Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..
-
saptırmadan başka bişe deil bu yazı.şuraya bak:
''Eminim aynı topluluk, ASALA Türk diplomatlarını kalleşçe vurduğunda "Hepimiz şehit ailesiyiz" diye yürürdü.''
ne alaka şimdi?ordaki insanların yürümesi için mehmetçiği illada bi ermenininmi vurması lazım?herşey ortada işte.pkk vuruyo mehmetçiği.yürüsünler o zaman neden yürümüyolar bunun için.
zırvalamış gerizekalının teki zaten hiç sevmem -
O yürüyüşe katılanların çoğu ne yaptığından habersiz..Fakat maalesef hala bunları savunmaya çalışıyorlar.. (!)
Tamam güzel kardeşim Ermeniyim demekle Ermeni olunmuyor amma; Hepimiz Hrant Dink'iz yerine Hepimiz Ermeni'yiz sloganı neden ???
Çünkü bu organizasyonu yonetenlerin kahpece bir amacı vardı,Sesini bir yerlere ulaştırmak,sanal safsata yaratmak.Ve bizim milletimizin milliyetçiliği sayesinde de amaçlarına vardı herifler...
Siz oraya gittiğinizde ulan hepimiz ermeniyiz diye barıcam mı dediniz kendi kendinize ??? Onca insan aynı şeyi mi düşündü de boyle bınlerce ınsandan ortak bir slogan çıktı ??
Sizi yönettiler benim sevgili kardeşim hiç kusura bakma ama this is the reality ! Orda o sloganı attıktan sonra halen Türklüğümden bir şey kaybetmedim diyen adamın iki şeyinden şüphe ederim;
1-)Saftır garibim kullanıldığını anlamamıştır ve gururuna yediremeyeceği içinde anlamak istemez
2-)Harbi harbi herif ermenidir
Yapmayın arkadaşlar ! O,bu organizasyonu yoneten namertlere söyleyin;Bu ülke kaosla alınmadı kaosla verilmez.Canınıza bir iyilik yapın;Türk'lüğe laf etmeyin,Türk'ü kışkırtmayın ! Türkten akan zehirli kanın suyunda boğulursunuz şerefsizim ! -
Bu konu kapanmıştı, ben özellikle saçma sapan, anlamsız söylemlerle, gereksiz cümlelerle zihinleri yoran aptalca cevaplara dair hiçbir yazı yazmamıştım...
Ama görüyorum ki birileri tatmin olamıyor, o yüksek TÜRK Kanları'na dokunuyor, kardeşlerinin orada "Hepimiz Hrant'ız, Hepimiz Ermeni'yiz" demesi birilerini yaralamış belli ki! Birilerinin Yüce Türk Kanları donuyor böyle şeyler karşısında...
Orada kardeşlerinin Yüce Türk Kanlı birileri nedeniyle ölen ve bizim korumamız altında olması gereken birinin yanında durmalarını sindiremiyorlar...
Tabii, ama o Yüce Türk Kanı'nını lekeleyenin "Hepimiz Ermeni'yiz" diyen kardeşleri değil, bir insanı Ermeni olduğu için vuran Yüce Türk Kanı'na inanan kardeşleri olduğunu unutuyorlar...
Yüce Türk Kanlı kardeşlerimiz burada bile kalkıp "Hepimiz Ogün'üz!" diyerek, kendi kanlarını cinayetle kirleten birini savunacak kadar alçalıyorlar...
Ama anlamadıkları orada, "Hepimiz Ermeniyiz!" diyerek kendi kanlarını yücelten diğer kardeşleri sayesinde bugün bu ülkenin bu cinayetten ötürü baskı yaşamadığı...
Orada söylenen o slogan daha önce de dile getirdiğim gibi bir halkların kardeşliği sloganıydı...
Ama birileri hala bunu anlamayacak kadar bağnaz, dar görüşlü, bencil ve ukala!
Asıl burada haybeden gazel okuyanların bir çoğu ne yaptığından habersiz...
Orada o sloganları atanlar Ermeniler denildiğinde yüzyıllarca birlikte yaşadıkları kardeşlerini hatırlıyorlardı. Tıpkı Ahmed Arif'in dizelerinde dile getirdiği gibi:
Kirveyiz, kardeşiz, kanla bağlıyız
Karşıyaka Köyleri, obalarıyla
Kız alıp vermişiz yüzyıllar boyu,
Komşuyuz, yaka yakaya
Birbirine karışır tavuklarımız
Bilmezlikten değil,
fukaralıktanAma burada ekranları başında seyredenler, sadece Kutsal Türk Kanı'nı düşündüler, Türklük Onuru'nun ezildiğini düşündüler ve buna benzer saçma sapan şeyler düşündüler...
Türklük dediğiniz şey, sizin sandığınız şey değildir ey benciller sürüsü!
Türk milleti dediğiniz yüzyıllardır mütevazılığı ve kardeşliği sayesinde yüceldi, bencilliğiyle değil...
Türk milleti dediğiniz şey, Bağdad'ın Asma Bahçeleri'nden geçerken tek üzüm koparmayanlardı, yağmacılar değil...
Türk milleti dediğiniz şey kendi kardeşini vurmazdı! Vurulduğunda sessiz kalmazdı!
Hele ki bu adam Dünya'ya karşı, "Türkler ve Ermeniler kardeştir!" demişse...
Hele ki bu adam, "Ermeniler zehirli kan gibi gördükleri Türk kanı ile uğraşmayı bıraksınlar. Geçmiş geçmişte kalmıştır, geçmişe takılmayın, bugüne bakın, düşmanlığı bırakın!" diyorsa...
Evet birileri oyuna geliyor... Bunu görüyorum, ama ne şanslıyım ki oyuna gelmeyen birileri ile beraberdim o gün, o meydanda, o sloganları atarken.
Eğer içi boş milliyetçi, ırkçı, faşist zihniyetli birileri arıyorsanız, eğer oyuna gelen birilerini arıyorsanız sahalarda "Hepimiz Ogün'üz" diyenlere bakın, Hrant Malatya'lı olduğu için "Ermeni Malatya!" diye pankart açanlara bakın... Gözleri gerçekleri görmeden safsataların peşinden koşanlara bakın...
Hepimiz Ogün'üz diyenlerin hepsi katildir! Hepsi canidir!
Diretiyorum burada, Hepimiz Ogün'üz diyenlerin hepsi katildir! Rezildir! Utanmaz ve arlanmazdır! Atatürk'ün Cumhuriyeti'inin Atatürk Gençliği'nin yüz karasıdırlar!
Atatürk Türk Dili'ni bir Ermeni'ye emanet etmişken, Atatürk Türk Müziği'ni Ermeni ustalarının icrasıyla dinlerken, kalkıp bu ülkede bu sözleri sarfedenlerin tek yaptığı Atamız'ın kemiklerini sızlatmaktır!
Utanılacak birşey yapanlar varsa, onlar o eylemde slogan atanlar değil, orada olanları hainlikle itham edenlerdir...