Nutelleya Gönderilen Giresun Fındığı - İstanbul İçi Ücretsiz Kapınıza Teslim.
-
patata bunu yazdı
Nutella bu gezegendeki en güzel yiyecek
Nutella acıdır. Sarelle tatlıdır.
-
zeybekustasi bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Çok fazla fiyatlar.
Şimdi hocam ben giresundan gelmeden rasgele 30 kg fındık getirdim şirkette ortak bir yere koydum. Sonra herkes fazla fazla istedi. yiyen tekrar yedi. Konuyu açtım açalı 6 kg daha ek sipraiş geldi. Kaliteli olduğu benim için tescillendiği için bu kadar kesin ne net vaadlerde bulunuyorum. Aldım beğenmedim diyenin parasını anında geri yatıracağım.
Şimdi sen kuruyemişçiden fındık alıyorsun adam 2 yıl öncekinin fındığını satıyor. Sonra haberlere konu oluyor. Yok neymiş isviçre afratoksin miktarı fazla diye fındığı almamış. Arkadaş karadeniz dünyada 1 numara isviçre neden almasın nasıl mantık bu? Asıl olay fındık beklemekten artık özelliğini kaybetmeye başlamış haliyle böyle bir şeyin olması şaşırtıcı değil. Bende herkesin beğendiği 2017 mahsülü ürünümü güvenerek satıyorum. Başka bir konu yok yani.
Bende Giresunluyum. Konuya vakıfım. Kaliteyi ucuza satıyorum dedin ona takıldım. Ham yağlının fiyatına birşey diyemem ama fiskonun ambalajlı olanından 5 lira aşağı sataydın bari. 2 senenin fındığı belki daha geçmişin olabilir. Ama kaliteyi-ucuza (tbt akordu) derken gerçekten öyle olsun istedim. 57,5 satılıyor, 45-50 yapaydın iç-kavrulmuşu, ahaliye jest olaydı. Dışarıya yine 50-55 olsun. Zarar etmezsin derim, bir yandan da 5 TL aq da diyorum.
Bu arada merkez ile sahil ilçeleri arasında randıman ve kalite farkı olmaz. Mikro milliyetçilik de yaparım :) Bakıma göre 50-60 randıman arası değişir. Bizim en son 55-56 çıkmıştı,bu sene ne çıktı bilmiyorum.
-
TaRuZ bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Çok fazla fiyatlar.
Şimdi hocam ben giresundan gelmeden rasgele 30 kg fındık getirdim şirkette ortak bir yere koydum. Sonra herkes fazla fazla istedi. yiyen tekrar yedi. Konuyu açtım açalı 6 kg daha ek sipraiş geldi. Kaliteli olduğu benim için tescillendiği için bu kadar kesin ne net vaadlerde bulunuyorum. Aldım beğenmedim diyenin parasını anında geri yatıracağım.
Şimdi sen kuruyemişçiden fındık alıyorsun adam 2 yıl öncekinin fındığını satıyor. Sonra haberlere konu oluyor. Yok neymiş isviçre afratoksin miktarı fazla diye fındığı almamış. Arkadaş karadeniz dünyada 1 numara isviçre neden almasın nasıl mantık bu? Asıl olay fındık beklemekten artık özelliğini kaybetmeye başlamış haliyle böyle bir şeyin olması şaşırtıcı değil. Bende herkesin beğendiği 2017 mahsülü ürünümü güvenerek satıyorum. Başka bir konu yok yani.
Bende Giresunluyum. Konuya vakıfım. Kaliteyi ucuza satıyorum dedin ona takıldım. Ham yağlının fiyatına birşey diyemem ama fiskonun ambalajlı olanından 5 lira aşağı sataydın bari. 2 senenin fındığı belki daha geçmişin olabilir. Ama kaliteyi-ucuza (tbt akordu) derken gerçekten öyle olsun istedim. 57,5 satılıyor, 45-50 yapaydın iç-kavrulmuşu, ahaliye jest olaydı. Dışarıya yine 50-55 olsun. Zarar etmezsin derim, bir yandan da 5 TL aq da diyorum.
Bu arada merkez ile sahil ilçeleri arasında randıman ve kalite farkı olmaz. Mikro milliyetçilik de yaparım :) Bakıma göre 50-60 randıman arası değişir. Bizim en son 55-56 çıkmıştı,bu sene ne çıktı bilmiyorum.
Selamlar taruz hocam,
Hemşehri olduğumuza sevindim. Acaba nerede kaliteyi ucuza satıyorum dedim? Söylerseniz hemen düzelteyim. Hatta sss kısmında kaliteyi ucuza alamayız demiştim.
Teşekürler.
-
10 Kg fındık parasını güvenip hesaba yollayan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Eğer para gönderip almaktan vazgeçen olursa hemen geri iade ederim havale / eft ücreti ödemiyorum.
-
palm yagı olan hıc bırsey tuketmemeye dıkkat edıyorum
nutella ulkerınkıler sarelle fılan hak getıre
-
hocam likitle takas olur mu :)
bu arada fındıkların boyutunu görme babında fotoğraf yüklemeniz mümkün müdür?
-
Findik yagini ucuz alabilmek icin yardimci olabilirmisin.
-
Hocam hayırlı satışlar.
-
zeybekustasi bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Çok fazla fiyatlar.
Kardeş aflatoksin olayı çok ciddi bir olaydır ve senin dediğin gibi avrupa aflatoksin çıkan ürünleri kesinlikle almamaktadır. Dünya'da 1 numara olması hiçbirşey ifade etmez adam bile bile kanser yapan ürünü halkına yedirecek kadar mal değil.
Aflatoksinin genel sebebi ürünün beklemesinden kaynaklı değildir. Ürün toplandığı vakit uygun koşullarda saklanmaz ise aflatoksin oluşur ve yayılır. Örneğin sen bu topladığın ürünleri mal gibi plastik poşetlerde satarsan o ürün muhtemelen aflatoksin üretecektir. Aflatoksin dediğin şey temel anlamda küftür. Fındığı telis bezinden oluşan çuvallara toplamanın sebebi budur. Bu çuvallar hava aldıklarından ürünü küflenmeye karşı korurlar. Kısacası bu olay bir nem olayıdır ve fındığın kabuğu zarar görür ise iç fındığa da bulaşır.
Açıkçası bu kadar ürün satıpta bu konu hakkında hiç bişey bilmemen de bana oldukça ilginç geldi. Bu eksikliğini lütfen okuyarak kapat. Hem ürünlerin sağlıklı hemde kendin konuya hakim olursun böylelikle 100 TL lik malını para etmeyecek şekilde sıfırlamazsın. Milli değerlerimizi de değerinde satabiliriz.
http://www.unyetb.org.tr/f1.pdf
-
torku hepsini döver :D