Nutelleya Gönderilen Giresun Fındığı - İstanbul İçi Ücretsiz Kapınıza Teslim.
-
Hocam haberde gordum de simdik findik agaclarini kepcelerle kaldryorlar adamlar baltalarla falan girmisler. Ne diyosun bu duruma .
Bu arada dusunuyorum almayi butce ayitabilirsem 1kg kavrulmus alabilirom.
-
Çok fazla fiyatlar.
-
Hocam ıstanbul pendik kurtköydeyim, iş olarak ise değişiyor sabit değilim. Alayım desek nasıl yaparız? Kargo ile yollarsan ücret sana mı bana mı?
Pm atacaktim ama benzerler şeyleri düşünenler için de cevap olur diye konuya yazdım.
-
ilteris bunu yazdı
Hocam haberde gordum de simdik findik agaclarini kepcelerle kaldryorlar adamlar baltalarla falan girmisler. Ne diyosun bu duruma .
Hocam haberi gördüm,
Bizimkileri aradım dedim millet çarık çuruk fındığını yalandan yakıyor diye gördük güldük baya.
Yakılan fındıklar bizim cidden yakıt niyetine sobaya attığımız fındıklar :)
-
zeybekustasi bunu yazdıilteris bunu yazdı
Hocam haberi gördüm,
Bizimkileri aradım dedim millet çarık çuruk fındığını yalandan yakıyor diye gördük güldük baya.
Yakılan fındıklar bizim cidden yakıt niyetine sobaya attığımız fındıklar :)
Fındık değil de direk ağaçları kesiyor adamlar hocam. Manyaklık değil mi yahu bir fındık ağacı kaç yılda yetişip meyve vermeye başlıyor ki.
-
heza bunu yazdı
Hocam ıstanbul pendik kurtköydeyim, iş olarak ise değişiyor sabit değilim. Alayım desek nasıl yaparız? Kargo ile yollarsan ücret sana mı bana mı?
Pm atacaktim ama benzerler şeyleri düşünenler için de cevap olur diye konuya yazdım.
Hocam ciddi diyorum iste kapına kadar getiririm. Açıkcası araç pratiğim artıyor istanbulu öğreniyorum diye düşünüyorum mantalitem bu.
Pm atan arkadaşlar avm leri uygun gördüler o daha bi mantıklı oralarda bir avm belirleriz ben getiririm.
-
TaRuZ bunu yazdı
Çok fazla fiyatlar.
Şimdi hocam ben giresundan gelmeden rasgele 30 kg fındık getirdim şirkette ortak bir yere koydum. Sonra herkes fazla fazla istedi. yiyen tekrar yedi. Konuyu açtım açalı 6 kg daha ek sipraiş geldi. Kaliteli olduğu benim için tescillendiği için bu kadar kesin ne net vaadlerde bulunuyorum. Aldım beğenmedim diyenin parasını anında geri yatıracağım.
Şimdi sen kuruyemişçiden fındık alıyorsun adam 2 yıl öncekinin fındığını satıyor. Sonra haberlere konu oluyor. Yok neymiş isviçre afratoksin miktarı fazla diye fındığı almamış. Arkadaş karadeniz dünyada 1 numara isviçre neden almasın nasıl mantık bu? Asıl olay fındık beklemekten artık özelliğini kaybetmeye başlamış haliyle böyle bir şeyin olması şaşırtıcı değil. Bende herkesin beğendiği 2017 mahsülü ürünümü güvenerek satıyorum. Başka bir konu yok yani.
-
istanbul disina satis yok mu abi
-
adrenalinn bunu yazdı
istanbul disina satis yok mu abi
Kargo sıkıntı olabiliyor. Ama @tosun 'a somak lazım kargo kampanyası deva mediyor mu diye.
Eğer öyleyse gönderelim.
-
Resim atabilirmisin. Satis katagorigisine gore mumkunse.
Yas findik evde nekadar surede kurur. Balkona koysak.