altından kendi davalarına ortak ediyorlar.İnsanlara kendi düşüncelerini enjekte etmeye çalışıyorlar.Sizin düşünceniz odur saygı duyarım ama benim düşüncemde bu!
-
"Hepimiz Ermeniyiz..."
"Hepimiz Kombacyaliyiz..."
"Hepimiz Cezayirliyiz..."
"Hepimiz Irakliyiz..."
"Hepimiz Marsliyiz..."
"Hepimiz Neptunlyuz..."
Bunlari soyledikten sonra Turklugumde, Vatan sevgimde ve cumhuriyete bagliligimda hicbir eksilme olmadi.Aksine bir takim komplolari gorunce Ataturk'un Turkiyesine daha fazla sarilmamiz gerektigini anladim.Dogal birsey iki insani alip 1noktaya baktirirsan iki insanda ayni seyi gormez.Ikiside farkli seyler soyleyebilir.Dikkat edilmesi gereken iki insan o noktaya bakarken ayni topraklara basarlar,aralarinda 10cm kadar mesafe yoktur,sonra dusuncelerini birbirlerine soylediklerinde ki ne kadar zitta olsa donup birbirlerine gulumserler,iste buradaki "gulumseme" demokrasi oluyor :) -
Ülkem ülkem!! Farkında değilmisin üzerine oynanan oyunların.! Hiç düşündünüz mü , yüzyıllardır ayakta kalmayı başarmış bir İmparatorluğun varisleriyiz , Avrupa Asya arasında Anadolu diye tabir edilen yerde yıllardır yaşamaktayız. Kökenimiz , kültürümüz çok eskilerden beri derinleşmiştir , bu kültür zenginliğimizin ve coğrafi konumumuzun getirisi olarakda birçok farklı ırk / din / din birlemiştir. Hiç düşündünüz mü böylesi bir ülke çevresindeki ülkelere EMSAL olacağı yerde , Nükleer güce yıllar öncesinden sahip olmuş olmazı lazımken , Ekonomik ve siyasi alanda saygın bir ülke konumunda olması lazımken , milyarlarca dolar borç batağındadır? Neden bir nükleer tesisi yoktur bu ÜLKEMİN?! Bakınız komşumuz İran , nükleer santral yapıyorlar ve ÜLKEM"den teknolojik bakımdan ilerideler. Yok hayır Türkiye teknolojide ilerdedir diyipde güldürmeyin beni... Ne var ülkemin ürettiği teknolojik araç gereç.... Bana cebinizdeki 3. dünya ülkelerine satılan cep telefonlarını teknoloji demeyin biz üretmiyoruz onları , ürettiğimizide almıyoruz.
Ülkemde oyunlar oynanıyor , Kürdü - Ermenisi - Lazı - Alevisi ..... Bir şekilde ülkemin gelişmesi engelleniyor. Onlarca sorunumuz varken , ABD denen kukla ülkesi gelip komşumuzu deniz aşırı bombalıyor bizler SEYİRCİ KALIYORUZ! Düşünün şimdi , Türkiye gidecek Kanadayı bombalayacak. Buna komşusu ABD izin verir mi? İzin vermesi düşünülebilir mi?
Hep yanlış siyasetçilerin , ülkemde oynanan oyunların kurbanı olmuştur ve olmaya devam edecektir bu ülkem , neden ????? Kimse sormaz bunu oturur AJDAR izler , başörtüsünü tartışır onlarca konu varken açıklanması gereken.
Yıllardır oynanan oyunlar.... İlk Kürtlerle Türkler böldürüldü. 300 milyar dolardan fazla zararımız. Askeri harcamalarımız ÜLKEM"in kalkınmasını BALTALADI! Ülke standartlarımızın büyüyeceği yerde hep geriye gittik. Neredeydiniz o zaman savunmadınız ülkenizi?
Kıbrıs sorunu çıktı gene yemedi , bu ÜLKEM sahipsiz değil. En sonda Tüm dünyanın önünde Siyasi alanda ÜLKEM"i lekeleyecek olan bir kampanya başlatıldı bunun farkındamısınız? Her ülke onaylıyor Sözde Ermeni Katliyamını. En ilgisiz ülkeler bile onaylıyor , hadi Yankiler onayladı , Onun köpeği İngiltere onayladı da Arjantin gibi kukla ülkeler neden onaylıyor , neyi araştırmışlarda onaylıyorlar..... Bunların hepsi bizleri yıllar sonra vuracak planın birer parçası. Bunların farkında olmanız lazım.
