Nutelleya Gönderilen Giresun Fındığı - İstanbul İçi Ücretsiz Kapınıza Teslim.
-
Kavrulmuş fındıklı siparişlerden bazısı ertesi gün kargoya vermek zorunda kaldık. Malesef hepsini yetiştiremedim. Arkadaşlara Whatsaptan bildirim yaptım. Ama Birkaçı yetişti Adana seyhan ve Antepe gidecek siparişlerde aksama bulunmuyor.
Teşekkürler.
-
kilosu kactan veriyorsun hocam bende düşünüyorum almayı 05554081698 iletisim numaram
-
Etin kilosu 45 TL oldu diyoruz ( Fazla et yiyipte naapcan diyorlar )
Tavuğun kilosu 17 lira oldu diyoruz ( Tavuk yemeyiver diyorlar )
Adamlar Trilyonlarca rant çeviriyor bak cevap bile veremiyorlar diyoruz ( Gözünle gördünmü diyorlar )
Asgari ücret 1400 tl hadi sıkıysa geçin diyoruz ( şükretmesini bil diyorlar )
Ama dikkat etmediğimiz birşey var, bu cevapları veren herifler tuzu kuru - kira parasıyla bedava yaşamdan haz alan - dolayı veya dolaysız Hükümetle menfaat ortaklığı yapan karakteri bozuk kişiler. Bu kişilerden kimisi akrabamız, kimisi komşumuz, kimisi arkadaş çevremizden çıkıyor.
Bana gülebilir dalga geçebilirsiniz ama ben bu kişilerin sonradan bizim milletimize ekletildiğini düşünmeye başladım. Yani bu insanları labaratuarda hazırlamışlar sanki ve aramıza ilave etmişler gibi bir his var içimde.
Gülüyorum ama bunu hissediyorum. Çünkü kendi anadoluma insanıma yakıştıramıyorum bukadar cehaleti ve kula kulluk yapmayı. Namusunu ırzını şerefini kaybetmiş biri Vatanına rahatlıkla ihanet eder. Ediyorlarda...
Din iman herşey bunlarda LAFA GELİNCE TABİ. Ama icraata bakınca hertürlü kalpsizlik vicdansızlık ve sahtekarlıkda bunlarda. Köylü Kurnazı diye boşuna demezler bizim anadoluda.
-
Merhabalar,
Sürat kargodan evden alım için talep oluşturmuştum gelmelerini bekliyoruz.
İstanbul içi siparişleri henüz dağıtmaya başlamadım. Araçla istediğiniz yere getirdiğimi belirtmek isterim. Bu hafta dağıtmaya başlayacağım. 05427603751 üzerinden ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
-
Kargocu geleceğini söyledi ve gelmedi. Sorumsuz insanlar. Malesef bir gün gecikmeli olarak kargoya verilecek arkadaşlar.
-
tadını merak ettim
avcılar taraflarına gelirsen tadımlık 10-20 liralık alabilirim hocam
geçme durumun varsa pm at :)
-
demirci bunu yazdı
tadını merak ettim
avcılar taraflarına gelirsen tadımlık 10-20 liralık alabilirim hocam
geçme durumun varsa pm at :)
Ben hatasız iş yapmaya çalışıyorum ama kargocuların çokta umrundaydı görevleri / sözlerinde durmaları.
Lütfen kusura bakmayın gecikmeler için 100 gr fazla koymalarını söyledim kabuklu siparişlerinde.
Avcılar tarafından geçerim hocam. PM Attım
Teşekkürler.
zeybekustasi tarafından 18/Eyl/17 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
İkinci siparişimizde tamam, arkadaşa buradan söz vermiş olayım 8 tl lik kıracağı kendisine hediye ediyorum :)

İlk sipariş yerine ulaştı!
İlk yorum çok önemliydi!
Müdür beyin yorumu çok çok mutlu etti.

-
10 kg da ben sipariş ettim
gelince yorumlicam
-
Hocalar fındık hakikaten çok kaliteli.
Bir tanesi boş ya da çürük vs çıkmadı.
Ayrıca çok yağlı bir fındık,Adapazarı fındığı gibi ağzınızda çoğalmıyor.
Benim de bir tarafım Giresun'lu olduğu için fındıktan gayet anlarım.
@zeybekustasi arkadaşa hem fındık hem de yanındaki hediye kıracak için teşekkürler.