folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..

Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    wala "acınızı paylaşıyoruz" "hrant bizimde kardeşimizdi" "severdik rahmetliyi" gibi sloganlara kimse karşı deil ama kalkıp hepimiz ermeniyiz dersek o mecaz anlamdan çıkar kuş gibi oldum deyince kendini kuş gibi hissettigin için sölersin kuş oldgn için deil bir türk kalkıp ermeniyiz diye baırırsa ermeni oldugundan olacağından deil kndini türk deil ermeni hissettiginden bağırır arkadaş!

Bir milliyetçinin şöle bi sözü vardı:
    Hrant öldü hepimiz ermeniyiz diye baırdıkta onların acısını paylaştıkta Türkler ermeniler tarafından şehit edilirkn niye bi allahın ermenisi kalkıp türklerle acınızı paylaşıorz hepimiz türküz diye bağırmadı???!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    burada tartışılan adamın kendisi değil bu saçma slogan. düpe düz saçmalık.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Bu cümleyi tartışmayı aslında kolay bulmuyorum çünkü bu cümlede verilmek istenen mesaj nedir ? ne değildir bunları açıklamak gerekir yoksa forumda muridlerimizn yaptıgı gibi farklı yorumlar ortaya çıkar Önemli Olan önce Bu Cümle Nedir Onu DÜşünelim Sonra buraya cevap yazalım diyorum. DÜşünce Özgürlüğü Fikir özürlüğü wardır ama gidipten bi tarafımızdan sallamaya gerek yok...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Özgür olmalıyız beyler. Bence işinize gelen şeylere tepki veriyorsunuz. Şu işe bakın "Hepimiz Ermeniyiz" diyen adamların meselesi için burda tartışıyoruz , eylem yapıyoruz vs. Zaten onu söyleyenler amaçlarını söylediler. Hadi farzedin ki o amaçla değil de ermeni olmak isteme amacıyla söylediler ve hepimiz ermeniyiz dediler. Bundan size ne ? Tartışmanız gereken daha önemli meseleler var.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    kreston doru söylemiş... İnsanlar Lafları işlerine gelecek şekilde anlıyor bu yüzden Bu noktaya gelmedik mi zaten? Çıkartalım At Gözlüklerini..

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    dkn_jan öyle güzel yazmışınki abi...
    bu sloganı destekleyenler 2 ye ayrılıyo benim gözümde;
    1- salak olanlar.
    2- insanları salak yerine koymaya çalışanlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bu sloganı destekleyenler 2 ye ayrılıyo benim gözümde;
    1- salak olanlar.
    2- insanları salak yerine koymaya çalışanlar.
    --------------------------------
    olay bundan ibaret işte. verilecek tepkiyi hesaba katmadan densizlik ettiler paparayı yiyincede yok aslında biz baska seyi ima ediodukta bilmemneydide sudurda budurda. malesefki bu kadar salak deiliz ve yemiyoruz bunları. insanın içi acır ermeniyim derken, daha 15yıl once kardeslerimizi katlettiler ondan oncede bizim kendi insanlarımızı. tarihi munasebetimiz hep kanlı ve kancıkça. nasıl gonul ragzı olur anlamıyorum. ermeni olmak isteyen gitsin ermenistana yakında oyle bir devlet kalmayacak bu yuzden elinizi cabuk tutun, gurcistan turkiye azerbaycan nahcıvan ermenistana uyguladıgı ambargoyu kaldırmayacak kaldırmıyorda zaten. sidiklerini yemeye basladılar, gokten yardım gelmesse aclıktan kırılıcak hepsi. zaten aliyev topraklarımızı geri alıcaz demisti sonları yakındır soysuzların.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    millet çıkıp bunu söyledi sokaklarda sonra ne oldu?

-ermeniler "hadi gelin görüşmeye başlayalım.siz bizi seviomuşsunuz aslında hede hödö." cinsinden konuşmaya başladılar.
    ilşkileri arttırmaya (!) adım attılar : ).
    kimin işine yaradı ?
    ermenilerin.
    orada yürüyen herkes de içniden geldiği içğin söylemedi.
    orda ki insanların en az %70 i (idda ediorum) bi miktar para aldı.
    millet 10 milyona muhtaç .(tabi bu,suçlarını affettirmz)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ölen,öldrülen kim olursa olsun bu acı birşeydir. Ama Hiçbirimiz Ermeni değiliz. Hepimiz insanız. İNSAN. Atatürk öldüğünde herkes hepimiz Atatürk"üz diye bağırmadı. Ne gerek var halkı salak yerine koymaya? Kışkırttığı için insanları, sonu bu şekilde oldu.Hiç kimse durduk yere birşey yapmaz. Yinede başı sağolsun yakınlarının.

Oradaki halkta ne olduğunu anlamadan Hepimiz Ermeniyiz dedi ya çok acı.. (Hepimiz AMERİKANIZ desenizde farketmez)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Öncelikle şu içinizdeki düşmanlık duygusunu yok etmeniz gerekiyor. Siz böyle düşündüğünüz müddetçe olaylar yaşanmaya devam edicek.

Ne başka bir ülke bizi daha önce yaptıklarımızla suçlayabilir.Ne de biz onları daha önce yaptıklarıyla suçlayabiliriz. Siz "Ermeniler bize böle böle etti" demeye, Ermeniler de "Türkler bizi katletti" demeye devam ederse bu bir kısır döngü içine girecek. Bundan 100 yıl sonra da torunlarımız hala aynı şeyin kavgasını yapacaklar boş yere.

Bu şekilde dünya barışı sağlanamaz. Tabi barış istemiyorsanız diyecek bişey yok.

Zimbabwe
Toplam Hit: 9147 Toplam Mesaj: 84