Hrant Dink öldürüldü , nasıl yansıdı dünyaya? TÜRKİYE GAZETECİLERİ ÖLDÜRÜYOR!!!! ÜLKEM DÜNYANIN EN TEHLİKELİ ÜLKELERİ ARASINDA SEÇİLMİŞ. Kim bu ülkeye gelir turizm olur ? Nereden kazanacak bu ülke parasını ? Ülkem git gide kıtlığa fakirliğe borç batağına saplanmaktadır....
HEPİMİZ ERMENİYİZ... Bu söz ne anlamdadır düşündünüz mü ? Sizin Türk olup , Kürt olup , Ermeni olmanızla ilgili değildir. Bu slogan bu oyunlara kanmayız cevabıydı , cevaptı ama nasıl yorumlandı..... Trabzonda pankartlar " Hepimiz ogünüz..." Nasıl büyük bir saçmalıktır bu , bir katil olmayı kim ister ? Fikir özgürlüğünü kim ne hakla zedeler.
Diyecek çook söz var çok uzun yazmak sıkmak istemiyorum , sadece diyeceğim... Bunların ÜLKEM için oyunlar zinciri olduğu..... Bir grup zibidi "ermeninin" "kürdünün" yaratmak istediği KAOS durumunu yaşatmamamızdır. BİR GRUP DEDİM!! Genelleme asla yapmadım yapmamda , Tüm insanlar kardeştir.
Bu oynanan oyunların farkında olsun yeterki ülkem , milliyetçilik duygusu altında kendi kendilerine "almanı" "çerkezi" "sünnisi" "alevisi" " kürdü" " yünanlısı" diye ayırt etmesin , edeceksede farklı boyunlarda taşıyın bu milliyetçiliğinizi.
Yıllar önce İlgiltereye giden Türk insanı havaalanlarında dezenfekte edildi. Bu neden ülkem tarafından gelen İngilizlere yapılmadı.....
Siyaset / devlet ilişkileri öyle zordur ve yaptırımlıdırki , herşey karşılıklı olmalıdır. Tüm suç siyasetçilerimizdedir.... ABD bakanı geliyor kimse silah varmı diye aramıyor ÜLKEMDE , bizim bakanımız ABD ye gidiyor aranıyor.
Çok çeker bu halkım daha bu kafayla... -
ermeniyiz diyenlerin türklüğünden şüpelenmek gerekir unutmayalım ki herekese 92 yılındaki hocali soykırımını bilir bunu bilmeyenler araştırıp baksınlar bakalım ondan sonrada ermeniyiz diye bağırabilirler mi?
-
hiç birimiz ermeni değiliz ermeniyiz diyende bizden değildir. ermenilerdirki osmanlıdan "sadık millet" ünvanı alıp osmanlıyı kalleşce arkadan vurmuştur.
-
+13212415214512451 a.k
-
Istiklal harbi sonrasinda Kurtulus savasimizda gostermis olduklari hizmetlerden dolayi "Istiklal Madalyasi" ile sereflendirilen Ermeni yurttaslarimizida unutmamak gerekir.
-
computerwolf Iğdır civarlarında olsaydın bazı gerçekleri bilir ve bu cümleleri yazmazdın sen yyaa yapılan tecavüzler katliamların sayısı belli deil köyleri yakmaları kendi dedelerimden biliyorum a.q. hiç bi yerde de okumadım canlı şahit insanlardan dinledim duydum ;)
-
Abi olaylari kimse inkar etmiyorki,1915'e niye takildik sorun bu ? bizimkisi taa 1915 te elin Alamani 50yil oncesini unuttu adamlar gelisiyorlar biz hala ne ile ugrasiyoruz sorun bu iste abi.100yil once dedesinin dedesinin dedesinin yaptiklari icin 100yil sonra dogan bir cocugun hayatini yargilamamiz ne kadar dogru ?
-
3-5 kişiyi zaten hesaba katmıyoruz. onlara lafımız yok. ama tutupda hepimiz ermeniyiz saçmalığını da yiyecek adam değiliz. varmıydı o herifin cenazesinde bir tane Türk Bayrağı yoktu . Niye ailesi istemedi.
Toplam Hit: 9201 Toplam Mesaj: 84