Ne Münasebet Ermeni’Yiz?..
-
wala "acınızı paylaşıyoruz" "hrant bizimde kardeşimizdi" "severdik rahmetliyi" gibi sloganlara kimse karşı deil ama kalkıp hepimiz ermeniyiz dersek o mecaz anlamdan çıkar kuş gibi oldum deyince kendini kuş gibi hissettigin için sölersin kuş oldgn için deil bir türk kalkıp ermeniyiz diye baırırsa ermeni oldugundan olacağından deil kndini türk deil ermeni hissettiginden bağırır arkadaş!
Bir milliyetçinin şöle bi sözü vardı:
Hrant öldü hepimiz ermeniyiz diye baırdıkta onların acısını paylaştıkta Türkler ermeniler tarafından şehit edilirkn niye bi allahın ermenisi kalkıp türklerle acınızı paylaşıorz hepimiz türküz diye bağırmadı???!!!
-
burada tartışılan adamın kendisi değil bu saçma slogan. düpe düz saçmalık.
-
Bu cümleyi tartışmayı aslında kolay bulmuyorum çünkü bu cümlede verilmek istenen mesaj nedir ? ne değildir bunları açıklamak gerekir yoksa forumda muridlerimizn yaptıgı gibi farklı yorumlar ortaya çıkar Önemli Olan önce Bu Cümle Nedir Onu DÜşünelim Sonra buraya cevap yazalım diyorum. DÜşünce Özgürlüğü Fikir özürlüğü wardır ama gidipten bi tarafımızdan sallamaya gerek yok...
-
Özgür olmalıyız beyler. Bence işinize gelen şeylere tepki veriyorsunuz. Şu işe bakın "Hepimiz Ermeniyiz" diyen adamların meselesi için burda tartışıyoruz , eylem yapıyoruz vs. Zaten onu söyleyenler amaçlarını söylediler. Hadi farzedin ki o amaçla değil de ermeni olmak isteme amacıyla söylediler ve hepimiz ermeniyiz dediler. Bundan size ne ? Tartışmanız gereken daha önemli meseleler var.
-
kreston doru söylemiş... İnsanlar Lafları işlerine gelecek şekilde anlıyor bu yüzden Bu noktaya gelmedik mi zaten? Çıkartalım At Gözlüklerini..
-
dkn_jan öyle güzel yazmışınki abi...
bu sloganı destekleyenler 2 ye ayrılıyo benim gözümde;
1- salak olanlar.
2- insanları salak yerine koymaya çalışanlar. -
bu sloganı destekleyenler 2 ye ayrılıyo benim gözümde;
1- salak olanlar.
2- insanları salak yerine koymaya çalışanlar.
--------------------------------
olay bundan ibaret işte. verilecek tepkiyi hesaba katmadan densizlik ettiler paparayı yiyincede yok aslında biz baska seyi ima ediodukta bilmemneydide sudurda budurda. malesefki bu kadar salak deiliz ve yemiyoruz bunları. insanın içi acır ermeniyim derken, daha 15yıl once kardeslerimizi katlettiler ondan oncede bizim kendi insanlarımızı. tarihi munasebetimiz hep kanlı ve kancıkça. nasıl gonul ragzı olur anlamıyorum. ermeni olmak isteyen gitsin ermenistana yakında oyle bir devlet kalmayacak bu yuzden elinizi cabuk tutun, gurcistan turkiye azerbaycan nahcıvan ermenistana uyguladıgı ambargoyu kaldırmayacak kaldırmıyorda zaten. sidiklerini yemeye basladılar, gokten yardım gelmesse aclıktan kırılıcak hepsi. zaten aliyev topraklarımızı geri alıcaz demisti sonları yakındır soysuzların. -
millet çıkıp bunu söyledi sokaklarda sonra ne oldu?
-ermeniler "hadi gelin görüşmeye başlayalım.siz bizi seviomuşsunuz aslında hede hödö." cinsinden konuşmaya başladılar.
ilşkileri arttırmaya (!) adım attılar : ).
kimin işine yaradı ?
ermenilerin.
orada yürüyen herkes de içniden geldiği içğin söylemedi.
orda ki insanların en az %70 i (idda ediorum) bi miktar para aldı.
millet 10 milyona muhtaç .(tabi bu,suçlarını affettirmz) -
Ölen,öldrülen kim olursa olsun bu acı birşeydir. Ama Hiçbirimiz Ermeni değiliz. Hepimiz insanız. İNSAN. Atatürk öldüğünde herkes hepimiz Atatürk"üz diye bağırmadı. Ne gerek var halkı salak yerine koymaya? Kışkırttığı için insanları, sonu bu şekilde oldu.Hiç kimse durduk yere birşey yapmaz. Yinede başı sağolsun yakınlarının.
Oradaki halkta ne olduğunu anlamadan Hepimiz Ermeniyiz dedi ya çok acı.. (Hepimiz AMERİKANIZ desenizde farketmez) -
Öncelikle şu içinizdeki düşmanlık duygusunu yok etmeniz gerekiyor. Siz böyle düşündüğünüz müddetçe olaylar yaşanmaya devam edicek.
Ne başka bir ülke bizi daha önce yaptıklarımızla suçlayabilir.Ne de biz onları daha önce yaptıklarıyla suçlayabiliriz. Siz "Ermeniler bize böle böle etti" demeye, Ermeniler de "Türkler bizi katletti" demeye devam ederse bu bir kısır döngü içine girecek. Bundan 100 yıl sonra da torunlarımız hala aynı şeyin kavgasını yapacaklar boş yere.
Bu şekilde dünya barışı sağlanamaz. Tabi barış istemiyorsanız diyecek bişey yok.
Toplam Hit: 9147 Toplam Mesaj: 84